Отговори
# 585
jelly има си упр. точно за гръбначния стълб, но по-принцип болките са в кръста а не там

# 586
  • там някъде
Здравейте! Не съм се включвала от няколко дни, но чета, че имаме нови бебоци. Честито на майките   bouquet На малките същества само здраве и безгрижно детство! Днес и аз бях на преглед, доктора иска до петък да раждаме, че след това ще отсъства. Не знам, как ще се разберем по този въпрос  newsm78 аз съм против предизвиканото раждане. Ама като се има предвид, че термина ми е на 01.07, имам 3см разкритие и е твърде вероятно да си тръгне и нормално раждане ще видим, може до петък девойката сама да поиска да си излезе. Иначе в петък сутринта ме вика на преглед, при който ще решим вече окончателно ще раждаме ли в петък или ще ме прехвърля на доктор-колега и да си чакам времето. От една страна искам моя си доктор да ме изражда, че той ме е подхванал от самото начало и си ми знае кусурите Mr. Green , ама въобще не ми се помисля за вливане на системи окситоцин, пукане на води и прочие...не ща. Та имам малко време да реша, какво ще правя.
На всички чакащи  fingerscrossed
Отивам да ви дочитам...

# 587
Честито на мама Диди и мама Миминка!   bouquet  bouquet  bouquet Да са им живи и здрави дечицата и много да ги радват! smile3504 smile3504
За секса... умрях да се смея с на Рали постовете  rotfImao smile3532 , но много точно ни описват  Mr. Green
Рали, честито бебенце на братовчедка ти!
Честито и за 9-ките на някой мами и за положителните резултати от прегледи и за покупките на други! Simple Smile
Нелинадг, Заради, мама Рая  Hug благодаря за отговорите. И на мен ми се иска аз да си взема това решение,защото мен чака...въпреки че дори и с избор, пак няма 100% гаранция. Заради, честито за избора на лекар!
Буба 84, много добре звучиш и явно бързо влизаш в ритъм Simple Smile Дано повечето имаме този късмет! Praynig
Благодаря и на другите майчета за разказите от раждането!
Утре и аз съм на преглед. Ще си видя резултатите от последните изследвания. Стискайте палци! Simple Smile
Лека вечер! Дано да можем да поспим малко, въпреки голямата жега sweating

# 588
аз днес като почнах да пиша и сега не спирам  Embarassed
Искам да попитам нещо за всеки случай....мисля си, че са подготвителни контракции, но кажете и вие - от следобеда ме боли ниско долу корема и кръста като пред цикъл и от време на време остра болка ме святка в ниско в корема. Не мога да засека точно дали острата болка е на определен интервал. Някои път е по-продължителна, друг път по-кратка. Това ли би трябвало да са подготвителните контракции?

# 589
Коремът ми пулсира много странно.... не е хълцане... съвсем друго е.... дали беб прави някакви движения?.... дали не е защото ядох замразен пъпеш... т.е. пъпеш с лед.... много ми се ядат и пият неща с лед напоследък.

# 590
jelly, като си почиваш минават ли ти? Или се усилват? Мисля, че са нормални болки това и са подготвителни - магнезий пиеш ли?

# 591
mimimi_k , от както са почнали гледам да лежа...пих на два пъти по 1 но-шпа, минава сякаш за мъничко и после пак почват. Магнезий скоро не съм пила.

# 592
Джели вземи едно Но-шпа, ако ти мине значи са подготвителни, ако не взимай чантата. Но ми звучат като подготвителни.

Целика да не би да хълца бебчето? На мен така точно ми подскача шкембака като хълца (поне аз съм решила че това е хълцането).

