Целулит - 4 тема

• 100 177
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Аз ползвам силиконовите от магазин Самоздрав, има линк на първа страница. Ако правиш редовно, следва да има ефект независимо от вида вендузи, мисля  newsm78.

# 466
Аз ползвам силиконовите от магазин Самоздрав, има линк на първа страница. Ако правиш редовно, следва да има ефект независимо от вида вендузи, мисля  newsm78.

Мерси много  Hug ще споделям наблюденията си Simple Smile

# 467
  • в 1001-та нощ
сега са пуснали продукт, който ликвидира целулита за 10 дни, скоро очакваме продукт, който го ликвидира за 10 часа, а след това и трети, които постига пълен успех за 10 минути  Joy

Хахах да, аз изобщо не вярвам на тези реклами и изобщо не очаквам резултат след 10 дена, просто мисля, че е хубаво да си взема нещо, което е хвалено от хората (по-добре от продукт, за който нищо не знам), пък като се съчетаят много методи вече се надявам и на резултат.  Hug

хората ползват понятието "целулит", като асоциират с нещо в тялото си, с което искат да се отърват

обаче "причината за нежеланите натрупвания" могата д абъдат много, съответни и подходите за разкарването им са различни, затов апри един едно действа, при друг друго, виж тази статия - http://www.bg-damma.com/krasota/kozmetichni-protseduri/1337_celu … t-razvod-zavinagi опитала съм се по-достъпно да пообобщя  Peace

# 468
сега са пуснали продукт, който ликвидира целулита за 10 дни, скоро очакваме продукт, който го ликвидира за 10 часа, а след това и трети, които постига пълен успех за 10 минути  Joy

Хахах да, аз изобщо не вярвам на тези реклами и изобщо не очаквам резултат след 10 дена, просто мисля, че е хубаво да си взема нещо, което е хвалено от хората (по-добре от продукт, за който нищо не знам), пък като се съчетаят много методи вече се надявам и на резултат.  Hug

хората ползват понятието "целулит", като асоциират с нещо в тялото си, с което искат да се отърват

обаче "причината за нежеланите натрупвания" могата д абъдат много, съответни и подходите за разкарването им са различни, затов апри един едно действа, при друг друго, виж тази статия - http://www.bg-damma.com/krasota/kozmetichni-protseduri/1337_celu … t-razvod-zavinagi опитала съм се по-достъпно да пообобщя  Peace

Мерси много Алена, супер полезна статия Simple Smile Искам да споделя впечатленията си от този крем, който си взех, защото вчера си направих първия масаж с него. Това не е крем, това е АДСКО МЪЧЕНИЕ!!!! Не знам как го ползвате момичета, честно! Аз много търпя на болка, като жена съм си правила какви ли не болезнени процедури и нямам проблем с това, НО ТОЗИ КРЕМ - едва го изтърпях. Идваше ми да ревна от болка, все едно някой беше допрял горещо ютии до тялото ми. Замислих се дали не съм сложила прекалено много или дали не съм алергична към нещо в него, но установих, че ако е второто, ще се прояви и по друг начин. Просто не знам....днес ще правя опит за РУНД 2, не бих го препоръчала и на най-заклетия си враг Grinning

# 469
  • в 1001-та нощ
и аз бях втрещена и го разреждах с друг крем за по-леко понасяне на изтезанието  Mr. Green и никога повече няма да го купя  Mr. Green

# 470
  • София
Въпросният "чудодеен серум" дето го коментирате по-нагоре го тествах веднъж – предлагат го в салона, в който ходя на масаж. Момичето ме предупреди, че има термо ефект - ами честно казано дори и елементарно затопляне не усетих - и не е до чувствителност на кожата, защото моята е от типа дето синки излизат само като я погледнеш.
Та колко е ефикасен не мога да кажа след един опит, но и с нищо не ме привлече, че да го пробвам пак.
В тази връзка някой знае ли колко струва?
Скрит текст:
В моят салон предлагат първо пилинг, после масаж със серума и накрая нанасяне на крема за скромната сума от 20 лв на терапия. Та ми е любопитно каква им е цената в аптеките например?

