Отговори
# 75
  • гр.София
Кате,честит прекрасен син, да ви е жив и здрав!
Момичета,аз не пиша доста често,даже никак,но сега вече излязла в болничен ще се поправя.  Simple Smile
Добре се чувствам ,даже прекрасно. Нашият младеж расте, не съм качила много килограми- за сега са 11 кг, надявам се да достигнем максимум ч5 кг. Лека полека се приготвяме за бебчо? ПОнеже съм с очила и трябва да отида на офталмолог, най-вероятно за раждане със секцио, може ли да ми препоръчате такъв за София?
Искам да ви попитам към коя  от двете помпи сте се  насочили или ако има такива които са  ползвали  и са по-доволни-Philips Avent Via или Philips Avent ISIS? Не знам точно каква е разликата,но едната ми изглежда по пластмасова.

# 76
  • София
Честито бебче Красимир на Катето и тук Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesДа е жив и здрав,Кате,и да изпълни къщата ви с много положителни емоциии и радост Hug

Чак не ми се вярва,че вече тръгнаха и юлските ни бебчета Laughing
Не остана,момичета,най-хубавия момент почти дойде за всички нас Hug

# 77
Честито Кате,бъдете живи и здрави и много щастливи.Малкия Красимир само щастие да Ви носи!
 Момичета мен ме чака едно голямо чистене и дезинфекциране на къщата днеска.Мъж ми има някакви гъбички и явно са от пералнята,та днеска ще я дезинфекцираме.За сега са само по него и дано така си остане,че иначе не знам ooooh!

# 78
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 Кате,честито миличка,да ти е жив и здрав малкия Красимир!На мама бързо възстановяване! smile3525

# 79
Добро утро момичета Hug
Тъкмо станах и пих кафенце...задава се горещ ден.Днес ще вземаме поръчката за киличка,шезлонг и бебефон.Само бебе още няма...та последния ми шанс за зодия близнаци почти се изпари Joy

# 80
  • Някъде по Дунава
Честито ти бебче, Кате!

# 81
Добро утро тумбачета,
Честито бебоче на Катето, нека да е здраво и щастлив дете, да радва мама и тати, а на мама Кати бързо възстановяване.  Hug   bouquet
 Аз пак цяла вечер не съм спала, ей тези горещини ще ме уморят, малкия го преобличам по 10 пъти, ще кажеш че някой го полива с вода докато спи.
Хайде чао за сега и да имате прекрасен ден.

# 82
Добро утро момичета!
Днес не иска ли някое бебе пак да ни повдигне настроението?  Laughing
Аз тази вечер ставах само 1 път до WC. Малката вече е на море и не ми се налагаше да ходя 2-3 до стаята й да видя дали не е отвита или пък дали не е на път да падне от леглото. Въпреки, че слагаме столове до нея, пак си мисля, че може да тупне на земята.
Сега вече съм в активна почивка - разбирайте мързел.
Райче - забравих да ли съм писала - утре съм от 10.20 в Токуда на съдов хирург, а в петък в 8.30 отивам за тонове. Мога ако искаш да пусна на лични GSM и ако случайно се забавя в болницата или ти прецениш, че си подранила да се чуем и да се запознаем. Ако нямаш против ще си запиша твоят тел от ФБ.
Да ти кажа - аз преди 2 месеца бях в ситуацията с варицелата. Майка ми твърдеше, че съм я боледувала, обаче в картона пишеше само другите шарки като преболедувани. Отидох и си пуснах антитела и се успокоих. Поради тази причина не съм давала нищо на Ади, защото си мислех, че ако се "опъпчи" да викам нашите да я вземат и да я гледат в Несебър.
Момичета - имате ли идея какво става с майките в болница? Имаме си и едни близначета - на Биши - дали всичко е наред?
Оставям ви да си пиете кефенцето и да прживеете по- леко жегите.  sweating

# 83
  • София
Честито бебче Кате!!! Да ви е жив и здрав и много да ви радва! А на мама бързо възстановяване!  Hug   bouquet Много хубаво име сте избрали! Нашия бъдещ татко се казва Красимир  Simple Smile

# 84
Добро утро, Мамчета!  Hug
Днес май ще се диша навън при нас-хладничко е, аз спах снощи с две възглавници под краката и са ми спаднали доста  Simple Smile дано не се надуват повече..
Лек ден и ако е много горещо в бг по-добре си стойте вкъщи.  Naughty  Hug

# 85
  • Варна
Добро утро  Hug

Първо - Честити рожби на Катето и на мама Цанкова! Много да са здрави и щастливи малките младежи, а мамите - бързо да се възстановяват!

Аз тази нощ нещо не успях да спя добре - много ми беше топло. Иначе днес съм на ЖК при моята док, която беше със счупена ръка. Надявам се да се оправила вече, че няма време   Laughing  Въпреки че като си гледам дните до термин -  newsm78, хич не са малко  Simple Smile
От седмица някъде съм се заела с пране и гладене на дрешки. В тая връзка, да попитам Celika - ти с Персил сенситив ли имаше проблем? Аз с такъв изпрах до сега три перални, но светли неща. И сега имам да изпера кошчето за кола, едно одеалце и разни други неща, които са тъмни на цвят. ТА се чудя, дали с него да ги пусна в пералнята  newsm78

По-късно ще се включа отново след ЖК, да ви кажа как е минало. Лек ден за сега  Heart Eyes

# 86
Добро утро и от мен!!
Честита рожба на Катя!Здраво,щастливо и много обичано бебче Ви желая с много много късмет!!!  bouquet

# 87
Добро утро и от мен!

Аз минавам на бързо само да ви пожелая прекрасен ден, че днес пак имам доста ангажименти...нали утре заминаваме "на море" newsm78  Laughing Ще бъде странна почивка в средата, на която ще има операция....Дано всичко да мине както трябва.  Praynig

Единият ми ангажимент е даже да си проверя гумата на колата, че нещо спада и ме дразни Crazy
а другият е фризьор и педикюр - е това поне е приятно.
Днес ми е по-позитивно настроението а вчера така се бях вкиснала и притеснила, че без малко да отменя единствения по-приятен час за днес.
А като се прибера ме чака и стягане на багаж.

Чао за сега от мен. Надявам се да ми остане време утре сутринта пак да ви пиша.  Hug

# 88
добро утро!

# 89
Честитo на katia_o_m! Много  да  я радва малкия мъж Hug

Общи условия

Активация на акаунт