Целулит - 4 тема

• 100 112
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • София
При ходене 10км изразходваш не повече от 500 к докато при бягане 5 км изразходваш поне 1000. Въпрос на малко математика Simple Smile за да махнеш целулита иска доста повече от ходене. Иначе си права че за някои това е наистина проблем независимо от това какво правят.
Да, разбирам и знам това, но за съжаление целулитът не е проблем на калориен баланс.
Когато бях  47кг. положението не беше различно. Сега не съм чак толкова далече от тези кила.

# 571
  • в 1001-та нощ
Bolle, ако става въпрос за норми при желание за бебе - естрогените на 3 или 5 ден от МЦ, а прогестерона - 7 дни след доказана овулация; обаче аз пак започвам да си пея песента, че при теб целта е друга и лично за мен е удачно да не си самоназначаваш изследвания, а да се допиташ при лекар.

Отиди платено при добър лекар, който ще беседва с теб - за твоето здрав, метаболизъм, начин  на живот, начин на хранене; въздържах се да казвам каквото и да е - за да не ти създавам предварително филми в главата, но лекарят може да прецени, че е резонно да изследвате инсулинова резистентност например или друго, за което в момента на говорим  Peace

Не се фиксирай на 1 точка, позволи по-знаещият от теб - да погледне комплексно и компетентно  Peace Ти отиваш там с парите си и желанието да направиш най-доброто за себе си и това ще бъде уважено  Peace не отиваш да се молиш, да мрънкаш и да се оплакваш  Peace

Аз например, след като родих, кърмих, спрях да кърпя, дойде ми цикъла, минаха 2-3 месеца - "да вляза в релси" - и отидох при ендокринолог - прегледа ме, пуснахме доста хормони - просто - за да бъда спокойна, че всичко е в норма, нито ми се  смял някой, нито го е взел за ненормално  Peace , направих си мамография, цитонамазка, липиден профил  и т.н. - за мен това е отговорно отношение към теб самия  Peace твоето здраве е в твоите ръце  Peace

# 572
  • София
a.l.e.n.a,
съгласна съм с теб напълно. Просто ми е ново като посока на мислене и се ориентирам в момента.
Не се смятам за лекомислено подхождаща, но просто всеки път се подтискам от идеята да тръгна по изследвания, доктори с не съвсем ясна идея. Твоите препоръки са ми ценни и ти благодаря  bouquet
Ще споделя какви съм ги свършила Simple Smile

# 573
  • в 1001-та нощ
И аз не те смятам за лекомислена, никак  Peace просто ти давам други гледни точки  Peace когато решението узрее в теб и си готова - ще го направиш  Hug

# 574
Алена мерси за бързия отговор, значи така от 104 на 90 звучи много добре, но всъщност ми се струва, че като се гледам отзад сега все едно бричовете са ми още по-големи (като че ли са по изпъкнали настрани). Иначе корема досега не сме го пипали и имаше малко см загуба (да са най-много 4 см), но тая  загуба идва от третирането на паласките и като цяло обиколката е понамаляла. Значи онези 2 седмици като бях в чужбина и нали не можех да ходя в никакви ц-ве се бях доста уплашила, че ще напълнея в дупето, затова проявих постоянство с вендузите и имаше страшен ефект, но пиех и Колаген едновеременно .
Ходила съм и на "гипс клин" в Спа Деметра, на промоция е 55 лв и се сваля минимум 1 см от процедура, но май просто изхвърляш водата и трябва да го правиш сигурно минимум 4 пъти в месеца , а на промоция го има най-много 2 пъти иначе е 85 лв. Една приятелка ми каза и за някаква процедура моделаж в студио Дуписима, че имало ефект от 3-4 пъти, ох но не знам, уж съм свалила някакви сантиметри, а се чувствам огромна...

може ли да кажеш на коя фирма колагне си пила, или някой да сподели кой колаген е добър, че сечудя какъв да си взема?

# 575
Много ми похвалиха LPG масажите, обаче ме предупредиха, че ако не е направен от можещ масажист може даже да се влоши целулита. Можете ли да ми препоръчате читаво студио за СФ

# 576
  • в 1001-та нощ
Beauty Betty / Peggy Sage на ул.Стефан Сарафов 25, в кв. Иван Вазов http://beautybetty.eu/index.php?option=com_contact&Itemid=54

Може да се влезе и от бул.България (зад Еко-то) и от Витошка  Peace

# 577
Аз съм много доволна от http://www.jolie-cosmetics.com/

Сега са пуснали и ваучери  Peace

# 578
  • в 1001-та нощ
оооо, аз там съм ходила преди години за други процедури и бях с отлични впечатления, тъкмо бяха взели и LPG-to, но не се възползвах

Hug радвам се, че студиото още функционира и се радвам, че си доволнаот услугата, ще го имам предвид Peace

# 579
Каланетиката съвместима ли е с процедури против целулит?
Тази година тази екстра разцъфтя при мен в комплект с два излишни килограма, които нямат сваляне с каквото и да опитам. В бонус и задръжка на вода. Категорично го отдавам на хормони, освен това и възрастта не е за подценяване.
До сега не ми се е налагало да тренирам, защото винаги съм била около 47 кг. Миналата година добавих 2, които определено ми освежиха вида, но като добавим и сегашните два , вече не мога да ги изтрайвам. Та определено имам нужда от спорт, но при мен се получава точно това, за което предупреждават при процедурите- когато спортувам, нараствам много бързо на см, направо се подувам.
И сега се чудя каква двигателна активност е съвместима с антицелулитните процедури.

# 580
Понеже някой пита за колагена, бях го купила в Тайланд -някакъв техен беше, излизаше към 34 лв за един месец - може би по 2400 мг на ден беше.  Сега трябва да търся  нещо подобно тук, мисля, че Алена беше писала за някакви поръчки през интернет от чужди сайтове за колаген, омега 3 и тн и някви ензими май че бяха.
Ако може Алена пак да напише от къде и кво поръчва? Blush

# 581
Алена, освен това студио Бюти Бети за LPG някакво добро студио в центъра може ли да препоръчаш и онова Дити ( още не съм отишла, че ми е малко далечко) достатъчно добро ли е, че там е много изгодно в момента - 10 процедури -130 лева?

# 582
  • в 1001-та нощ
В Бюти Бети и  Дити - имам много добри резултати  Peace но уредите са различни, в Дити има и RF, не се ползва трико  Peace

В Жоли и Бюти Бети е класическият LPG - само механичен подход - ролки и вакуум.

Ако Жоли ти е удобно - пробвай  Peace

Шайн  Peace съвместимо е  Peace

# 583
Благодаря  bouquet! Захващам се с каланетика в такъв случай. Това съм го практикувала преди повече от 20 години , за да овладея последствията от пуберитета и имаше страхотен ефект.

# 584
мерси Алена, а само да те попитам тези не се сещам как точно се казваха ензими откъде си ги поръчваш от интернет?

Общи условия

Активация на акаунт