За Пирогов...

• 3 237
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Трябва да се спре тази шуробаджанащина, трябва да се спре черната дупка която е тази така наречена "здравна каса" и да се даде шанс на обучените и квалифицирани кадри наистина да работят, а не да се превръщат в писари и да ги спъват някакви поставени лица.
Да, или например да спрат да надписват направления, а да лекуват реални хора. Така времето и образованието им ще са в правилната посока.

# 16
  • до една звездичка
Темите за уличните помияри са километрични, тези за малоумните еколози също, темите за пушаческите несгоди пък съвсем, а тези за здравеопазването и състоянието на болниците у нас, очевидно и две странички не могат да натрупат. 
Това говори много. За съжаление все лошо.

От темички и странички файда няма! Naughty

# 17
И Диамантче не вижда връзката между здравеопазване, екология, псетата по улиците и пушенето?  Laughing
За мен, да речем, нещата са еднакво важни. Даже "Пирогов" ми се явява някак по- частен случай при липса на доказателства за изнесените твърдения към момента. А проектът за промяната в ЗГ е наличен.

# 18
  • София
На мен също ми е много болно за "Пирогов"   Sad
Майка ми работеше там около 15г. и знам какво беше преди и какво е сега (преди 1,5г.)
Наложи се на дъщеря ми  да си се прави интервенция в детска урология с пълна упойка.
Няколко  са нещата от които бях потресена
1.Наложи се да платя за избор на екип , защото беше забранено със заповед на лекарите да извършват планирани интервенции без да е платена тази такса .
2.Искаха ми направление за  консултация анестезиолог , който не видях до денят на операцията .
Детето ми беше поставено под пълна наркоза БЕЗ да е тествано за алергия.
3. на фона на МИЗЕРИЯТА бях 'помолена " от една санитарка да си закупя престилка защото съм в отделение  ooooh!
4.Тръгнах ме си още същият ден за вкъщи с катетър който трябваше да промивам аз (слава богу съм с някакво мед. образование , а и имам свясно ДжиПи)
5.Не ни повикаха на контролен преглед в рамките на месец, а ми ни казаха да мине месец и половина и да отидеме на едно изследване което естествено се заплаща .
И в общи линии е това моето разочарование от " Пирогов" .
И за да няма спор не отидох другаде за въпросната интервенция , защото детско урологично отделение има само в "Пирогов".
Надявам се и се моля да се променят нещата , защото здравната система направи лекарите "търговци" а нас пациентите клиенти , което е недупостимо  Naughty

# 19
  • до една звездичка
Нито връзката, нито важността на всички, както и на всяко поотделно не визирам.
Това, което казвам е, че от писане не темички полза няма. И 100 страници ако ще да стане... Whistling

# 20
Нито връзката, нито важността на всички, както и на всяко поотделно не визирам.
Това, което казвам е, че от писане не темички полза няма. И 100 страници ако ще да стане... Whistling
Абсолютно вярно.И не само в Пирогов е така, проблемите са в Токуда, Горна Баня, но това няма значение докато го споделяме ТУК.

Общи условия

Активация на акаунт