Целулит - 4 тема

• 100 102
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Записвам се Hug
Проблема ми е ясен,търся решението Laughing
За Севън Омнипотенс мога да дам  добри отзиви,действа ако се използва редовно и в комбинация с много ходене и течности PeaceНеприятното е,че загрява ужасно и после сърби още по-ужасно.Ако сте с по-чувствителна кожа е много вероятно да се сдобиете със синки.
Мазило което да има ефект,още не съм срещнала Tired

# 601
Мерси, Алена!

Поне единият го имам  Wink а колко време се пият? В темата за протеолитичните ензими четох, че се се взимат по формулата (годините-20).

# 602
  • в 1001-та нощ
тази формула е условна и е за профилактика, според мен в общия случай е добре да се приемат поне месец, а за третиране на проблем, както  в случая - поне 3 месеца  Peace

за твоята комбинация - не съм сигурна - дали ще има ефект, както и не знам с каква потенция са  Peace

# 603
Здравейте, дами! Какво ви е мнението за Амрита гел с л-карнитин? Днес си го взех да се мажа вкъщи, видях го в салона, където зимата ми правиха антицелулитни масажи. Продължавам сега да ходя на ръчни масажи, обаче съм като йо=йо Sad След първите масажи доста се отводних и обиколките ми намаляха (то все едно имам вода в краката си), даже разстройство малко имах от толкова отделяне на вода Embarassed и бях много доволна, че са ми толкова слаби краката, но после не знам какво ми стана, сега през втория месец апетита ми много се увеличи и доста си похапвам, и сега по жегите направо като балон се чувствам в краката Sad тежки и подути са ми, освен че се върна старото положение, отделно не знам защо вече масажите нямат такъв отводняващ ефект, че на сутринта да изхвърлям всичко Sad А на всичкото отгоре последния път на масажа, не знам какво беше станало, свършило им беше май антицелулитното мазило, та на края на процедурата видях, че връща на масата обикновено масажно масло, вместо антицелулитно  Close та реших следващия път като ходя да си кажа от началото, че идвам все пак на антицелулитен масаж... Друото нещо е, може би преди месец, като имаше ефект, пиех едни от многото сега излезли по аптеките хапове на билкова основа с дрениращ и детоксикиращ ефект... Кажете какво да правя, за да си огранича апетита? Sad На моменти се отчайвам от този целулит, чак около глезените имам бабунки, а едно време какви оформени глезени като на газелка имах Cry

# 604
  • в 1001-та нощ
в жегите и аз се чувствам надута, а сега има проблем с климатика в офиса и  е просто ад  ooooh! ooooh! ooooh!

апетитът се повишава - преди цикъл - да не е това?

за масажа - според мен - няма значение с какво те мажат  Peace

# 605
Здравейте, мами Simple Smile
и аз като голяма част от жените вече дълги години се боря с целулита. От някъде 3-4 месеца спортувам, не ям сладко (е, веднъж в седмицата се случва,все пак Simple Smile ) правя си и доста редовно масажи с вендузи и мога да ви кажа, че целулита ми е намалял поне наполовина. Все още има какво да се маха за съжаление Sad но съм упорита! няма да се дам!

Онзи ден попаднах на доста добре рекламирана програма за спасение на целулита. Става въпрос за комплекс от упражнения, а не за някоя скъпа процедура или чудодеен мехлем.
тук ще ви постна един от сайтовете, на които открих програмата, може да видите презентацията и всичко останало...

http://www.mycellulitebuster.com/symulast-method/

Иска ми се да пробвам за какво става въпрос и да си закупя програмата, но не ми се рискува с цялата сума ($50). Затова си търся още поне 4 заинтересовани, с които да си поделим разходите, и така ще се върже по $10 на човек, което е вече приемливо, и дори и да не работи няма да ме е яд, че съм дала много пари  Wink.

След това може да споделим с всички упражненията, и дай боже, групово да се отървем от този женски бич  Simple Smile Praynig

И аз го гледам от известно време и се чудя има ли смисъл, няма ли, тъй като в интернет няма никакви отзиви, само реклама. Поне аз не намерих. И съм навита да си поделим разходите и да го изпробваме заедно. Може пък да действа... Само не знам каква е вероятността да ни засекат, че го ползваме повече хора и да ни спрат достъпа до продукта, защото то май всичко става онлайн  newsm78 Въпреки че човек като види веднъж упражненията би трябвало да е достатъчно за да ги запомни или да си ги запише някъде. Та ако има и друг навит, аз съм "за"   bouquet

# 606
И аз се присъединявам към отбора на борещите се  Tired Peace..Аз да споделя, че съм забелязала :
1во- когато съм в овулация, което винаги ми се пада на пълнолуние задържам толкова много вода , че направо е ужас ooooh!
2ро - сега по жегите , например на плаж като съм (от Варна съм) колкото и да пия вода не ходя до тоалетната поради простата причина че "изправявам" водата и съм забелязала, че така тялото ми просто се дехидратира , което е една от основните причини да се задържа вода Peace.

Да уточня , че пия поне по 2 литра вода на ден от мноогооо време. От години на сам не пия газирани /сокчета и тем подобни глупости...

# 607

Vita Bella  - той дава и pdf, който да си отпечаташ с упражненията. А, ако не дава достъп от други компютри, може да ги заснемем с камера.
И аз търсих, има мнения, но все са в сайтовете, където се рекламира. Даже видях някакво мнение от България.
Дори да се намери още един човек, аз съм навита да пробвам. Честно казано предпочитам да дам пари за упражнения, отколкото за някой скъп крем или процедура с временен ефект.

# 608

Vita Bella  - той дава и pdf, който да си отпечаташ с упражненията. А, ако не дава достъп от други компютри, може да ги заснемем с камера.
И аз търсих, има мнения, но все са в сайтовете, където се рекламира. Даже видях някакво мнение от България.
Дори да се намери още един човек, аз съм навита да пробвам. Честно казано предпочитам да дам пари за упражнения, отколкото за някой скъп крем или процедура с временен ефект.
Peace идеално ако има pdf, но и да няма ще измислим нещо.

# 609

Peace идеално ако има pdf, но и да няма ще измислим нещо.

и аз така мисля  Wink

ще се опитам да навия още някой покрай мен. Ако намерим още един ще ни се върже по 25 лв горе-долу, а това вече е приемливо, мисля  Simple Smile  Hug

# 610
  • в 1001-та нощ
спортувала ли си някога?  Rolling Eyes

# 611
ама тези упражнения ги има в ютуб Grinning не си давайте парите Simple Smile

# 612
Аленка, не знам дали е от цикъла, просто непрекъснато ми се похапва нещо, а дори не съм гладна... мисля, че ми се е разширил стомахът, едно време бях по-злояда, но пък... зимата не знам как успявах, но закусвах ябълка с малка порция кисело мляко, обядвах салати (краставици, червено цвекло, варени яйца, или каквито други има в кантината на работа) и вечерях домашно приготвена храна, и нямах чувство за глад, но коремът ми се стопи и ми се оголиха капачките на коленете. А в последните 2 месеца все нещо да похапна и пак се надух... а пък на килограми съм една и съща - и пролетта, и сега - само с 1кг по-слаба в сравнение с есента и зимата, когато бях се закръглила доста... newsm78
И не съм спряла да ходя на танци, йога и когато остане време - на фитнес...

# 613
  • в 1001-та нощ
разширеният стомах е да се засищаш с повече храна, при теб ми звучи точно, като апетит  Blush

# 614
Спорта повишава апетита  Peace

Общи условия

Активация на акаунт