# 471
Въпросният "чудодеен серум" дето го коментирате по-нагоре го тествах веднъж – предлагат го в салона, в който ходя на масаж. Момичето ме предупреди, че има термо ефект - ами честно казано дори и елементарно затопляне не усетих - и не е до чувствителност на кожата, защото моята е от типа дето синки излизат само като я погледнеш.
Та колко е ефикасен не мога да кажа след един опит, но и с нищо не ме привлече, че да го пробвам пак.
В тази връзка някой знае ли колко струва?
Скрит текст:
В моят салон предлагат първо пилинг, после масаж със серума и накрая нанасяне на крема за скромната сума от 20 лв на терапия. Та ми е любопитно каква им е цената в аптеките например?

Тя според мен те е намазала със серума Simple Smile Ние говорим за кремчето - това чудо на козметичната индустрия, което ти сваля кожата от там където й е мястото GrinningVery Happy:D

Серумът струва около 15 лв.

# 472
привет!
След като миналото лято преборих целулита почти изцяло, направих грешката да прекратя поддръжката и тази година пак съм се сдобила с няколко тръпчинки.
От десетина дни обаче, приемам едно хапче с бреза и пия по 3 литра вода, съчетано с вендузки и смея да се похваля, че към днешна дата има видимо заглаждане.
Предполагам има ускоряване на ефекта от тези таблетки - неоринал се казват.
Успех на всички с борбата

# 473
привет!
След като миналото лято преборих целулита почти изцяло, направих грешката да прекратя поддръжката и тази година пак съм се сдобила с няколко тръпчинки.
От десетина дни обаче, приемам едно хапче с бреза и пия по 3 литра вода, съчетано с вендузки и смея да се похваля, че към днешна дата има видимо заглаждане.
Предполагам има ускоряване на ефекта от тези таблетки - неоринал се казват.
Успех на всички с борбата

А защо хапче, което подобрява уринирането и предотвратява образуването на камъни в бъбреците, помага в борбата с целулита?

# 474

А защо хапче, което подобрява уринирането и предотвратява образуването на камъни в бъбреците, помага в борбата с целулита?
[/quote]

ами, освен това, подобрява пропускливостта на капилярите и стимулира отвеждането на токсините извън организма, подпомага и състояния свързани със задържането на течности.

# 475

ами, освен това, подобрява пропускливостта на капилярите и стимулира отвеждането на токсините извън организма, подпомага и състояния свързани със задържането на течности.
[/quote]

А това хапче изцяло билково ли е? т.е. ако е химия, а човек няма проблем с пикочните пътища, не е ли голяма драма да се пие или е безвредно дет се вика Simple Smile Много мерси за бързия отговор  Hug

# 476
ами ето му състава :
СЪСТАВ:
NEORENAL е препарат с растителен произход съдържащ стандартизиран екстракт от брезови листа и патентована комбинация от 3,5,7,3 ′,4 ′-penta-hydroxy-flavone и 3,7,3 ′,4 ′-tetra-hydroxy-flavoneВсяка таблетка NEORENAL съдържа 390 mg стандартизиран сух екстракт от брезови листа с 330 mg активни вещества, от които флавоноиди - 80 mg, тетрациклични тритерпени - 20 mg танини- 32 mg, бетулорентична киселина, калиев нитрат и други

Ами и аз попитах същото личната ми лекарка и тя  ми каза, че нямало да ми навреди да изпия една опаковка и при всички случаи прочиства организма. При мен целулита е малко и смятам все пак да не продължавам след тази опаковка. Просто го взех за помощ, докато се вендузвам всеки ден. Може би е индивидуално разбира се и е хубаво съветване с лекар все пак.

