Целулит - 4 тема

• 100 123
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Включвам се и аз в темата да дам отчет Simple Smile

Започнах прословутите процедури с Вела шейп. По принцип съм слаба и нямам кой знае какъв целулит, но определено, ако нося къси панталонки го забелязвам, а особено ако съм на плажа. За първа процедура не виждам ефект, но от това, което знам трябва да се види към края на процедурите. Казаха ми да не тренирам междувременно, защото това оказвало негативен ефект в случая при работата с апарата и напаво умирам, тъкмо влизам във форма и сега за месец ще стана като желе отново : )

Ще информирам дали съм доволна накрая от процедурите Simple Smile

# 541
  • София
Здравейте, момичета!
Нямам време сега да изчета всички теми и се извинявам ако някъде е писано по въпросът.
Попадна ми близко до работа място за целутрон на оферта и трябва да реагирам веднага.
Някой има ли резултати от него? Предлагат го и с вакумен масаж след процедурата целутрон.
Eva Longoria, къде си прави кавитацията? Бях чела някъде, че даже в някои страни е забранена и е много опасна. Какво точно представлява това, на което ти си ходила? За колко време и колко процедури падна от 104 на 90? Аз съм 102 в момента и гоня старите си 93. Предварително благодаря!
Записвам се в темата и ще изчета всичко тези дни.

# 542
Няма по-тъпо нещо от целутрона. Остаряла технология, нулев резултат.

# 543
Не ходи на целутрон - аз януари ходих всеки ден без събота и неделя и уж ми се виждаше, че ми се оформят някви мускулчета ама нищо - само дето ме боля всеки ден, защото ми го включваха на висока степен за по-голям ефект. Беше 5 лв за 30 мин- не бих ходила пак-
Там ходих и на кавитация - имаше пак ефект след 3 та процедура, но уреда ми се стори евтин и много съмнителен, като и жената, която работеше беше умна, но няма общо с тази област и явно не става само да ти покажат как работи. Всеки път след кавитация ме болеше главата същия ден, докато траеше ми пищеше ужасно силно в ушите-явно не е добър апарата.
Сега април месец се върнах след 1 мес.в чужбина и прочетох за някаква кавитация - 25 кхц която била безвредна и отидох- та жената е мисля е кинезитерапевт и е учила медицина, но е стигнала до бакалавър(не знам точно), та тя ми каза, че кавитацията над 32 кхц била опасна, стигала по-дълбоко  и можело да се засегнат органи. Та кавитацията при нея е 25 кхц и стига до 2,5 см и не пищи така ужасно в ушите и не боли глава след това. Та тя всеки път те мери и записва на твоя картон резултатите, което е ок. След кавитацията прави съвсем малко антицел.масаж - може би за 5 мин. на обработваната зона. Тога отидох  с ваучер за 30 мин и масаж за 20 лева, но тя ми каза, че може и за 40 мин-27 лева + малкото масажче.
Та мисля, че е отговорна, защото и не ми даваше по често на 5 дни и повече от 40 минути.
сега щото е лято и се ядат по-леки храни каза, че може и на 4 дни - та сега ще почна 2 пъти в седмицата и при условие, че ям по - лека храна пия по 2 л вода.
Трябва да призная,че ефект на обработваните зони имаше нищо, че си похапвах доста, но имах чувството пък че ми се лепи там дето не обработвам.
Студиото е Ека консулт на ул."Хан Аспарух"

# 544
  • в 1001-та нощ
eva_longorija  Peace не разчитай на обезводняващите процедури  Peace те са с най-бърз ефект и най-безполезен, ако мога така да се изразя, както и не е безопасно, трябва да е контролирано.

