Отговори
# 645
Честити бебчета на Нелина! Да са и живи и здрави и само да я радват! Simple Smile

# 646
  • Сливен
Заваляха още бебета - Честито на НЕЛИ, да са и живи и здрави момчетата, а и тя бързо да се възстановява
Бамбукита,  и на теб стискам палци скоро да ни се похвалиш, че си мама на най-сладкото бебче на света  Hug
Сара, честит рожден ден на татко ти и скоро да го зарадваш с най-приятната новина, че е станал дядо  Hug
Мелина, честито за количката, да си я ползвате със здраве  Hug
Куклата, ако в стаята е 22-23 гр. само по боди мисля, че ще му е студено на бебето, особено в началото.
Момичета, за около час имах поне 4 леко болезнени контракции, дано не почвам да раждам, че ми е рано. От около две седмици когато се случи да имам контракции (много по-рядко от преди) са леко болезнени, така че това не е ново, новото е че сега са толкова начесто. Стискайте ми палци моето бебе да изчака поне още две седмици  Praynig

# 647
Нелина, честити малки съкровища! Дано да ти донесат много щастие!
Роксана, щом са нерегулярни контракциите не би трябвало да е притеснително, все пак не пречи да се обадиш на доктора ти да му обясниш каква е ситуацията, че наистина е раничко за раждане!

# 648
Честито на Нелина и на Неви! Да са им живи и здрави дечицата!
Аз от снощи така съм се спекла, криво ми е... Ходих на тонове, тоновити са ок, разкритие нулево/каквото имаше, се е прибрало/. Моята докторица ми каза, че ако до понеделник не съм родила, си ме взема в болницата, за да си ме гледа там. Мен като ми докривя, като ми се разтрепери брадичката...не ща в болница, а още по-малко искам да раждам секцио/дано не се налага/. Моят мил мъж ме заведе на кино, за да ме поразвлече малко и да ми мине гадното настроение.
А иначе контракции никакви. Днес цял ден скиторя из улиците, пък дано се сети бебето да излиза вече. Ако не стане до събота, в неделя ще направя едно не голямо, а огромно лятно чистене, пък може беба да се сети.

# 649
Айде честито на новата мама Нели! newsm51 smile3525 newsm51

Аз утре съм на лекар Wink
В понеделник и аз отивам в болницата,ако не родя...Но Пети поне според мен не тръгне ли само секциото е по-добрия вариант от системите и хаповете...Това ако преносваш...

# 650
А защо трябва да се предизвиква раждането, обикновенно чакат поне една седмица след термина, ако всичко е наред?

# 651
Аз не влизам в болница, за да ми предизвикват раждането, а по-скоро да ме наблюдават и да ми правят изследвания. Лекарката ми знае позицията ми и е солидарна с мен - секцио само в краен случай и по наистина медицински причини.
Но самата идея за болница си е травмираща, а да не говорим, че и Яна ще има да страда....ще го измислим, има време до тогава Wink Няма да се дам на едни лекари и едно бебе, я.
А за системата - ми предния път се наложи, защото имах контракции, бяха ми изтекли водите, ама с разкритието не вървяха нещата. Еми преживява се, боли, но не неописуемо.

# 652
Те чакат само ако на бебето му е добре.Аз също не искам в болница и не ми харесва мисълта за преносване(предполагам не само на мен)Не знам всеки има позиция.Аз не съм очарована от мисълта,че ще раждам нормално .Дано поне няма системи...

# 653
Естествено, че чакат само ако на бебето му е добре, аз затова писах, ако няма проблеми. Относно предизвиканото раждане, макар че и на мен не ми се нрави, ако се ражда с епидурална упойка мисля, че нещата са съвсем нормални и пак си е за предпочитане пред секциото.

# 654
  • В. Търново
Хоп, наспах се чудесно 1 час с госпожица кака!  Mr. Green Е, събудихме се пак сварени, ама си починах добре.
Бамби, стискам ти палчета, миличка. Спокойно, всичко ще е наред. Само продължавай с положителната нагласа и всичко ще си мине както трябва!  Naughty И да ни се похвалиш после, задължително!
мама Пети, стискам и за теб палци да се развият нещата добре. Е, болниците кой ги обича?! Мен ме отвращават, ама като трябва..Дано си остане варианта за нормално раждане, мнооого по- за предпочитане пред секциото, кой каквото и да приказва...  Stop

# 655
Дано всичко е наред и не се стига до там PraynigМоля се всичко да е нормално,но няма как да не ми минават какви ли не мисли през главата #CrazyАйде на всяка бебето да си тръгне самичко и нормално да излиза,външна намеса на никого не пожелавам!

