Целулит - 4 тема

• 100 112
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • в 1001-та нощ
протеолитични системни ензими, с висока потенция, пият се по схема на гладно - серапптаза, наттокиназа и бромелаин  Peace от iherb  Peace ще ти дам линкове, ако решиш  Peace

# 586
Някой ползва ли новите антицелулитни продукти на Арома?Кажете ми,нормално ли е да има вътре огромни бели клечки,които драскат и продукта е буквално неизползваем???
Скрит текст:
Само аз ли имам същия проблем?Можете да видите подробности в тема От кои козметични продукти НЕ сте доволни #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 587
  • София
Някой ползва ли новите антицелулитни продукти на Арома?Кажете ми,нормално ли е да има вътре огромни бели клечки,които драскат и продукта е буквално неизползваем???
Скрит текст:
Само аз ли имам същия проблем?Можете да видите подробности в тема От кои козметични продукти НЕ сте доволни #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Аз съм твърдо за подаването на сигнали в такива случаи. Имам предвид до самите Арома. Със сигурност не е нарочно, но така поне могат да изтеглят продуктите(при добро желание) преди да се набутат още стотици жени.

# 588
Алена може ли линковете за тези ензими, да ги разгледам и да поръчвам Simple Smile

# 589
  • в 1001-та нощ
 Peace

http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-High-Potency-Serrapeptas … Veggie-Caps/23747
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Nattokinase-90-Veggie-Caps/33
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-3000-GDU-Bromelain-500-m … Veggie-Caps/20961

Приемат се 3 пъти дневно, на гладно, поне 2-3 часа след хранене и 1-2 часа преди хранене. Приети с храна имат храносмилателно действие  Peace , а не каквото търсим  Peace

Ако ти е първа поръчка - драсни ми на лични за код за отстъпка  Peace

# 590
  • София
Последната година съм се сдобила с чутовен целулит! Положението е просто нетърпимо. Общо взето ми е ясно как се бори, веднъж вече съм изчиствала напълно целулит. Интересно ми е какви козметични процедури ще ми препоръчате за подпомагане. Бях запазила ваучери за кавитация, но в последния момент ме отказаха. Аз си знаех, че е вредна, но бях решила уж да се прежаля, в името на красотата. LPG ми идва твърде скъпо...
В момента се мажа със серума на Дева с накрайника масажор и с онзи немския крем, щипещия. Пия по 2л вода, спряла съм напълно хляб, тестено, сладко. Аз по принцип не ям хляб и сладко, но се случваше веднъж в седмицата нещо да хапна. Та така. Обмислям вендузи да си купя, но не съм убедена, че мога да се спрява с тях.  Rolling Eyes

# 591
Последната година съм се сдобила с чутовен целулит! Положението е просто нетърпимо. Общо взето ми е ясно как се бори, веднъж вече съм изчиствала напълно целулит. Интересно ми е какви козметични процедури ще ми препоръчате за подпомагане. Бях запазила ваучери за кавитация, но в последния момент ме отказаха. Аз си знаех, че е вредна, но бях решила уж да се прежаля, в името на красотата. LPG ми идва твърде скъпо...
В момента се мажа със серума на Дева с накрайника масажор и с онзи немския крем, щипещия. Пия по 2л вода, спряла съм напълно хляб, тестено, сладко. Аз по принцип не ям хляб и сладко, но се случваше веднъж в седмицата нещо да хапна. Та така. Обмислям вендузи да си купя, но не съм убедена, че мога да се спрява с тях.  Rolling Eyes
   На мен вендузите много ми помагат. По принцип ходя на масаж 2 пъти в месеца, но масажистката ми излезе в майчинство (да ми е жива и здрава) и сега докато се върне ще се опитвам да удържам положението с вендузите, отделно се мачкам и с една точилка. Просто, добре че никой не ме гледа по време на процедурата  Crazy

# 592
Здравейте! Аз днес взех антицелулитния гел на Кройтерхофт за дните, в които нямам време да си правя вендузи да се мажа вечер, нооо доста пари... особено първите 10 минути е ужасен. Ползвала съм и преди загряващи, но този ги бие всички. Имате ли отзиви за него? Аз ще пиша като мине малко време.
Иначе препоръчвам един друг, който си мажа след вендузите на PirinDream Антицелулитен крем, той не е загряващ и е много приятен. И двата ги има в Ремедиум.