Водата е изключително важна за тялото  - и трябва да се работи в посока - да не се задържа, а не да се влиза в цикъл - задържаш/изхвърляш  Peace

Ако се вземат мерки - по отношение хранене и течности - в посока да не се задържа вода и въпреки това - тя се задържа - е хубаво да се консултира с ендокринолог - поне  Peace

Нормално е с отслабването и изхвърлянето на вода - да остава по-видим - истинския - твърдия целулит, той е най-труден за борене  Peace

jalana  newsm78 какви тренировки правиш  Rolling Eyes

Идеята в случая е, че при силови тренировки тъканите набъбват и уредът по-трудно стига до проблемните зони, не спирай тренировките, не знам какви са точно, гледай поне в деня на процедурата и преди него да не си товарила бедрата, глутеуса .... не е проблем да правиш редовно кардио  Peace

Ти си знаеш какви са ти тренировките и как се отразяват - та би могла ида прецениш - пречат ли  Peace

# 545
Може би след 5-6 процедури е паднала обиколката на ханша, но то става постепенно първите два пъти повече (може би 3-4 см), после вече по-слабо, но след 10 пъти и ако ограничиш храната ще има резултат.
На мен обиколката е намаляла в см, но имам чувството, че преди по не личаха бричовете.
Аз много си похапвах и то късно към 12 часа през нощта, предполагам, че това ми забави резултатите от 5-6 пъти не мърдам в см.
досега съм била 13 пъти

# 546
Алена, а какво може да се направи както казваш ти по отношение храна и течности та да не се задържа вода?
Сега ще почна кавитацията 2 пъти седмично, ще отида в Дити на ел пи джи, ще хвана да огранича храненето (което е доста трудно за мен) и ще видя дали ще мръднат тия см. Simple Smile

# 547
Алена, момичето ми обясняваше точно това, че целулита се набивал навътре и на апарата му е по-трудно да въздейства. А иначе за тренировките ходя на фитнес и вкъщи тренирам, но тренировките вкъщи са доста интензивни и силови, така наречените HIIT.

Ще гледам да ги вмествам някак си, защото процедурите са 2 пъти в седмицата  Rolling Eyes Дано поне да има ефект....

# 548
  • София
Много ви благодаря за бързите отговори  bouquet
Аз имам така нареченият дълбок, фиброзен целулит ooooh!
Брутално е положението!Вижда се и без да се стискам и т.н. Пия доста вода, от години ходя по 7-10км. на ден пеша(с малки изключения)Когато се появи LPG още преди години си направих серия от 16 и резултатът беше едва забележим и то по-скоро на състоянието на кожата от колкото на бабунките и дупките. Чувала съм, че ръчният масаж е най-доброто нещо от всички машини, но има значение и специалистът. Попадала съм на всякакви некадърници честно казано и накрая само съм насинена и наранена. Не знам към какво да се насоча честно казано, но борбата ще е жестока това е ясно Confused

# 549
  • в 1001-та нощ
правила ли си хормонални изследвания?

# 550
  • София
правила ли си хормонални изследвания?
Правила съм тези на щитовидна жлеза и нямам проблем.

# 551
  • в 1001-та нощ
нямах предвид щитовидната, а основно баланса естроген-прогестерон  Peace

повишените нива на естрогените са основен виновник за целулита  Peace

# 552
  • София
нямах предвид щитовидната, а основно баланса естроген-прогестерон  Peace

повишените нива на естрогените са основен виновник за целулита  Peace
Благодаря за насоката! Тъкмо се чудех тези дни какво трябва да изследвам, защото освен, че целулитът е зловещ, но и започнах да не мога да отслабвам и то с много продължителни режими. Разбирай седя си на 57кг., а съм на режим от месец и нещо.
На гинеколог ли се ходи ако има завишение в резултатите или на някакъв друг специалист?

# 553
  • в 1001-та нощ
да, естрогените командват трупането на излишности  Peace

приемаш ли добавки, билки .... за бюст?

# 554
  • София
да, естрогените командват трупането на излишности  Peace

приемаш ли добавки, билки .... за бюст?
Не и не бих, но съм пила много години противозачатъчни #2gunfire
Сега вече от 3 не пия, но явно нещо не е наред.

Общи условия

Активация на акаунт