# 477
Здравейте!
Страхотни сте!
Днес така съм се зачела в тази тема,че не мога да се откъсна!Само отидох до аптеката и си взех препоръчаните от вас продукти- маслото на Икаров, крема Алмисан и душ гела ALVERDE .От днес започвам с мазилата,скоро ще получа и Celluless MD.
Аз също имам проблем с "портокаловата кожа"...... до сега не ми пукаше,защото имах три точици на бедрата но след тази зима...изглеждам ужасно...(може би се отразява и това че спрях цигарите и качих около 5 кг)....От 2 месеца тренирам във фитнеса, ходя да бягам и се ограничавам в храненето...до сега резултат не съм забелязала.Мисля сега да направя един цикъл с мазила,уреда Celluless MD, тренировки, диета и масажи.Не съм много наясно с масажите, преди 2 години бях ходила от лиготия заради трите точици и стигнах до болница  Sick Самите масажи бяха пълна пародия (поне според мен) - около 5 мин вендуза и 20 минути намазана с някакъв крем, увита  с найлони и  ел. одеало....Козметичката ме посъветва да пия по литър вода с един лимон всяка сутрин...и не знам какво ми стана но 2 дни бях с болки в стомаха, повръщане и др. екстри Simple Smile
Надявам се този път да случа на масажист...тук намерих една оферта за моя град...но мисля че е само силов масаж...моля за съвет,нямам представа от антицелулитните масажи , благодаря предварително! Simple Smile
http://grabo.bg/haskovo/ili-10-antitzelulitni-masaja-na-bedra-se … i-i-korem-0ts3ts6
П.П. Извинявам се за дългия пост Simple Smile

# 478
  • Марс
Момичета, а спа - капсула ползвали ли сте?

# 479
Здравейте!
Страхотни сте!
Днес така съм се зачела в тази тема,че не мога да се откъсна!Само отидох до аптеката и си взех препоръчаните от вас продукти- маслото на Икаров, крема Алмисан и душ гела ALVERDE .От днес започвам с мазилата,скоро ще получа и Celluless MD.
Аз също имам проблем с "портокаловата кожа"...... до сега не ми пукаше,защото имах три точици на бедрата но след тази зима...изглеждам ужасно...(може би се отразява и това че спрях цигарите и качих около 5 кг)....От 2 месеца тренирам във фитнеса, ходя да бягам и се ограничавам в храненето...до сега резултат не съм забелязала.Мисля сега да направя един цикъл с мазила,уреда Celluless MD, тренировки, диета и масажи.Не съм много наясно с масажите, преди 2 години бях ходила от лиготия заради трите точици и стигнах до болница  Sick Самите масажи бяха пълна пародия (поне според мен) - около 5 мин вендуза и 20 минути намазана с някакъв крем, увита  с найлони и  ел. одеало....Козметичката ме посъветва да пия по литър вода с един лимон всяка сутрин...и не знам какво ми стана но 2 дни бях с болки в стомаха, повръщане и др. екстри Simple Smile
Надявам се този път да случа на масажист...тук намерих една оферта за моя град...но мисля че е само силов масаж...моля за съвет,нямам представа от антицелулитните масажи , благодаря предварително! Simple Smile
http://grabo.bg/haskovo/ili-10-antitzelulitni-masaja-na-bedra-se … i-i-korem-0ts3ts6
П.П. Извинявам се за дългия пост Simple Smile

Извинявам се много за оффтопика, но исках само да ти кажа, че аз след прочитането на тази книга: http://www.book.store.bg/p2283/ne-pusha-veche-syvetite-na-edin-b … ach-alyn-kar.html успях да спра да пуша и да не кача килограми.
 Иначе за силовите масажи, аз лично съм много доволна от една ударна серия такива, след които ми се прибраха сериозно краката, макар да не махнах целия целулит, но аз спрях след десетия масаж  Embarassed и скоро не съм ходила, а и тогава имах страшно много. Може би е редно да се посъветваш с лекар относно процедурите след като си имала някакви проблеми преди  newsm78 . Въпреки че изглежда сякаш проблемите са ти се появили от пиенето на вода с лимон, което пък е доста странно. Аз искам да споделя, че днес си купих антицелулитно масло на Weleda: http://www.kozmetika.bg/show/WELEDA/17473_%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0% … %BB%D0%B8%D1%82-/ Мисля да го комбинирам с вендузите, ако имабързи резултати ще се похваля.

Общи условия

Активация на акаунт