Спамо-чат: Време е за мокри срещи на плажове горещи! /18.06-24.06/

• 16 512
  • 628
  •   1
Отговори
# 45
 hahaha hahaha hahaha"Да изчистим България от bTV".

# 46
Запис  Mr. Green Blush .

Отивам да ви чета, че доста ви изтървах тия дни

# 47
  • София
Оооооооооооооофффффффффффф, аман вече от тъпотии бе, басимисуначи #Cussing out #Cussing out #Cussing out Явно не съм толкова глупако-устойчива, колкото си мислех ooooh! Ама кат съм наивна и проста, хак ми е Crossing Arms

# 48
# 49
Трътчеце, може ли на лични онези все още девствени места по морето...плсссссссссссс  Flutter
паша дере не ти ли върши работа ?

за първи път чувам, ще погледна...ама съм отворена за още предложения.

Сънке ма, ади не си ли изкара калта от очите и ушите, та да са сетиш да драснеш един ред, биля?

# 50
  • Kопенхаген
Баси, драйфа ми се от Шемети  Sick Сори мацки нищо към вас, но трябваше да си го напиша някъде...

# 51
Баси, драйфа ми се от Шемети  Sick Сори мацки нищо към вас, но трябваше да си го напиша някъде...

кого имаш предвид?

# 52
  • Kопенхаген

кого имаш предвид?
Абе в една тема се сдърпахме с едни Специалистки Многознайки ама да не ви развалям кефа тук  Grinning

# 53
Линк! Линк! Линк! Mr. Green
Само за идеята ще ида да ги дразня. Joy

# 54
Дай линкче, Мадам. Grinning

Честит рожден ден, Смарти!
От здраве да не се отървеш, слънчице!!!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 55
Мадам, сподели със своята добра приятелка дееее  Hug
Смарти , жива и здрава  Hug
..мързи ме... Hug

# 56
Мадам, сподели със своята добра приятелка дееее  Hug
Смарти , жива и здрава  Hug
..мързи ме... Hug
... а мен чак ме боли.  Mr. Green

# 57
  • Kопенхаген
Наистина, нищо особено  Hug Гушкам ви всички  Hug

Честит празник на рожденничката   bouquet
Нека да е жива и здрава!

# 58
Оф, мамо...
Хвърлих бегъл поглед от какво са ти продиктувани емоциите.
Има една персона, която се изживява като академик (да не се бърка с Богинчето, която в случая няма нищо общо) и която под път и над път ляля, че е "над нещата", но съм забелязал, че ако й кажеш нещо, което не съвпада с нейното мнение, веднагически от позиция "над" влиза "много вътре в нещата". Wink Както и да е. Не си струва заради многознайка някаква...

# 59

а мен само не ме мързи да ям  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт