Отговори
# 285
  • София
nouvelle_vague  Hug късмет мила! Толкова притеснения имаше при тебе, дано на финала всичко е леко, бързо и успешно!  Praynig

# 286
Добро утро!  Hug
nouvelle_vague , имаш стиснати палчета и от мен.  Peace Hug
Лек ден на всички!  Hug

# 287
Добро утро  Hug
И аз не спах добре от жегите, цялата ми тениска беше мокра, та ставах да я преобличам.
Спим в отделни стаи да не се допираме един до друг, щото имам чувството,че съм до печка, ако мъжлето ме докосне Mr. Green
Пазете се от жегите и пийте кафе, ако сте с ниско кръвно, от горещината пада още повече  Peace

# 288
Добро утро мами!
Нямах търпение да влезна във форума, за да видя имаме ли нови късметчета!
Нувелче с теб сме мила всички, много гушки!
Хаха с този "балкон" и аз се цъклих няколко пъти, сега чак разбрах какво значи  Mr. Green . Пети на няколко пъти щях да те питам да не живееш срещу еди си кого, ама викам те станаха вече две -три момичета, някак си много са  Mr. Green, пусто нали бременността ми е изпила мозъка!
Прегръщам ви мамчета, желая на всички ви лек и прохладен ден, въпреки адските жеги пак навън, чакам новини от следващата мама!
Катеееее невероятни снимки във ФБ мила  Hug  Сигурно днес ви изписват и си водите радостта вкъщи! Много ви се радвам, и тати Валери е на върха като го гледам как гушка малкия Краси  Heart Eyes

# 289
Добро утро  Hug

Честити кукли на мама Биши!!!Да са ти живи и здравички,много усмихнати и щастливи деца!Бързо възстановяване и прибиране у дома при кака и тати  Hug

Нувел много палчета  fingerscrossed  fingerscrossed С теб сме  Hug

Мама Рая това което си преживяла е ужасно,дано детенцето се оправи  Praynig

Браво на всички за хубавите резултати,нека бебешоците растат и когато им дойде момента да излизат  Hug
Стискам палчета на всички,които имат нужда  fingerscrossed

И аз се връщам от лекар...никакво разкритие...Вчера от сутринта имах болежки,много нередовни,към 16 се усилиха за кратко и си викам "Еее браво,скоро ще се ражда"....да ама не,след 40 мин всичко утихна и до там!  Crossing Arms Докторът каза,че ще ме чака до понеделник ако и тогава няма никакъв напредък ще се черпим с хапченца.
Решила съм почивните дни да мия прозорци  smile3508 и пода може да измия или може би банята  smile3532

# 290
  • Някъде там край морето
Привет на всички  Hug Предстои ни поредния горещ ден. Аз снощи спах прекрасно и станах едва преди половин час и сега съм в много хубаво настроение.
Днес чакам свекърва ми да дойде и мисля да чистя в къщи. Няма много да се престаравам, че до 2-ри, когато лекарят ми ще ме приеме и ще ми даде документите за прием в болница, нямам право да раждам  Laughing
Хайде, чакаме и днес нови бебешори  Simple Smile Всеки ден някой да се отчете  Laughing
Лек и приятен ден от мен  Hug

# 291
Здравейте мацки  Hug
Пепчи, мерси мила, наистина сме на седмото небе всички. Такава любов пламна между Краси и всички нас, още от първия миг... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Днес ни пускат да си ходим и ще се покажем и по-издокарани  hahaha
Стискам палчета на nouvelle както и на всички, които имат нужда. Спокойно момичета, човечетата си знаят кога да тръгнат и всичко ще е страхотно, не се притеснявайте излишно!

# 292
Добър ден от нас!Днес доволно си поспахме,закусихме и с чаша кафе седнахме да проверим дали няма някое ново слънчице появило се на белия свят Simple Smile nouvelle_vague-Успех мила!Всички сме с теб Simple Smile  Hug

# 293
Дали ще е удобно родилите вече майчета да поразкажат и повече за условията в болниците, в които са родили, какво от списъка е било необходимо и какво не ...разни ей такива дивотии, в т.ч. с какви дрехи обличат бебетата като плътност, за да не се окаже, че трябва да си носим от къщи.

# 294
Здравейте, аз да ви се отчета, че вчера бях на преглед и най-после видяхме бебчо на ехографа, станал е 3,200, а аз имам още 3 седмици  Shocked На мама дебеланкото, много се зарадвах, всичко е наред, свежа плацента, достатъчно околоплодни води, олекна ми  Simple Smile
Единствено док каза, че имам 1 см разкритие и не знае дали ще остискам до края на месеца, даде ми всички документи и съм готова, ако тръгне да излиза малкият мъж! Simple Smile Ако случайно, както тя каза, не съм родила до 5 юли ме вика пак на консултация и ако бебчето продължавало да расте в същият дух, може би ще ми препоръча секцио, защото дупето ми било малко, обикновенно бих се зарадвала да чуя такъв комплимент, но в случая май не много  Joy Моля се всичко да е нормално, да сме живи и здрави и когато то си е готово, тогава да си реши да излиза!
И  така разказах ви на дълго и широко, сега се връщам да чета за 1 ден съм изпуснала 10 стр  Shocked

# 295
ha-ho, що ще бързаш  newsm78 имаш 9 дни до термин ,като гледам лентичката ти
Може да не е изчислен правилно и да се забавиш още 5 дни след него  Thinking
Незнам, ама тези доктори много ме дразнят понякога, как ускоряват нещата и бързат, то човечето си знае кога е готово да излиза Whistling

# 296
Момичета ,аз току що прокърввих,явно бебо е решил друго и днес ще се гушкаме Heart Eyes
Стискайте ми палци,малко ме е страх Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 297

Честитo на мама Биши Hug
Момичета,кажете ми как  с е определя колко сантиметра е разкритието,което имате. На мен никога  не са ми  измервали и  ми е много интересно.Как се определя дали е 1,4 или 8см?

# 298
  • Сливен
Съни и на теб ще стискаме палците - всичко ще е наред  Hug
Котонче и аз това се чудя, явно това с избора на лекар, наистина е нож с две остриета - много пришпорват.
Елфина, определят с ръка колко е разкритието, друг начин мисля, че няма.

# 299
Момичета, имаме си Божидар, 2400 гр, 47 см, роден в 9,31 ч. Вълшебен!

Общи условия

Активация на акаунт