Отговори
# 330
Нувелче, честит Божидар и от мен! Simple Smile Да расте много здрав и щастлив и да ви радва много!
Съни, чакаме те да се похвалиш! Simple Smile

# 331
честито на родилите мами.И  аз да си кажа, че малко завиждам, на тези дето са след мен по термин, а вече са родили Heart Eyes
За секцито какво да кажа, много пошла практика в Бг., но и в Америка е така.
А за пренасянето,тук също чакат до 13-14 дена след термин.Аз родих 13 дена след термин с предизвикано раждане, а можеше и още да ме чакат,просто всичко си ми беше наред. Всъщност всичко което е от 2 преди и 2 седмици след термин се смята за нормално.
Аз вчера бях на ден на отворените врати в клиниката в която ще раждам,беше толкова различна направо си се чудех защо нищо не помня,а само преди 4 години сам раждала там.И накрая попитах:) преди 1 година са реновирали Grinning все пак не сам толкова зле хихихихихихи. Водеше лекцията акушерката която ме изражда първия път, нея поне я познах:)После мъжо ме взе и отидохме да си купя голям степер, да започвам да тренирам като родя, но магазина затваряше така ме хвана яд.А до събота е на промоция за 169€, дано успеем утре да отидем

# 332
Нуве, мила, честито! Много се радвам! Да ви е жив и здрав Божидар! Много, много радост и щастие да ви носи!  bouquet Hug  bouquet

Съни, стиснати палчета на теб   Praynig

# 333
Нувелче, честита рожба, мила, да ти е живо и здраво, да Ви носи много радости и усмивки и много да слушка мама и тате  Hug
Съни, мила, стискам палци, всичко ще бъде наред!Чакаме добрите новини  Hug

# 334
Здравейте, красавици,

Как е днес настроението!  С нетърпение чакам неделята, когато го дават да стане по-хладно. Днес лекарката ми установи по-малко околоплодни води и другата седмица съм през ден на тонове. Явно ще вадим бебка по-рано и мисля този уикенд  да реализирам подредбата на багажа.

Мама Пети, е-е-е благодаря за уточнението.

Павли, дано сколасаш наистина с една хладна баня. Тази жега не се издържа вече – днес в 9 часа не се дишаше.

Николаева, браво за резултати! Не се притеснявай, мила – и къщичката  ще я отремонтирате  навреме и дечка ще се излекува – как междудругото е тя?

Нувел, честита ви рожба! Божидар да е жив и здрав, много щастие да ви носи!
Хахо, успех с чистенето и дано сработят  плановете ти

Димитрова, както дойде, така де! Само да са здравички! А малкото дупе винаги си е комплимент!

Съни, стискам ти палчета!

До после, мамчета!

# 335
В "Часът на мама" една акушерка говори за раждането в Холандия.

# 336
Момичета, имаме си Божидар, 2400 гр, 47 см, роден в 9,31 ч. Вълшебен!
   Честито мамче !Да вие жив и здрав Божидар бързо възстановяване

# 337
Мери Шварц е в часът на мама Simple Smile Много е готина!  Hug

# 338
Съни, стискам ти палчета!  Леко и безпроблемно раждане!
 Така като чета из форума за миг се почувствах все едно и аз съм минала вече този момент ама като погледна корема ..... Поне прескочих зодия Близнаци

# 339
Нувелче,честита рожба Божидар,много много да ви радва smile3525
Много е приятно когато човек влезе и започне с хубава новина Grinning
Съни леко и безпроблемно да е раждането и при теб Hug fingerscrossed

# 340
  • Някъде по Дунава
Nouvelle, честита ти рожба. Нека расте жив и здрав  smile3525
Мама Рая, Ели вече е добре и другата седмица е на градина, но само за1 седмица, че градината ще затваря.

# 341
Ето и още едно бебче - Честито на мама Нувеле, много здраве и късмет на малкия Божидар, много да ви радва, на мамчето бързо възстановяване. Hug

# 342
Лелеееее един ден не съм визала и колко много хубави новини..... Heart Eyes
Честити дъщерички на Buba84, smilekris, Bishi777! Да са ви живи и здрави малките принцеси!
Нуве, честито ти синче мила! Да е жив и здрав малкия Божидар и много радост да ви носи!
Съни, стискам силно  fingerscrossed Знай, че те очаква най-щастливия момент за една жена Heart Eyes Всичко ще е наред! Peace

# 343
Мамички,аз да се включа пак,нещо съм се разстроила и потънала след ЖК тоя следобед и от 2 часа ме избива на плач само.Май не съм спирала. EmbarassedПричината-ами въпреки,че моят доктор казва,че всичко си е наред,че ама нищо не го притеснява,че плацента,води,кръвотоци -в норма-аз съм ужасно притеснена от това,че излиза според ехографа около 2.500 SadА преди 2 седмици качи за 10 дни 300 грама-сега -за цели две седмици-само 200 грама. SadВсе пак съм родила първото си дете 3.200,съвсем нормално,защо сега така ?!С две думи-тревожи ме не конкретни кг,а ..това,че има забавяне в темпа на растеж,спрямо тоя,който имаше бебка до сега,при всички консултации,във времето на бременността.И си задавам едни такива въпроси..Да,знам,коментирали сме ,че са относителни тези мерки,това ми е ясно,ама..ми тежко ми е.Знам,това ми е  и работата,наясно съм,важното е да е здравичка,нищо друго,но разберете,изпаднах и аз тоя път в паника и страхове.Райче,Нувелка-вие ме разбирате сигурно чудесно.Прегръдки на всички ви.Изплаках си мъката.Не искам да ви товаря,пък така се получава.Ама на кого да кажа..
Моля се само да е наред всичко и да ми е здравичка бебка!!! Praynig

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 16:21 от kamatna

# 344
Каматна, не се разстройвай, миличка! Ехографите са нещо толкова относително - всичко зависи от позицията на бебето при измерването, често стават грешки. При мен пък вчера измериха, че беба е наддала с 1 кило/от 2615 до 3600/ за 10 дни, което, според мен е абсолютно невъзможно. Просто приемам, че съм попаднала в процента на грешките и това е. Твоето емоционално сриване би повлияло зле на бебето, затова мисли, че всичко е ок, ако трябвав началото или края на другата садмица пак отиди да измерят бебето, грижи се добре за себе си и всичко ще е ок. Нали трябва да си силна и позитивна за срещата с малкото човече?!?

Общи условия

Активация на акаунт