Отговори
# 90
  • София
Добро утро Hug

Днес пак се очертава горещ ден  Nature Sunny.
Който може,да стои в къщи на хладно.

Аз от 11.00 съм на среща с докторката,при която ще раждам,така че в най-голямата жега ще съм навън пак Crossing Arms

Рали,не ти остана до срещата с бебчо Hug Още няколко дена и ти ще ни зарадваш Grinning.
Ами ние с термините на края на месеца ще има да се облизваме тук и да си почакаме още мнооого време/живот и здраве Laughing/

srcs,по-спокойно Hug Още малко и ще гушнеш бебчето си.След това всички претиснения ще ни се струват като бели кахъри Laughing

Аз нощем си спя много добре.На широко отворен прозорец и става доста хладно,дори ми е студено сутрин Mr. Green Ние сме без климатици в къщи,защото мъжа ми не може ги понася-схваща се жестоко и го боли главата после дни наред.На работа ходи с риза с дълъг ръкав и с костюм отгоре Mr. Green Но нашия апартамент не е горещ-като пусна всички щори в жегите и е хладно навсякъде Grinning

Оф,почти винаги,когато се събудя,и съм по гръб SickКак успявам все така да се завъртя,не знам.Не ми е удобно,тежи ми,но все така се озовавам накрая.И естествено,едвам ставам от леглото-адски ме боли кръста като легна по гръб.Като знам колко не е полезно и за бебчо в тези седмици лежането по гръб,чак ми е съвестно Rolling Eyes

Отивам да се приготвям да излизам.
Дано като се върна има още хубави новини Hug

# 91
Snej_83, не съм имала проблем с Персил Сенситив, обаче той се оказа за бяло пране и още не съм го ползвала. Не ти препоръчвам да переш тъмните неща с Персил. Аз и светлите нови неща не посмях да пусна с него. Прах с Тео бебе, а сега купих Бочко.

# 92
  • Сливен
srcs , все приятни и полезни неща те очакват (като изключим гумата на колата). Приятна почивка ти пожелавам, а после и най-прекрасната среща в живота ти - тази с твоето бебче  Hug
Ками, и ние нямаме климатици - въобще не ми понасят с тази сенна хрема, ако ги има и тях съвсем няма да спра да кихам и да се схващам.
Аз пък последно време забелязвам, че както заспя - така се и събуждам, явно вече ми е трудно да се обръщам в съня си, не ставам и до двете нули, обаче сутрин бягам до там  Laughing Общо взето последните 2-3 седмици се чувствам малко по-добре от преди, като изключим жегите, то какво беше преди - болки разни навсякъде.
Рали, наистина не остана при теб - стискам палци всичко да мине ок и първо от теб ще чакам SMS.
Хубав ден  Hug

# 93
Честито на мама Katia! Да е жив и здрав малкият Красимир!!!   bouquet   newsm07 baloni

Жалко, че  отпадна Софийската среща! Наистина  в  тези жеги  е много тежко. А пък  така ми е скучно  в  къщи  вече!
Хубав ден на всички  Hug

# 94
               Честито на мама Катя, да е жив и здрав и само радости да им носи  Laughing. Бързо възстановяване и чакаме да ни разкаже за раждането!

# 95
Мами добър ден!Ние с бебка се върнахме от консултация,всичко ни е наред,спираме магнезия,АГ-то каза,че имам едни такива "хубави контракции" и да не се чудя,ако скоро родя Grinning Последните изследвания са ми идеални,само посявката на урината не е готова,защото има някаква бактерия и чакаме да видим какво е  newsm78!Даде ми документите за родилното и чакаме бебка да благоволи да излиза!Тоновете са ни перфектни,няма нужда да ходя на записи,въобще,чак,ако не съм родила до термина тогава!Много е горещо мами и днес,пазете се и по възможност не излизайте  Hug Hug Hug Хубав ден на всички

# 96
Браво Диденце за прекрасните новини! Гуш! Ще чакаме малката фръцла! Heart Eyes

# 97
Здравейте,момичета.Аз съм нова тук и съм с термин юли и бих искала да се присъединя към вас

# 98
искам да попитам кога ви правиха изследване за вагинален секрет,на мен ми направиха сега,но аз не мога да го разчетя,а съм на лекар след няколко дни,Благодаря предварително за отговорите

# 99
Добро утро милички,
Срам не срам, ама аз преди половин час се излюпих  Embarassed. Цяла нощ си спя като бебе, само с 3-4 посещения до 00, но съм като зомби, ходя спейки. Чак се чудя как може да спя толкова много  Thinking. Не знам как ще свикна после с бебето на безсънието, ще ми е доста трудно.

Srcs късмет мила  Hug. Да си изкараш страхотна "почивка"  Peace. Не се притеснявай, всичко ще е наред. Честно да си призная даже малко ти завиждам за скорошната среща с бебчето. Аз ще трябва да чакам поне още 3 седмици, а нямам търпение вече  Crazy. Хем се притеснявам, хем не ми се чака.