# 656
Здравейте, мамчета! wavey
Честити да са рожбите на мама Nevi и на мама nelinadg! Да са живи и здрави и да ви носят много радост и щастие!Бъдете благословени! Hug  bouquet  bouquet  bouquet Наслаждавайте се истински на най-хубавите мигове! Hug baloni  Очакваме ви скоро на отчет!
Момичета, и мен мисълта за болница направо ме смразява, но няма как трябва да минем от там! Само дано всичко е наред! Praynig Ще изтърпим болницата. Стискам палци на всички ви! Знам, че пред неизвестността е трудно, но трябва да мислим за хубави неща...да знаете само на мен какви ми минават през главата /уж не ми е за първи път.../ но се опитвам на вас да давам кураж Mr. Green ама така трябва... Naughty
И аз много се потя и си мислех, че е предимно от жегата, но като се замисля е повече от хормоните наистина Whistling
Пожелавам ви прохладна вечер с хубави емоции! Heart Eyes

# 657
Здравейте мами  Hug

Честито на Мама Неви и на Мама Нели... да са им много здрави и щастливи малките рожбички и само радости да носят вкъщи!

Докато изчета вчера и днес какво сте дискутирали така се забавлявах- то не беше секс, не бяха гащури и потни телеса- съвсем на място се чувствах  hahaha Аз мисля, че сложих кръст на романтиката преди месеци, когато започнах да се мажа вечер след баня със свинска мас против стрии... по- страстоубийствено нещо не мога да си представя  Joy И сега се чудех дали заради нея не ми е толкова жега и се будя плувнала в пот всяка сутрин, но като ви чета, май и без мас щях да съм си така, та няма да спирам... гадно негадно, важното е да ме спаси  Praynig

Аз нямам с какво да се похваля, освен че днес успях да живна с тази прохлада навън- по едно време дори ми беше малко студено  Mr. Green Бях вчера на ЖК и АГто ми каза, че още не се е наместила главичката в таза, но това не означава, че няма да е скоро раждането, а че по- скоро родовата дейност ще започне с изтичане на водите...  newsm78 Защото джобчето с води било бая големичко, и като е отпупен таза, щели да си изтекат обилно... както иска да започва таз родова дейност, само да е по- скоро  Praynig Хич не ми се чака до термин, честно! Малко ми е съвестно, ама малко- предпочивам да си гушкам бебка, отколкото да пуфтя кат локомотив и да отговарям и аз на обръщения като Волния Уили  Laughing Laughing Laughing

Ще чакаме вестителките с нови попълнения в бебешката ни дружина! Дотогава- хубава и прохладна вечер на всички   bouquet

# 658
  • Някъде по Дунава
Честито на Неви и Нелина за малките юначета  smile3525
jely, и моят лекар не е от града, но днес случайно имаше прием. Каза че всичко се дължи на жегите и ниското кръвно, което се беше смъкнало още - 90 на 60. Каза че няма признаци за раждане, да почивам повече, да пия вода и да хапвам шоколад. Аз си мисля че отчасти се дължи на проблемите със семейството на мъжа ми, но нека не разваляме хубавата тема с приказките и действията на тези хора(но дори и хора им е комплимент).

# 659
Здравейте, муцунки сладки Hug Нямах секунда време тези дни РД в няколко части,море, много гости и много подаръци и чак се чудя как още не съм родила Crazy
Четох само последните 2-3 страници и разбира се първата,че да видя новите майчета Wink
Честити рожби на Мама Антония, мама Биши, мама Нувел, мама Съни, мама Нелина и на мама Неви Hug Момичета да са ви живи и здрави дечицата, голяма радост е... искам вече и аз да я изпитам за втори път  Hug  Hug  Hug
Следя си и моята местна дружка Srcs, която е под наблюдение все още във Варна, предварителната дата за секциото беше за утре, но може и да се отложи. Имате много поздрави от нея Hug Благодаря на всички,които ни мислят   Hug
Иначе да кажа, че снощи към 3 часа ми започнаха едни контракции,които продължиха до 5 часа някъде, дори си помислих,че се почва, но после отшумяха. Не бяха от традиционните сякаш, но да видим, а и имам предчувствието,че тези дни ще се случи случката Heart Eyes
Момичета, извинявам се,че не мога да се включвам тези дни, но ви прегръщам всичките Hug Днес си изпратих последните гости, така че от утре сигурно ще съм по-редовна, а сега излизам,че малкия се прибра и иска да гледа  ФЛанклин Laughing Ааа и още нещо утре ще ходя да уговоря педито,че време не остана. Лека вечер на всички bowuu

Общи условия

Активация на акаунт