Отговори
# 240
Честити малки принцеси на мама Биши!Да са живи,здрави и много щастливи!

Аз ходих на тонове!Всичко е наред няма контракции!От известно време говорим за 25 да направим секциото!В събота пак съм на запис и иска да ми прави преглед на шийката и тогава да решим ама на ме хич не ми се дава,че моята приятелка роди в 8 месец след такъв........ офффф!!!!!

Тери добре дошли от морето!
мама Рая браво за упойките!Аз имам 2 които не може да ползват!
Didi каква упойка избра за секциото!Аз първия път бях с епидурална и ми я слагаха 2-3 дни и нищо не усетих от операцията само малко ме опъваше!Сега май пак такава ще избера!

# 241
Имам и още един въпрос,съвсем не по темата.Някой гледа ли сериала Army Wives и знае ли къде мога да намеря субтитри?

# 242
Честити принцески на мама Биши!!! Много здрави и щастливи да й растат, да слушат каката и да се обичат много!
 Преди малко се върнахме от тонове всичко е ок и другата седмица пак ох тази жега и тези пътувания много ме изморяват ама като чуя бебчо и се успокояваам   Praynig
Изледвания та си ми добре и сега ще ходим само на тонове и другия път най-вероятно ще изберем и дата за секцио. Едно въпросче към мамите със секцио колко дни преди термин си избирате дата .
Лек ден мами аз отивам да полегна  Simple Smile

# 243
  • София
Честито и тук на мама Биши! Да се здравички и щастливи малките принцеси!

juzefina, предният път бях със спинална и сега пак. Не си спомням да са ми предлагали епидурална, а и 2-3 дни да ми я слагат ooooh! по-добре не! През това време в болницата ли стоя? И какво й е предимството пред спиналната, че са ти слагали нея?

Капка, зависи кое раждане ти е. Моето секцио първия път беше 4 дена преди термин. Сега 11 дни по-рано. По-принцип лекаря ти трябва да кажа, колко дена по-рано те иска.

# 244
Диди, аз почнах арниката и тези дни ще си взема и другото люкарство, за което си писала! Миналият път какъв ти е бил ефекта? Аз много клоня към пълна упойка!

# 245
Didi не знам какво е предимството освен че се дозира няколко дни след операцията и не те боли изобщо!Можеш да се движиш а до колкото знам спиналната обездвижва!Слага се с епидурален катетър и си стои 2-3 дни!Да в болницата бях 7 дни докато ми свалиха конците!Тогава изобщо не сме говорили за спинална!Сега ми споменаха,но съвета беше да ползваме епидуралната!

# 246
  • София
Рая, аз миналия път бях много доволна от упойката ми. Не усещах нищо от кръста надолу, само една придърпване. Целия ден си лежах, но упойката започна да ме отпуска няколко часа след операцията. Не ме е боляло. Те ти вливат системи първия ден, за да ти се изчисти организма от упойката. А ти защо пък на пълна си се спряла? Аз искам да си го чуя и да го видя, като се роди.
juzefina , искаш да кажеш, че след секциото си се движила веднага ли, като след нормално раждане? А тези 2-3 дни след раждането ли ги броиш или преди раждането отиваш 2-3 по-рано, заради упойката? Аз седях 5 нощувки, като смятам тази преди раждането. Не си спомням да са ми предлагали епидурална, а и никое от момичетата със секцио тогава не бяха с такава упойка.

Вече съвсем се обърках с тези упойки.  Crazy Мисля да заложа на изпитаното, че да няма фалове.

# 247
Мисля, че точно тези придърпвания ще ме ошашкат, ще събера границите, ще получа сърцебиене от разни там мисли. Миналият път раждах нормално с епидурална и усетих ЕЗП-та. Обаче после веднага си идях бебочето и някак си не го отразих това усещане, пък и си беше за няколко секунди. Ще говоря и с Крякова, то едва ли има жена, която да не се плаши.

# 248
  • София
Рая, то придърпването се усеща накрая, като изваждат бебето. Аз не усещах нищо освен ваденето на бебето. Даже по едно време питах анестезиолога, кога ще започват, а той ми вика - "ами те вече ще свършват" Laughing
Анестезиолога ще ти обясни всичко деня преди секциото и ще можеш да си прецениш на коя да се спреш и какви са предимствата и недостатъците. А и той по време на операцията е до главата ти през цялото време. Моя ми говореше през цялото време, разсейваше ме и ме галеше по лицето Joy  hahaha

Ето една статия за упойките: http://bialotechenie.net/upoiki-pri-rajdane/

# 249
Честито и тук на всички нови мами, да са Ви живи и здрави дечицата Hug
BeReady е все още в МД за задържане, като има новини, ще споделя  Hug
Понеже от както влязох в 9тия месец, взимам арника 9 ch 2х5, някоя мама беше споделила нещо и за фосфор 15 ch, взех си го и него, но би ли споделила отнова как се приема то, секцио ще съм  Embarassed

# 250
mpeeva, маман е мама, майка, майче
Примерно моята маман  Joy
Уф, много смешно  hahaha, това как някой беше питал кво е пупка,  Joy, като се сетя и се захилвам винаги, но най-добре кой квото не знае да пита, и аз неразбирам някои изрази от др.край на бг.
мама Рая, стискам палци всичко да е ОК
Като гледам как обсъждате упойките  newsm78 , аз нищо не разбирам и не схващам, и по-добре май  Joy
Дано не ми се наложи и устискам и без , ако ли пък не, квато сложат -такава, няма да я върна  Joy
Уф, май ме е енапекла жегата и дрънкам само глупости.  bowuu
Да ви светна още нещо, вчера си купих сп. 9МЕСЕЦА - та там е засегната темата за лака  Joy и пише,че за раждащите секцио не е желателно. Та така, пише си го и  това е. На мен това не ми е проблем, нямам намерение да съм издокарана в този момент, все пак отивам в родилно, не на сватба  Mr. Green

# 251
Здравейте сладки  preggo
Честито на smilekris,Buba84 и на мама Биши!Да са им живи  и здрави дечицата,да имат прекрасно детство и мн да радват мама и татко,а на мамите пожелавам бързо възтановяване Hug    bouquet
mariq 8911 добре дошла Hug
srcs стискаме палчета fingerscrossed всичко да мине като повода Hug и да се похвалиш
cotton4e браво на вас Hug
katia_o_m Hug
мама Рая Hug много неприятна и шокираща ситуация,важното е че всичко се е разминало,стискаме палчета за утре fingerscrossed
rali1213 всичко ще е наред само мисли положително Hug
tany4ka_gk май приключенията ти с кучето те първа започват Mr. Green
zarady Hug
Т е р и Hug
nouvelle_vague всичко ще е наред  Hug
 HugЗа всички много гушки  Hug

# 252
  bouquet Честито на мама Биши! Да са живи и здрави кукличките й!

# 253
Честити бебчета на smilekris, buba84 и Bishi777!
Живи и здрави да са и много да ви радват!

# 254
Честито на мама smilekris, мама Buba и мама Bishi!!!
Да са живи и здрави малките принцеси!
   bouquet  bouquet  bouquet Tada
Бързо възстановяване на майчетата!   Hug

Общи условия

Активация на акаунт