Целулит - 4 тема

• 100 131
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Аз лично ползвам Amix- NO FAT&Cellelite Gel и съм много доволна. С екстрсакт от бръшлян,див кестен и алое вера .Много добре хидратира кожата и стяга Hug

# 526
  • София
Хайде да повдигна малко темата, че сляха две, преименуваха и малко се позагуби.

Nina_88, какво стана, дочака ли някакъв резултат или се отказа?

# 527
  • в 1001-та нощ
о, да  Peace благодарение на твоя сигнал - помолих да оправят името  Peace

# 528
Здравейте пак  bowuu  Май намерих МОЯ крем за борба с несъвършенствата по тялото
Скрит текст:
А някой пробвал ли е това
Скрит текст:
?

# 529
  • Пловдив
Точно тебе питах, благодаря за отговора. Предпочитам за себе си обаче химия да не пия.
Иначе и аз си мисля за пасти...
и си права. Аз се бях завъртяла с порочен кръг с хапчета, купувани от аптеки и къде ли не - това продължи доста дълго. Точно тези случайно ги набарах и си е цяло чудо, не стига че отслабнах ами и ми е здрав стомаха.
Така или иначе съм здраво стъпила сега и нямам намерение да се връщам назад - голяма краста са това килограмите в повече, а когато са мнооого в повече е "уф".

За какви хапчета говориш... Rolling EyesМоже ли да споделиш? Тези,които са ти помагнали...

# 530
Здрасти, да - аз мисля, че писах по горе. Това е линк към продукта, от тук си го купих : http://www.domakin.bg/big_text_box.php?id=44

# 531
Аз реших предплажно да си подпомогна почти ежедневните процедури с вендузи и масло на Икаров с някоя салонна процедура. Че нещо не напредвам особено вкъщи. Харесах си вела шейпа в Beauty Bar, като за начало съм с доста добри впечатления, за сега си усещам бедрата по-меки. Процедурата за цяло тяло обаче е ~30мин, като правя разлика с предишно ми ходене в друг салон, там беше около 50. Надявам се, че няма да е решаващо към ефект. Ще докладвам резултат като приключа с процедурите  Peace

# 532
От къде си намирате вендузи... от интернет ли. Казаха ми, че ги има в аптеките, но не мога да намеря тук никъде.

# 533
Аз си ги купих от магазина им във Варна,но имат и електронен магазин.
http://samozdrav-bg.com/index.php?route=product/product&product_id=91

# 534
  • в 1001-та нощ
и аз от там, доставят за ден, но има и магазини "на живо"  Blush

има и в някои санитарни магазини  Peace

# 535
а, благодаря.... като задействам нещата с процедурите, ще пиша пак.

# 536
Искам да споделя,че за първи път виждам разлика при мен след месец и половина борба,които включват усилени тренировки(5 пъти седмично) и масажи с вендузи(3-4 седмично).Естественно краката ми не са това,което ми се иска,но видимо са по-добре,а и започна да ми се оформя  и мускулатурата-нещо което бях позагубила.Лошото е,че от тук нататък няма да има кой да ми гледа децата и ще е много трудно с тренировките,но ако успявам поне по 3 да правя ще е добре.

# 537
Здравейте, аз изчетох почти всичко тук, зимата правих масажи с вендузи както препоръчваше Алена, аз правих сигурно 2 седмици по 2 пъти на ден и имаше много добър резултат. Сега ходя от 2 месеца на кавитация-мисля 25 кхц- 13 пъти по 40 минути до сега само на дупе и паласки и при ханша от 104 е станало 89 +1 см от време на време. При корема е няколко см не помня точно, но от 1 месец мерките не помръдват. Сега било лято и може вече по 2 пъти седмично каза жената, която прави процедурата. Искам да попитам всички и най-вече  Алена дали да не почна и LPG в Дити, че е доста изгодно 14 лв за 30 мин. и това Спа Спирит Студио в Стрелбище каква цена е велашейпа там понеже от сайта не мога да разбера. И дали LPG и веласмут е едно и също. Мерси предварително.

# 538
  • в 1001-та нощ
Поздравления за резултатите  Hug според мен е много подходящо да започнеш в Дити  Peace

В СПА Спирит е много хубав уреда, но и цената му е по-висока, беше 90 лв, аз ползвах ваучери за 25-30 лв, в момента колко е - трябва да попиташ  Peace

LPG е само вакуум и ролков масаж, прави се с трико. Вела шейп, боди шейп и т.н. са подобни процедури, но уредите са с различен производител и имената се различават - важно е какво включват - те надграждат LPG-to, като освен ролков и вакуум масаж има и РФ - за стягане и инфраред за затопляне в дълбочина, за мен това е по-ефективно и вече не правя само LPG.

В Дити наричат уреда LPG, но то реално е надграденото, ползват това понятие, понеже е по-масово  Peace

# 539
Алена мерси за бързия отговор, значи така от 104 на 90 звучи много добре, но всъщност ми се струва, че като се гледам отзад сега все едно бричовете са ми още по-големи (като че ли са по изпъкнали настрани). Иначе корема досега не сме го пипали и имаше малко см загуба (да са най-много 4 см), но тая  загуба идва от третирането на паласките и като цяло обиколката е понамаляла. Значи онези 2 седмици като бях в чужбина и нали не можех да ходя в никакви ц-ве се бях доста уплашила, че ще напълнея в дупето, затова проявих постоянство с вендузите и имаше страшен ефект, но пиех и Колаген едновеременно .
Ходила съм и на "гипс клин" в Спа Деметра, на промоция е 55 лв и се сваля минимум 1 см от процедура, но май просто изхвърляш водата и трябва да го правиш сигурно минимум 4 пъти в месеца , а на промоция го има най-много 2 пъти иначе е 85 лв. Една приятелка ми каза и за някаква процедура моделаж в студио Дуписима, че имало ефект от 3-4 пъти, ох но не знам, уж съм свалила някакви сантиметри, а се чувствам огромна...

Общи условия

Активация на акаунт