!Да се запиша, та да не ви изтърва дирите
))Ние сме добре! Правим опити за махане на памперса от 2,3 седмици. За сега по-успешни при Алекс. Като го питам и каня да чишка, го прави, докато Крисито стиска ли стиска, докато най-накрая се напикае
но поне умее да стиска и по 2-3 часа не се напикава. Трудно си е, но знам, че и на това ще научат. Трябва време и много гащи.... :РЗа тръшкането някой спомена, докато набързо четях назад... Крисито направи 2,3 опита да се тръшка, лягаше на земята и риташе. Оставих я така и не и обърнах никакво внимание. Нула. След което тя ставаше и идваше при нас. Повече не се повтори

Много бърборят и двамата. Нормални разговори си водят и помежду си и с околните. Голям купон!
Каним се и ние да ги заведем на моренце тази година, та да видим какво ще стане...
Поздрави на всички
!!!
Много ме вбесява това... 
и апетитът й мноо-мноо го няма, на моменти.
Само го разрови с ръце или с вилица, хапне по 1 или 2 пъти и това е. Това не е наяждане според мен. Голям тормоз ми е това с яденето, направо се побърквам. Наистина незнам каква е причината, но съм сигурна че ще мине този период. И майка ми това казва да я надхитря, но май не става на този етап, по хитрата излиза тя 
. Хубавото е, че минават вече.
- ситното изяжда по 2 филии за обяда и вечерята
Закуската обикновено е бисквитки/зърнени с кисело мляко или макарони със сирене. Междинната закуска и следобедната такава са само плодове, че и педи ми се кара, че тежичък бил
Пък и нали си суче - що му е краве, като си има майчино
Не съм им привърженик, макар че май пак ще взимам за себе си Pregnacare breastfeeding, защото от началото на годината сигурно 10 ангини направих, пък и сега нещо ме драска гърлото