ПЛЕВЕН - 151

• 70 640
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Мира,всички изследвания ги правят по каса в Екзакта, а и уж се води добра лабораторията им.Можеш и да си проверяваш резултатите по интернет с персонален номер. С изключение на изследване за токсоплазмоза,него не го правят.

Е аз там си оставих микробиологията и цитонамазката, но не ми се разкарваше днес пак до там с детето. И за това реших, че мога да ги пусна в Ависа. Е да, ама не.

Djina, не ги работят по каса. ) А от какъв зор да си ги плащам, като имам направление.

# 541
Момичета здравейте. Искам да ви попитам има ли някой GSM на фризьор Антоан? И ако някой може да ми каже колко струва при него подстригване и боядисване, че не мога да намеря в нете. Благодаря ви!!

# 542
в сайта на мола има номерета сигурно. Последно съм ходила при него преди повече от 10 г. И тогава беше скъпо, да не говорим за чакането. Не знам сега в МОЛ-а как е...

# 543
в сайта на мола има номерета сигурно. Последно съм ходила при него преди повече от 10 г. И тогава беше скъпо, да не говорим за чакането. Не знам сега в МОЛ-а как е...

Благодаря ти. Чакането няма проблем, само кажи ме той наистина ли толкова добър фризьор?

# 544
Момичета здравейте. Искам да ви попитам има ли някой GSM на фризьор Антоан? И ако някой може да ми каже колко струва при него подстригване и боядисване, че не мога да намеря в нете. Благодаря ви!!

Можеш да минеш да провериш направо в МОЛа, там му е салона.

Аз ходя при Асен и съм много доволна. Ако искаш да ти дам номера, но то го има и в нета. Салон "Авел".

# 545

Благодаря ти. Чакането няма проблем, само кажи ме той наистина ли толкова добър фризьор?
В нета излиза това
http://www.mallpleven.com/index.php?option=com_content&view= … id=11&lang=bg

# 546

Можеш да минеш да провериш направо в МОЛа, там му е салона.

Аз ходя при Асен и съм много доволна. Ако искаш да ти дам номера, но то го има и в нета. Салон "Авел".

За Асен също чела много хубави отзиви. Искам след раждането да променя прическа, и сега мисля се при кой да ходя. Много ще ви благодарна, ако ще препоръчате някой 

# 547
Преди да стане толкова известен ходех само при Антоан, но после взе да ми писва да чакам по един месец за час, а след това като отидеш в салона чакаш още два часа да ти дойде реда. Иначе за добър е добър, но и от него съм чувала недоволни, така че то на всеки не може да се угоди.

# 548
Преди да стане толкова известен ходех само при Антоан, но после взе да ми писва да чакам по един месец за час, а след това като отидеш в салона чакаш още два часа да ти дойде реда. Иначе за добър е добър, но и от него съм чувала недоволни, така че то на всеки не може да се угоди.

Джина благодаря ти много. Ще помисля  newsm78

# 549
Е, споко, вече в новия салон може да не е така.  Peace

# 550
  • Плевен
Mirama, всички стандартни изследвания за бременна ми ги направиха по каса в Екзакта. Да не говорим че там изобщо не се чака както в Авис-медика. А пък и за мен беше удобно, защото лекарката ми е там и резултатите си отидоха направо при нея без да се занимавам да ходя да си ги взимам.

# 551
Добро утро Simple Smile
Да се оплача, че и ние нямаме топла вода и звънях в ТЕЦ-а - имало авария и няма да има до понеделник  Crossing Arms Хубавото поне е, че няма да има профилактика за цял месец, както беше писал някой. Поне така ми казаха...

# 552
Ехо,  привет и от мен!
Не съм се изгубила, чета ви, но нямам време да пиша  Crazy
Мира, честито и от мен.   bouquet
Аз също бях със серклаж, изследвания не съм правила, ама секс съм  Blush  сега чувам че не е трябвало  Mr. Green

# 553
Тина, като си влязла пиши поне за вашето училище - какво стана, вече доволна ли си? При вас колко първи класа са - един ли? И направиха ли ви ремонт? Би ли го препоръчала това училище? Имам малки колебания дали да не ги запиша там, но нямам достатъчно препоръки Simple Smile

# 554
Тина, ееее, ти внесе лъч надежда. ) Може не може....аз ще пробвам.) най-много пак да ходя на кърпеж.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт