Целулит - 4 тема

• 100 151
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте Simple Smile Скоро не съм влизала тук , но да се похваля..
Има ефект от масажора , който си купих и го използвам в съчетание с антицелулитният крем на Балеа , целулита почти се премахна напълно..  Flutter
И сега пак си продължавам с масажите всеки ден - сутрин и вечер . Дано да успея напълно да се отърва от него. Въпреки , че до преди да се сдобия с масажора , напълно бях изгубила надежда  Blush

# 481
  • Пловдив
Има ефект от масажора , който си купих и го използвам в съчетание с антицелулитният крем на Балеа , целулита почти се премахна напълно..  Flutter

А какъв е масажьора?

# 482
Има ефект от масажора , който си купих и го използвам в съчетание с антицелулитният крем на Балеа , целулита почти се премахна напълно..  Flutter

А какъв е масажьора?
Manipol Body се води масажора , ето и снимка как изглежда

# 483
С коя приставка го ползваш?
Вкъщи имаме един подобен, то това с въртящите топчета остана постепено без тях, а другата вълнообразната май не действа толкова добре  Rolling Eyes

# 484
Здравейте, аз успях да отслабна доста. Само, че не с тренировки, а с няколко продукта разработени в програма. за сега всичко е наред - вече 6 месеца минаха откакто отслабнах. Свалих общо 10 кг. и въпросът ми е как да си поддържам теглото - по скоро целулита. Нямам нужда да пия пак тези добавки, но не искам пак да се "изпусна", отново се влюбих в себе си. Искам ако някой има желание да ме запознае с някакви мазила за дупето и корема Simple Smile

# 485
Аз това 10 кг само с мазила не го вярвам. Я сподели какви точно са те.

# 486
аз точно с вълнообразната го използвам за целулита Simple Smile

# 487
  • Пловдив
аз точно с вълнообразната го използвам за целулита Simple Smile
http://vo.grupo.bg/all-oferta-anticeluliten-masajor-relax-tone-s … n-7938?aff_id=119
Това е,нали?

# 488
Не бях виждала толкова евтин масажьор, мисля да го закупя. Няма да спирам вендузите, но с тях ми е ужасно трудно от вътрешната страна на бедрата, постоянно губя вакума. А там целулита ми е мани бегай  Embarassed. Днес си се разглеждам в обичайното огледало на сутрешното слънце и тъкмо си се хвалех мислено, не знам откъде дойде този лъч светлина, който така огря всичко и извади такъв целулит, че ми се дорева.... не знам какво друго да направя освен да ходя с чадъри на плажа и да си осигурявам необходимата сянка на иначе постегнатото тяло  hahaha. И не знам какво друго да направя освен да го избия на майтап.  Laughing

# 489
Не бях виждала толкова евтин масажьор, мисля да го закупя. Няма да спирам вендузите, но с тях ми е ужасно трудно от вътрешната страна на бедрата, постоянно губя вакума. А там целулита ми е мани бегай  Embarassed. Днес си се разглеждам в обичайното огледало на сутрешното слънце и тъкмо си се хвалех мислено, не знам откъде дойде този лъч светлина, който така огря всичко и извади такъв целулит, че ми се дорева.... не знам какво друго да направя освен да ходя с чадъри на плажа и да си осигурявам необходимата сянка на иначе постегнатото тяло  hahaha. И не знам какво друго да направя освен да го избия на майтап.  Laughing
Много ми е познато!!!! Embarassed
Момичета днес ми пристигна масажора,нямам търпение да го пробвам!!!Сега трябвало 8 часа да го заредя и тогава....между другото днес съм и на масаж...утре ще пиша отзиви!А дали мога в същия ден като съм била на масаж да правя и вендузи с въпросния уред?И всеки ден ли трябва да ходя на масаж?
Много се чудя и за въпросните хапчета неоринал.... newsm78
Другото......Оказа се доста трудно за мен да пия вода, наливам се като луда да направя поне 1.5л ,ходя по 15 пъти на ден до тоалетна....  ooooh!

# 490
  • Пловдив
Ти въпросният масажор ли купи?

# 491
Не аз купих, cehuioss MD. И моля за съвет притежателките на този уред...Зарежда се вече 7 часа и свети червено,трябва ли да светне зелено като се зареди?Жената от която го купих ми каза че първоначално трябва да го заредя 8 часа...Дайте съвет,ако нещо не е в ред да го върна....

# 492
Нина,
не знам за кои масажи питаш дали трябва да се правят всеки ден. Ако е за вендузи - да. Относно добавки-лично аз втора седмица пия Ликуид ОФ с цел детоксикация и извличане на ненужната вода от клетките / целулита има доста общо  Laughing/ и Антицелулит, който е изцяло билков. Не са хапчета, нямат химия, дали ще помогнат не знам. Атакувам от 10 фронта, пък дано уцеля  #2gunfire

# 493
Нина,
не знам за кои масажи питаш дали трябва да се правят всеки ден. Ако е за вендузи - да. Относно добавки-лично аз втора седмица пия Ликуид ОФ с цел детоксикация и извличане на ненужната вода от клетките / целулита има доста общо  Laughing/ и Антицелулит, който е изцяло билков. Не са хапчета, нямат химия, дали ще помогнат не знам. Атакувам от 10 фронта, пък дано уцеля  #2gunfire
Антицелулит сироп ли е?Мъжо много ми се кара с лекарствата...ама сега ще прегледам,може и него да навия да вземем,че той е голям спортист Simple Smile
Днес бях на масаж,не беше болезнен-съвсем леко...Масажистката ме отчай каза че до сега не е видяла човек който да премахне напълно целулита...
Ето как ще протича всеки мой ден,през следващите 10 дни.
1. Пия л карнитин сутрин и преди тренировка
2. Пия рибено масло
3.Пазя лека диета(без вредните въглехидрати),не ям след 8
4.Тичам по 3-4км
5.Масаж
6.Масаж със уреда и антицелулитното масло на Икаров.
7.Под душа търкам тялото със скраб за целулит.
8.Преди лягане мазане с ужасния Алмисан

Приемам препоръки какво да добавя към борбата с това чудовище....  smile3515
Надявах се на големи резултати,но днес масажистката май ме разубеди Sad
Помагайте!!!!

П.П.Алмисана го рекламират по тв заедно с още два продукта на същата фирма,но не успях да видя какви са...Този продукт само за целулит ли е или е и за топене на мазнини.Че мажа и коремчето на мъжо   smile3521

# 494
  • в 1001-та нощ
тази скраб ежедневно - само повишава болката от алмизана  Peace обмисли го  Peace

Общи условия

Активация на акаунт