Ками и аз все се озовавам по гръб  Crossing Arms. И се събуждам, защото чак немога да дишам. Моят корем е много нависоко и имам чувството, че чак на врата си нося бебето. А как ми притиска постоянно ребрата  ooooh!. Чак ми се иска да се смъкне вече малко, че да ми олекне.

Лек ден от мен   bouquet

# 100
Добро утро момичета Hug
Тъкмо станах и пих кафенце...задава се горещ ден.Днес ще вземаме поръчката за киличка,шезлонг и бебефон.Само бебе още няма...та последния ми шанс за зодия близнаци почти се изпари Joy
hihihi аз пък чаках само да влезем рака:)е то има още 2 дена мисля:)Аз тази вечер се побърках,един комар ме беше нападнал,полудях не можах изобщо да спя.Сутринта ходих на посещение в градината на сина ми.Много забавно.Сега исках торта да правя, че мъжо е рожденик днес и после ще водя малкия на кино с един негов приятел от градината.Последното кино за неопределено време предполагам.макар че ако бебка е спокойна ще го водя заедно с нея.
тук е такава жега,едвам дишам.Ние сме на р.Майн и е ужасна мараня,снощи уж валя ама то по-зле става след дъжд

# 101
tany4ka_gk , спи си спокойно и не се притеснявай.Аз с първата бременност бях така,където си подпра главата там заспивам.Няма ден ,няма нощ ... и аз като теб се притеснявах как ще сме с бебето и как ще го чувам,че спя дълбоко...Е накрая майчинския инстинкт надделя и се будех като по часовник секунди преди бебето.Не е имало случаи да се събудя след него или пък да не го чуя.Сега обаче съм като сомнамбул...Станала съм в 4 часа Crazy

# 102
Привет и от нас с беба! Сутринта бях на козметик и после се позамотах по магазините за велосипеди, че моята прекрасна кифла в събота има имен ден и трябва да купим колело и каска и едва сега влизам у дома. Няма такава жега просто, искам студ и дъжд, поне за ден-два Sad Нощем не мога да спя, денем не мога да спя, детето пие по 300-400 мл вода преди лягане и поне веднъж ставам, за да я слагам на гърне и още 2-3 пъти и себе си да слагам... Simple Smile Изобщо голяма сме картинка.
Някоя мама беше питала за помпи. Аз преди 3 години ползвах Филипс Авент, много съм доволна, но тогава беше само 1 вид - ISIS мисля. Това, което ми обясни една мила дама в магазин, от който вече 3-та година пазарувам бебешки неща и е много компетентна, е, че разликата е само в мекотата на пластмасата. И май VIA беше с чаша отдолу, а ISIS - с шише. Аз лично съм си взела с чаша, тъй като има преходник за завиване на помпата директно на чаши VIA, а в такива чаши си замразявах кърма предния път, та крадяхме време за по едно кино в месеца като време Wink А и чашите за замразяване на кърма, за разлика от пликчетата, са за многократна употреба, стерилизират се и после се ползват за каши, пюрета, до ден днешен още ги употребявам у дома. Дано съм била полезна.

# 103
mpeeva, ЧРД на мъжа ти! С бебето на кино... много ме съмнява да се получи Simple Smile
mariq 8911, добре дошла! На мен май ми пуснаха микробиологията като отидох за 45 дневния болничен. Каквото и да пише в резултата, не трябва да предприемаш нищо преди докрота да ти каже, така че, изчакай си прегледа.

# 104
Здравейте  wavey Най-сетне из да се разпиша след няколко дни отсъствие и 2 дена четене Mr. Green Големи новини и нова тема Simple Smile
Цанкова и Катя, честити да са ви момченцата newsm51 Да са живи и здрави,много да ви радват и вие бързо да се възстановите   bouquet
На мамите,които са в болница или ще ходят близките дни,желая успех! fingerscrossed
Гледам , че и юнските мами се включват и лека полека предават щафетата  Mr. Green
Sisely, Angelika, Mariq 8911 , добре дошли и лек финал!   bouquet
Честити рождени дни и на Николаева, малката принцеса на Жузефина и мъжа на Мпееваnewsm59 newsm67 newsm38 Всички да са живи и здрави и да бъдат прекрасни мама, кака и татко Simple Smile
Ками, за спането по гръб не е полезно, но и аз често се улавям да спя така. Какво да правя като обичам по корем,което е невъзможно сега,а другата ми любима поза е по гръб  Mr. Green
Е някак се усещам и се завъртам,но кой да ми каже по колко време съм спала така  newsm78

Иначе аз тези дни бях при нашите. Първо петъка направихме едно пазаруване с маман, после вкъщи глезене, почивка, хапване на плодове и зеленчуци предимно, филми и така.
Вчера бях на преглед. Бебка още не се е позиционирала за постоянно. Шава ляво дясно,а доки каза, че не е изключено и в последния момент да се надупи,затова да ходя с широки дрехи Simple SmileКоремът си ми е горе още.Направихме изследвания, дадоха ми вече и последния документ за родилното. Днес продължавам с прането. Даже сега отивам да вадя чаршафчетата. Дано да са добре.
Лек ден на всички! Отивам да простирам  hang

Общи условия

Активация на акаунт