# 593
Опитай и No Fat & Cellulite на Amix на мен ми действа безотказно. И хидратира уникално

# 594
  • sofia
Някой има ли впечатления за този уред и процедура http://legrano.bg/neoperativno-lechenie-na-celulit-i-redukciya-na-teglo , взех си ваучери,но не срещнах мнения

# 595
Аз пък искам да попитам за този вибромасажор http://shopix.bg/Sporter-Vibromasajor-STP-7050 .
Взех си го точно с цел борене на целулита, че в последно време целите ми крака са в такъв   Sad
Само че мисля да използвам колана със силиконовите шипчета , които са уж точно за тази цел. Та подходящ ли е този вибромасажор , дали ще успея с него да премахна целулита? Мисля да го ползвам по половин час сутрин и по половин час вечер да кажем и след това на загрятата вече кожа да мажа някакъв антицелулитен крем и да увивам след това краката с фолио. Така дали ще има резултат?

# 596
Здравейте момичета !

Искам да споделя и моята битка с целулита.
Започна да се появява с вариациите в теглото ми, както и от вредната храна( похапвам си сладичко). От 7 г. Спортувам редовно, спортът е начин на живот за мен Heart Eyes, но както вече всички знаем, това чудо не се повдлиява само от спорт.
Миналата година направих 10 ръчни масажа+вендузи, както и 10масажа с мед. Целулитът се поразби, иначе преди си беше компактна, твърда маса по краката ми. Въпреки това, резултатът не беше такъв, какъвто очаквах, както и масажистката ми не се оказа добра. ето защо се записах на Вела Шейп. Направих 12процедури, изчезна...но не навсякъде. Остана на сгъвката на дупето, вътрешната част на бедраа, както и по брича.

Сега съм в период на почивка от Велата. Прочетох всички теми за целулит и по ваша препоръка си взех силиконовите вендузи от Самоздрав. От 2 седмици си правя 4-5пъти седмично и се мажа със зеления Алмизан. Да ви кажа, ефектът е голям. Доволна съм.за първи път започнаха да ми се потят бедрата при тренировка Mr. Green, а преди, навсякъде пот, а там само леко запарено!

Сега съм си взела ензими, панкреатин и бромелин на Now. A.l.e.n.a,  би ли ми казала по каква схема ги пиеше твоите?
 Благодаря, а ииии извинявайте за дългия пост (а ако знаете колко още искам да споделям)
 Crazy

# 597
Здравейте, момичета! Много се е изговорило по темата Seven Omnipotence и целулита, чувам доста позитивни отзиви от ползващи го, аз също не се оплаквам. За свалянето на кой знае какви килограми и някакви чудеса при този уред, не бих гарантирала, но относно целулита съм сигурна, че помага много. Ето ви и рекламата на Seven Omnipotence в youtube, записът е преди 4 години, и не знам дали телефоните още са актуални, а и цените ще са много по-ниски сега.

https://www.youtube.com/watch?v=mU_iCgcogIs

# 598
Здравейте, мами Simple Smile
и аз като голяма част от жените вече дълги години се боря с целулита. От някъде 3-4 месеца спортувам, не ям сладко (е, веднъж в седмицата се случва,все пак Simple Smile ) правя си и доста редовно масажи с вендузи и мога да ви кажа, че целулита ми е намалял поне наполовина. Все още има какво да се маха за съжаление Sad но съм упорита! няма да се дам!

Онзи ден попаднах на доста добре рекламирана програма за спасение на целулита. Става въпрос за комплекс от упражнения, а не за някоя скъпа процедура или чудодеен мехлем.
тук ще ви постна един от сайтовете, на които открих програмата, може да видите презентацията и всичко останало...

http://www.mycellulitebuster.com/symulast-method/

Иска ми се да пробвам за какво става въпрос и да си закупя програмата, но не ми се рискува с цялата сума ($50). Затова си търся още поне 4 заинтересовани, с които да си поделим разходите, и така ще се върже по $10 на човек, което е вече приемливо, и дори и да не работи няма да ме е яд, че съм дала много пари  Wink.

След това може да споделим с всички упражненията, и дай боже, групово да се отървем от този женски бич  Simple Smile Praynig

# 599
  • в 1001-та нощ
кои точно ензими си взела  Rolling Eyes Rolling Eyes очаквам да няма особен ефект  Rolling Eyes

схемата - 3 пъти днвно, на гладно - поне 3 часа след хранен и час-два преди хранене:

1. серапептаза 120,000 SPUs
2. наттокиназа 2,000 FUs
3. бромеалин 2,000 FUs

Общи условия

Активация на акаунт