Отговори
# 465
  • София
VALART - браво за синичкото човече!!! И че сте си го и искали - супер! Дано не си прекарала много зле в болницата, почивай си и всичко ще се нареди!  Sunglasses

# 466
да почивката е спасението, за всички от вас които са имали проблеми.

# 467
На мен прегледа ми се премести за вчера, защото имах болки, но всичко е наред и разбрахме пола момченца ще са. Чакам резултатите от БХС, за да съм още по спокойна.

# 468
  • София
Ехаа вече имаме близнаци и тризнаци момченца! Мъжката група расте ли расте!

Последна редакция: вт, 26 юни 2012, 16:58 от Brayda

# 469
Мъжка група се заформи май  Laughing малко сме тези с момиченцата. newsm32 Да са ни живи и здрави! http://www.youtube.com/watch?v=0A5qN3URxHU Споделям с вас един клип, който ме разплака преди малко за 2ри път  Heart Eyes preggo

# 470
  • София
Работния ден приключиии подчти! Ох нямам търпение това време да минава по-бързо Simple Smile

# 471
Здравейте,

още съм нова тук, но реших да се включа-нашето бебче го чакаме в началото на декември - по-точно около 7-ми  Wink.
В момента съм в 17 седмица и да си кажа честно не съм сигурна усещам ли бебока или не?!? на моменти съм сигурна че го усещам, но после с дни няма нищо-и съответно почвам да мисля че всичко е било плод на въображението ми - и почвам да се притеснявам дали всичко е наред, та още не го усещам.
Все още не знаем и полът, на теория шансът да е момиче е по-голям, но кой знае-другата седмица съм на преглед от ЖК, принципно мислех с таткото заедно да разберем полът на 12 юли, за когато съм записала час за феталната, но истината е че не зная дали ще издържа чааак до тогава  Embarassed

# 472
Мъжка група се заформи май  Laughing малко сме тези с момиченцата. newsm32 Да са ни живи и здрави! http://www.youtube.com/watch?v=0A5qN3URxHU Споделям с вас един клип, който ме разплака преди малко за 2ри път  Heart Eyes preggo

Наистина много красиво и въздействащо! smile3518

# 473
Честито на мамите очакващи сини гащи  Laughing
*iN eterNo neL Cuore*, благодаря за клипчето. Страхотно е! Hug

# 474
Честито и от мен на всички новонаучили пола   bouquet
Много сини гащи се събраха днес, а аз се надявам да е заразно, че продължавам да си стискам палци за момченце  Laughing

# 475
Valleriana и аз съм на фетална на 12.07 във Фемина, но нямах търпение до тогава и днес отидох специално за да видим пола. Казаха, че ще е момиченце. Аз като се замисля нямам предпочитания, приятелят ми обаче силно се надява да е грешка и на 12-ти да ни кажат друго  Laughing

Като гледам обаче ти сега си 17-та седмица, аз сега съм 14-та и на 12.07 ще съм в средата на 16-та седмица. Да не е прекалено рано? Аз поне доколкото разбрах се ходело между 16-20 седмица  Thinking

# 476
Лека вечер от мен!   bouquet

# 477
Моля да ме отпишете от темата, всичко е наред, просто не желая да следя темата. Предварително благодаря Simple Smile

# 478
Elanus,
естествено и моя приятел иска да е момче, за мен няма значение-един ден си мисля за бебето като за момиче, друг като за момче, но за мъжете си е нормално да искат момчета - особено пък първото - или поне мъжете които са около мен са ми го споделяли Simple Smile
Колкото за фетлната, на мен докторката която ме следи ми каза да се запиша между 19 и 23 седмица, и всъщност съм се записала в края на 19-тата

# 479
но за мъжете си е нормално да искат момчета - особено пък първото - или поне мъжете които са около мен са ми го споделяли Simple Smile

Много трудно е да се обобщи, аз познавам много мъже, които искат момиченце, но в днешно време хората предпочитат просто "здраво бебе".

Общи условия

Активация на акаунт