Парфюмни размисли и страсти - 157

• 38 658
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Една приятелка ми идва на гости и естествено като видя колко парфюми имам (а аз в момента изобщо нямам толкова много) ми вика: "Божеее никога не съм виждала толкова парфюми в нечия къща. Аз си имам един Алюр и само него си ползвам." Обаче душейки ги веднага си хареса още един и пита от къде е. Та, не се заричайте фенки на Алюр- всичко се случва!  Twisted Evil

Ренка, сега остана да кажеш кой е парфюмът и ще подпалиш на Трой чергата  Laughing

# 646
 Joy Joy Joy Joy Тя сама ще си попита сега кой е!

# 647
Хахахах големи сте сладурки Simple Smile За съжаление не подлежа на промяна Simple Smile
Възхищавам се на мацките които така добре описват ароматите на парфюмите, чак понякога имам чуството че усещам миризмата им Simple Smile
Самата аз имам много силен нюх и дори моя приятелка която работи като flavorist (създава аромати за хранително вкусовата промишленост ) се е учудвала как успявам да разпозная съставките на някои миризми Simple Smile

Рени , последните парфюми които са ми харесали и евентуално мога да си купя са :

Life threads La prairie gold

E.Coudray Jacinthe et Rose

# 648
  • Пловдив
Какви бяха цените на Алегориите за 75мл. в БЗ? Моята Херба Фреска попривършва и нещо изпаднах в стрес.  Confused , вчера бях с него- разви се просто прекрасно в жегата, дори ми направиха комплимент Simple Smile

# 649

Рени , последните парфюми които са ми харесали и евентуално мога да си купя са :

Life threads La prairie gold

E.Coudray Jacinthe et Rose

Та моята фенка на Алюр си падна по Fifi Chachnil. Наистина набито око има момичето- това е страхотен аромат.  Twisted Evil
Аз вече се славя, че зарибих една колежка на майка ми и то по нишови аромати, тъй че не само темата е заразна ами и на живо стават белите! хахах

# 650
Рени ще го пробвам Simple Smile предполагам че е доста сладникав ??

# 651
  • Козлодуй
Некој сајт ми рече дека во минатиот живот сум била фотограф.Може да е точно Mr. Green
Казах ви,че обичам да снимам,та ето още малко:
Злато...
...и сребро
Ив Роше
Гутал
Тиери
Аметистови перли
Последните новости
Парфюманката...
...и парфюманът Mr. Green

# 652
  • на североизток от Рая
  smile3511 Стигааааааааааа

Що все насам ме дърпа.  smile3515

Сънчо, шЪ дода у вас. Заради парфюманите с козина най-вече.  Heart Eyes

# 653

Я кажи, котаракът сам ли си гушна шишенцето, или ти му го натика между лапите за снимката?  Mr. Green

# 654
  • София
Рени, вярно ли Fifi Chachnil и Нанадебари Класик пинк си приличат. Отдавна се каня да питам. Издирвах я веднъж /Fifi Chachnil. /, за сляпа покупка, но е трудно достъпна.

# 655
  • Варна
Какви бяха цените на Алегориите за 75мл. в БЗ? Моята Херба Фреска попривършва и нещо изпаднах в стрес.  Confused , вчера бях с него- разви се просто прекрасно в жегата, дори ми направиха комплимент Simple Smile

105лв  Peace

Сънчо, един скрит фотограф дреме в тебе  Heart Eyes Внимавай да не развиеш и тази мания, че там цифрите са...  ooooh!
Разкажи за Санта субита или съм пропуснала, ако си казвала?

# 656
Сънчо, разкошни снимки Heart Eyes

# 657
  • Чукарландия
Сънче, какви красоти си имаш, че и умееш да ги снимаш още по-красиво. Адмирации!!!  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap

# 658
  • на североизток от Рая
 Как са като трайност парфюмите на Lalique?

Харесват ми по описание, но са ми напълно непознати като аромати.  Thinking

# 659
Рени, вярно ли Fifi Chachnil и Нанадебари Класик пинк си приличат. Отдавна се каня да питам. Издирвах я веднъж /Fifi Chachnil. /, за сляпа покупка, но е трудно достъпна.

Хем си приличат, хем не. На мен ми носят еднакво усещане, но реално са различни доста. Като братовчедки са нека така да го кажа. Има в момента ЕДТ версията, която е разкошна за 30 евро в един сайт. Това е много добра цена, аз даже се чудех дали да не поръчам още един, шишенцето е такава красота! Ако искаш да ти подпалвам чергата и да пратя линк? http://www.ccbparis.de/_de/_de/fragrance/index_prod.aspx?prdcode … amp;catcode=G0_15^G1_15_70& Според мен много ще ти хареса, само не знам за поръчването как доставят в БГ, че тук си спомням от Франция ми го пратиха, но платих след като ми го доставиха, та не съм много наясно...

Troy, да сладък е Фифи-то, но не е сладникав.

Лунен сън, личи си че обичаш да снимаш! Разкошни снимки!

Общи условия

Активация на акаунт