# 593
Много слаба тая доза Simple Smile Казвам, защото и аз имам такива контракции и лекаря ми каза даже да пия 3 пъти по 2 хапчета Но Шпа на ден. Аз не ги пия всеки ден по толкова де - струват ми се много - то това е и максималната доза. Ама ако много те боли - може и две наведнъж. Но ако тръгне раждане - май ще го познаеш и няма да се чудиш Simple Smile

И аз съм 36та седмица в момента и 1 ден, така че май сме почти на един термин Simple Smile

# 594
  • Сливен
Napoly , постът ти за пореден път ме навежда на мисълта, че когато са с избор на екип и лекар, ражданията в по-голямата си част са предизвикани. Ти не се давай, ако не е почнало раждането  Hug
jelly, и според мен са подготвителни, но не се знае.

# 595
Не е хълцане със сигурност....  Него го усещам по съвсем друг начин...
Освен това досега много мърдаше... не спираше изобщо, а сега като заспа, не мога да я събудя и се притеснявам.... бутам бутам... и като резултат само една-две издатини.. и това пулсиране

Последна редакция: пн, 25 юни 2012, 23:00 от celika

# 596
Добро утро Simple Smile , celika  най-добре се обади на лекаря щом е намаляло с движенията.Дано не е нещо сериозно!
Аз имах поредната безсънна нощ...от снощи съм с болки в кръста,корема ми ту се втвърдява,ту отпуска...явно са подготвителни ,не знам...Нищо не пия.Умирам от глад ,а трябва да хода да дам кръв за изследванията.Вчера доки ме посети да ми каже, че до края на седмицата ще работи и после е отпуска,та тази седмица явно ще ми е последната консултация при него.После само на записи...той настоява да ходя и тази сед.Въпреки,че не виждам сми сал щом ще ме гледа...ама кво да се прави.
Честито ма всички мами,бързо възстановяване и много щастливи бебоци smile3541

# 597
Здравейте,
Последно време всеки споменава за разни болежки в кръста, корема... май така ще сме си до края.
celika - аз в неделя малко се бях шашнала от това, че не усещах бебка както обикновено. Да си кажа - побутвах си корема и 1-2 намествания и това беше. Към 19ч. половинката ми казва - хайде да те водя до болницата, да те видят и да се успокоиш. Реших да изчакам, защото все пак я бях усетила, но не по стандартния начин. Вчера интензивността на движенията се възстанови. Ако се притесняваш, обаче, отиди до лекарите. Вече може и да си го направила  Grinning. После пиши един ред какво се е случило, че ако се повтори при мен да реагирам и аз по-адекватно.
roxanna - аз да си призная сега не смея да съм без избор на екип, въпреки че в моя случай това не беше гаранция. Преди 4 години като ме оперираха, по стечение на обстоятелствата платихме 1100 лева - за екип. Лекарката, с която имах уговорка не дойде, и ме оперира, който беше на смяна. Е - после никой не дойде да види как съм, с изключение на анестезиолога. Нямаше даже кой да ми свали конците и ми ги свалиха акушерките. Помислете пак и си поговорете. Моят мъж, също е толкова принципен като твоя. Обаче, сега като даде пак пари съм сигурна, че ще има разправии с персонала, ако се оплача от нещо. Много си защитава правата, за разлика от мен.
Днес в София е по-хладно и съм живнала. Иначе с тези допълнителни кг направо полудявам от горещината. Климатик още не пускаме, за да оправя синузита тази седмица. Grinning

# 598
Не съм ходила на доктор и не съм се обаждала, защото все пак си я усещам.... ще видим днес как ще е... Мисля, че просто свикнах с по-интензивни движения и така... и други дни е била така кротка.

# 599
 Честито на всички мами,които вече си имат бебчовци HugНяма да изброявам  по имена за  да  не пропусна някой.
 Ще помоля,когато имате време да споделите     как  обличате  бебетата е  тези  жеги.
  celika иди  на  лекар за  твое успокоение. А иначе   при  мен действа  една  хладна кърпа на корема  и веднага започва да мърда.Пробвай Peace

Общи условия

Активация на акаунт