Целулит - 4 тема

• 100 148
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
тази скраб ежедневно - само повишава болката от алмизана  Peace обмисли го  Peace
Да прочетох го тук някъде,как да процедирам тогава?Мислих си скраба да е сутрин,но пък не трябва ли да е след масажа с уреда?  newsm78

# 496
Не , моя е Manipol Body , с този имат само разлика в големината доколкото знам Simple Smile)
Но и този да си вземеш , който сте показала няма да сгрешите , имат еднакви приставки .

# 497
  • в 1001-та нощ
тази скраб ежедневно - само повишава болката от алмизана  Peace обмисли го  Peace
Да прочетох го тук някъде,как да процедирам тогава?Мислих си скраба да е сутрин,но пък не трябва ли да е след масажа с уреда?  newsm78

какъв ефект мислиш, че постигаш, като ползваш скраб  всеки ден  newsm78 не дразни кожата излишно  Peace и без това голям терор пада с всичко друго  Blush

# 498

какъв ефект мислиш, че постигаш, като ползваш скраб  всеки ден  newsm78 не дразни кожата излишно  Peace и без това голям терор пада с всичко друго  Blush
През ден ли да го ползвам?

# 499
  • в 1001-та нощ
според мен един път седмично е достатъчно, все пак - функцията й е да почиства и антицелулитното действие е  .....  Rolling Eyes Mr. Green не разчитай на това за целулита, освен да заглади кожата отвън - друго няма да има  Peace

# 500
според мен един път седмично е достатъчно, все пак - функцията й е да почиства и антицелулитното действие е  .....  Rolling Eyes Mr. Green не разчитай на това за целулита, освен да заглади кожата отвън - друго няма да има  Peace

Ама аз доколкото съм чела тя няма антицелулитно действие, просто почиства порите, за да си почине кожата. Според мен Алена е права, че като я ползваш всеки ден ще търпиш адски мъчения с другите кремове. След баня от топлата вода порите достатъчно се отварят и почистват, за да имат действие другите мазила. Тази скраб ми се вижда излишна дори през ден, честно.

# 501
Какво ще кажете за ДРЕНАЖНА КРИТЕРАПИЯ ЗА ОТОЧЕН ЦЕЛУЛИТ?Има го като промоция в колективните сайтове.Не бих го загледала,но е близко до вкъщи и все ще намеря време да отида.Аз тренирам  усилено вече месец и правя по 2-3 масажа седмично с вендузите(с икаров),но няма резултат Sad .Проблем(според мен) имам единственно по-вътрешната час на бедрата и то надолу към коляното..Вследствие на тренировките почнаха да ми се оформят мускулите,което е супер,но неравностите  не се заглаждат.
Приемам съвети всякакви Hug
И да попитам още нещо :неравностите (моето е такова ) и дупките са все целулит нали?"Лечението" и в двата случая е еднакво,нали-тренировки,масажи,процедури,вода...

# 502
Здравейте, момичета Simple Smile
Преди три дни си купих вендуза и започнах борбата с целулита. Първоначално правих по-леки масажи, като постепенно увеличавам силата на засмукване.  Синини почти нямам, само тук-там някоя. Това, което ме притеснява, е, че са ми се появили малки вътрешни кръвоизливи - червени точици. Бъркам ли нещо при масажите и трябва ли да изчакам преди да продължа?
Благодаря ви предварително за отговора Simple Smile

# 503
Imany не мога да помогна...
По колко време правите масажа с вендузи на зона?И как прашите масажът ?Аз намерих тук едно клипче, защото това в темата не е активно,но в него има и въртеливи движения,а аз правя само от долу на горе,а вие?
http://www.youtube.com/watch?v=0re-Ritubxs
Тази последователност добре ли е - вендузи с Икаров=>душ=>алмисан...?

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 20:39 от Nina_88

# 504
Нина, мисля, че всичко е важно - кръгови движения, нагоре-надолу, колкото повече кожа зачервиш, толкова по-добре май  newsm78. Колкото по-дълго, без да е супер силово, толкова по-добре. Аз днес направих 16 LPG и мисля да спирам, защото ефекта, който май е нулев  Rolling Eyes, не си заслужава парите.  Досега правех вендузи, но мисля да им оттдам още по-голямо значение и да ги правя поне два пъти на ден, по 10- 15 минути на крак.

# 505
не не, аз не с мазила - хранителни добавки си купих, ама сега питам за мазила. добавките си ги взех от тук :http://www.domakin.bg/other_category.php?main_cat=gifts&&cat=59
ама искам да уточня, че теме караха да ям по-малко - иначе пак си мислех за пасти хахахахахха  Joy

# 506
то това май не ме питахте мен..... от скоро съм тук и малко се обърквам Simple Smile извинявам се

# 507
Момичета нали не е проблем и сутрин и вечер да се мажа с Алмисана?

# 508
  • в 1001-та нощ
не  Peace

# 509
  • София
Момичета нали не е проблем и сутрин и вечер да се мажа с Алмисана?

Не е проблем! Дано само го изтърпиш, че става мнооогоооо нажежено с него, а за 2 пъти ........не ми се мисли какъв пожар ще стане. Simple Smile
Много моля, сподели впечатления, ако го нанасяш 2 пъти. Успех!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт