Отговори
# 480
Ааа, моят мъж иска момичета. Приятелите ни го бъзикат, че с три момичета трябва да си вземе пушка след време. Да ви питам вие купували ли сте разни неща за бебоците? Аз търся количка, но всичките са прекалено големи и се чудя  какви креватчета да взема...

# 481
И аз съм останала с впечатлението, че повечето мъже искат момчета  Wink
sway91, с твоите три бебока, ще ти е по-трудно да намериш нещо малко  Simple Smile Иначе аз за сега не мисля за такива покупки, струвами се още доста рано.

# 482
ее аз не слагам всички мъже под общ знаменател, казах че повечето около мен са ми казвали че искат момчета;-) А и тези, които са искали момче, а впоследствие се озовават с щерка на ръце казват че от това по-голямо щастие няма Simple Smile
Разбира се, че най-важно е детето да е живо и здраво!  Simple Smile

# 483
  • на земята
Добре дошли на новите мами!!!Не всички мъже искат момчета ,и аз не съм съгласна с тази теза,моят мъж пък иска момиче,и се надявам да е момиченце.....))))За мен е по важно да е се роди живо и здраво,толкова  дълго съм го чакала едва ли ще мисля,какъв пол ще е,изобщо не ми е на акъла важното е да е здраво ..)))   По въпроса по нагоре за БХС,не е вярно че първия БХС е един вид недостоверен,не е така,първия БХС (ранния скрининг) и първата ФМ са най точни,ако първия БХС е добър,не се налага втори освен ако сами не решите да го правите..)))Думи на пр. КРЕМЕНСКИ във форума където дава консултаций и на д-р МАРКОВ..)))Най важното е да се направят трите Фетални морфологий и Феталната е-я на сърчицето  18-21 г.с. Нека да сме здрави родим едни здрави бебчета..)))Лека нощ от мен,тази вечер е хладничко ,ще се спи  Laughing

# 484
  • София
лаленце 74 за ранния БХС нямам предвид, че не е достоверен. На мен лично проф. Кременски ми каза /т.е за моя случай и по-възрастните мами/, че кръвните показатели дават фалшиво-положителни резултати, защото при тяхното отразяване в крайния резултат се натрупва статистическа грешка от възраст на родителите, килограми на майката. Затова и той ми гледаше повече замерванията, а не толкова съотношението 1:130 за Даун, което за мен беше адски лошо! И след това вече обяснението за втория БХС  Simple Smile Peace

Beeps, malvi къде се изгубихте? Ако сте на моренце - приятно изкарване  Wink
LadyDe как върви подготовката, кога е сватбата?  married

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 08:13 от sofyia

# 485
  • София
Добро утро на всички!
Честито на новите мами, честито и на сините и розовите гащички!
Днес е сряда и съм с един ден напред към регледа ми  Crazy

Да ви кажа, че вчера четох малко в ноемврийската и септемврийската темичка, та да ви кажа мами:
В септемврийската повечето вече са в 7-ми месец и се случва много често чак в 7-ми месец да им казват друг пол Wink
Така чееее.... избирайте всичко в неутрален цвят Simple Smile
А да не говорим че на една мама все й казвали - момченце, момченце.. и накрая на последната Фетална - близначета момиченца! Та хората са дошли чак в София за да им потвърдят и се оказа, че наистина са Близначета момиченца... представете си в 7-мия месец да разберете?!!! Все пак близнаците се раждат доста по-рано!
Всичко се случва, така че аз не се навивам на момче, макар че ми казаха - почти на 100% момче и на 100% едно бебе!

