Целулит - 4 тема

• 100 146
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Днес масажистката ме намаза с него, и тази вечер след вендузите пак ще се намажа..утре ще пиша. Simple Smile

# 511
  • In transit
Здравейте! Искам да ви питам може ли да се прави масаж с вакумите на корема? Ходих на антицелулитни масажи до скоро и масажистката комбинираше ръчен с вакумен масаж, но на корема ми правеше само ръчен newsm78

# 512
  • в 1001-та нощ
да, в рамките на няколко минутки с кръгови движения - по посоката на часовниковата стрелка  Peace

# 513
  • In transit
да, в рамките на няколко минутки с кръгови движения - по посоката на часовниковата стрелка  Peace
  bouquet

# 514
Точно тебе питах, благодаря за отговора. Предпочитам за себе си обаче химия да не пия.
Иначе и аз си мисля за пасти...

# 515
Единственият гел, който съм пробвала и останах доволна е този на Amix No Fat & Cellulite Gel. Но както по-горе казаха ефектът се изразява в това, че кожата става по-гладка и не изглеждаш подпухнала.

# 516
Момичета, снощи като се намазах за втори път за деня с Алмисана, така ме загря че ми се плачеше Sad
Усещам го все по-неприятно...  newsm45 но ще пробвам още 2-3 дни така,ако не се издържа ще се мажа само по веднъж.
От днес имам кростренажор , сутрин на него...вечер бягане да видим до къде ще я докарам Simple Smile
Веднага след вендузите ли слагате  Алмисана, да не би да ме пари толкова защото не оставям кожата да почине?  newsm7 8
П.С.Ако за тези 10 дни няма ефект от всички тези усилия, които полагам се отказвам от борбата!!!

# 517
Нина, аз се боря втори месец  Confused. Нямам резултати  Confused

# 518
ехеее ooooh!..."десет дни и се отказвам". ooooh!..адски несериозно звучи това. Всички искаме резултати веднага и на момента , но ключа към добрите резултати е постоянството и търпението Peace. При мен резултати имаше чак след около 2-3 месеца, сега вече съм на шестия месец от както започнах масажите и процедурите и мога да кажа за себе си , че има промяна, но пак не е това което желая на 100%. Peace . И със сигурност дори и да няма резултати веднага, кожата ти ще е в много по-добро състояние с масажи отколкото без никакви грижи.

Масажи правя в къщи с вендузи,с олиото на Икаров/ масажи с мед (невероятно добре ми се отразяват), пилинг с мед и кафе под душа/ антицелулитна кал/  силно парещия гел на Алмисан и какво ли още не, а и с масажор, но сега съм решила да търся нещо по-сериозно като масажор от тези на принципа на потупването и вибрацийте.
Абе общо взето, яка борба си трябва.
Отделно са тренировките и режима на хранене. Whistling

# 519
  • в 1001-та нощ
Момичета, снощи като се намазах за втори път за деня с Алмисана, така ме загря че ми се плачеше Sad
Усещам го все по-неприятно...  newsm45 но ще пробвам още 2-3 дни така,ако не се издържа ще се мажа само по веднъж.
От днес имам кростренажор , сутрин на него...вечер бягане да видим до къде ще я докарам Simple Smile
Веднага след вендузите ли слагате  Алмисана, да не би да ме пари толкова защото не оставям кожата да почине?  newsm7 8
П.С.Ако за тези 10 дни няма ефект от всички тези усилия, които полагам се отказвам от борбата!!!

за мен е безсмислено това мъчение  Peace повече болка не е "=" на повече резултат

а си помисли само болката и неприятните емоции колко добро убиват в теб  Peace струва ли си  Blush

зад а не го "хвърляш", го разреди с друг антицелулитен и ползвай "коктейла", пак ще загрява, но поносимо  Peace

# 520

Хехе недей така, тука жените се борят ежедневно с това, години наред...не е честно да кажеш, че се отказваш на 10-тия ден. Според мен е логично за 10 дена да няма резултати, ако ставаше така ехееее....нямаше да има и фитнес зали, всички щяхме да пием добавки, да си мажем целулита и да сме слаби и прекрасни Simple Smile

# 521
  • в 1001-та нощ
то е по-скоро въпрос на решение - дали човек е склонен да прави всичко тези усилия постоянно (защото ефектът трябва да се поддържа) или не

не всеки би "платил тази цена"  Peace  Peace е действително въпрос на избор  Peace

# 522
ехе 10 дни, малко пресилено ми се струва. В борбата с целулита се иска постоянство, a.l.e.n.a цяла статия е написала затова. Аз се боря от година , на моменти има резултат, на моменти няма, и пак не се отказвам. Ако беше толкова лесно и просто............хохохо нямаше да има тази тема за целулита ( тук вече ме изби на майтап ) Rolling Eyes

# 523
Има голяма разлика между това да има ефект и да изчезне целулита напълно.  Peace
Ясно ми е че за 10 дни няма да станат чудеса все пак...А за масажите се говори че има поне малко подобрение,да не говорим че тренирам усилено по два пъти на ден, ям само салати и пия какви ли не хапчета...
Трябва да има резултат!Още повече че при мен целулита не много,имам малко дупчици само по бедрата,и не е стоял с години...
Но ще видим...има още няколко дни и ще разберем...

Последна редакция: нд, 02 юни 2013, 16:02 от Nina_88

# 524
Точно тебе питах, благодаря за отговора. Предпочитам за себе си обаче химия да не пия.
Иначе и аз си мисля за пасти...
и си права. Аз се бях завъртяла с порочен кръг с хапчета, купувани от аптеки и къде ли не - това продължи доста дълго. Точно тези случайно ги набарах и си е цяло чудо, не стига че отслабнах ами и ми е здрав стомаха.
Така или иначе съм здраво стъпила сега и нямам намерение да се връщам назад - голяма краста са това килограмите в повече, а когато са мнооого в повече е "уф".

Общи условия

Активация на акаунт