А относно покупките - аз съм набелязала вече доста неща Simple Smile Не смятам сякаш да чакам до родилното за да купя по-големите неща, като се роди бебето ще докупуваме каквото имаме нужда Simple Smile

# 486
  • Пловдив
И аз нямам търпение да започна с покупките, но засега изчаквам. Вече съм набелязала доста неща Simple Smile

# 487
Здравейте, момичета!
Добре дошли на новите майки и поздравления за добрите резултати Hug
По въпроса момичета/момчета, моят съпруг казва, че щеше да е добре да има баланс в силите, но при така стеклите се обстоятелства - прогноза за второ момиченце, ще ходи да си купува пушка, за да си ги пази  Joy
За покупките смятам да изчакам от гледна точка на това, че сега се продават летни дрехи, одеалца... , но дойдат ли зимните колекции, ще има пазар. За мен е част от психотерапията пазарувамето преди раждане и не бих се лишила от това удоволствие Simple Smile

Хубав и прохладен ден!

# 488
Добро утро и от мен! Не ми обръщайте внимание, че почти не пиша, но просто този форум ми отнема много време, като се зачета и ми пречи на работата Simple Smile)))) Затова ще съм по нарядко активна

# 489
  • София
O и аз за дрешки и одеалца ще изчакам ноември примерно Simple Smile И аз мисля, че това пазаруване води само до положителни емоции и може единствено бебето да се почувства по-желано Simple Smile
Но количка и кошарка и такива неща сигурно по-рано ще си купя!

Харесалата съм кошарка дървена, която отдолу под нея да има 4 чекмеджета, така легълцето става мноого високо и няма страшно от набезите на кучетата, на всичкото отгоре тази която съм харесала струва само 202лв, а когато мястото в чекмеджетата свъши ще вземем един скрин за бебо за да пълним и там Simple Smile

# 490
Добро утро и от мен  food010  Как са тумбаците? моят вечер е направо гигантски а сутрин до обед  си е по нормален но вечер съм като кит Joy  Относно покупките и аз предпочитам преди да се роди бебето защото искам аз да си ги изпера , изгладя...има си подготовка все пак  леглото е хубаво да се сглоби да се види кади как ще стои  светлината до леглото дали няма да духа да става течение.....Моя роднина кара мъжът и да купува чак след като роди и след това настава една какафония ужас  и то само защото била суеверна. После ама ти на пара ли ги глади, ама защо не си и защо купи тази количка а не онази  Мъжът и  се беше видял в чудо ooooh!   

# 491
Добро утро!
Имам чувството, че много мами вече не следят темата или пък се отписват. Защо не уточним от къде идва проблема? newsm78

# 492
Брайда, аз вероятно ще ползвам леглото от дъщеря ми. Чудим се още... Ако ли не, лесно ще го изберем, все имаме опит Laughing Аз съм бързорешаваща и не се тревожа за големите покупки. Ще им дойде времето и на тях Laughing не искам да се затрупваме с големите неща отсега.

# 493
  • София
dimi_7 - Ами то не е задължително, щом не искат някои мами, да не я следят.. .просто накрая сигурно за повече от половината няма да имаме дали успешно са родили бебчета и тези данни, както за някои, които не са казали термин още, те сигурно от преди 3-4 теми не следят и като не са се записали в новите теми няма как да знаят какво става!

lily_b - от сега няма как да е и при нас дори! Но примерно октомври, ноември, а дори и септември може би ще направим някоя друга покупка Wink

# 494
  • Sofia
dimi_7, аз не виждам нищо лошо в това. Не може всички да харесват едно и също нещо, да имат еднаква нагласа ит.н. и т.н. Достатъчно сме зрели, за да правим сами своя свободен избор Hug

Относно покупките - нищо не сме купували - има време. Онзи ден имахме с тати малко време за губене и влязохме в бебешкия отдел на Лабиринт (в Люлин). Харесахме си едно плетено кошче за спане с дървени крачета отдолу, много компактно и сладко. Знаем, че е временно, защото бебетата растат много бързо, но много ни допадна. Гледахме и колички - ами големи консерви се оказахме  hahaha- пак харесахме Куини и Макси Кози (като преди 10 г). Но ... количката оставяме за мноооого по-натам, има време, пък и предвид термина няма да ни трябва скоро след раждането. Предусещам голям стрес около избора на правилната количка #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт