Ясновидци (врачки) - 11 тема

• 269 643
  • 694
  •   2
Отговори
# 480
  • Sofia
Ок  да добре но просто се дразня 4е пишат пални измишльотини неща,които изобщо не отговарят на истината. Аз не се опитвам да убедя някои дали познава или не но се дразня като гледам какви глупости се пишат за хората.

Ами Меченце, вместо да се дразниш ,не се опитвай "да убедиш" дали познава или не. Това всеки ще реши за себе си. Видимо е каква е твоята роля туки без да го уточняваш. От всеки пост лъха на убеждаване. Също и от скорошната ти регистрация тук.  Grinning
Ще ти кажа само едно аз не се опитвам да убеждажам никои в способностите на Ина просто споделям какво е моето мнение за нея вие го приемаите както си искате  !

Няма нужда нищо да ми казваш, ясно ми е. Аз също споделям мое мнение, както и всички тук. А то е, че от Ина НЕ СЪМ ДОВОЛНА ВЪОБЩЕ  Naughty . Доказателства и повече обяснения защо - в предишните ми постове. Чао.
Всеки има право на мнение.просто не пиши глупости!

Хайде да не се учим какво да пишем ,а? И да не даваме определения кое е глупост и кое истина? Нещо против? Ще пиша КАКВОТО реша. Лично отношение ли имаш? Да се изясним искаш ли?  Thinking

# 481
Ок  да добре но просто се дразня 4е пишат пални измишльотини неща,които изобщо не отговарят на истината. Аз не се опитвам да убедя някои дали познава или не но се дразня като гледам какви глупости се пишат за хората.

Ами Меченце, вместо да се дразниш ,не се опитвай "да убедиш" дали познава или не. Това всеки ще реши за себе си. Видимо е каква е твоята роля туки без да го уточняваш. От всеки пост лъха на убеждаване. Също и от скорошната ти регистрация тук.  Grinning
Ще ти кажа само едно аз не се опитвам да убеждажам никои в способностите на Ина просто споделям какво е моето мнение за нея вие го приемаите както си искате  !

Няма нужда нищо да ми казваш, ясно ми е. Аз също споделям мое мнение, както и всички тук. А то е, че от Ина НЕ СЪМ ДОВОЛНА ВЪОБЩЕ  Naughty . Доказателства и повече обяснения защо - в предишните ми постове. Чао.

Хайде да не се учим какво да пишем ,а? И да не даваме определения кое е глупост и кое истина? Нещо против? Ще пиша КАКВОТО реша. Лично отношение ли имаш? Да се изясним искаш ли?  Thinking
Не нямам ли4но отношение просто много 4есто ходя при Ина и знам как стоят нещата и като ви гледам тук какви неща пишете, които въобще не отговарят на истината ами грозно е а това дали познава или не всеки решава за себе си!

# 482
  • Sofia

Не нямам ли4но отношение просто много 4есто ходя при Ина и знам как стоят нещата и като ви гледам тук какви неща пишете, които въобще не отговарят на истината ами грозно е а това дали познава или не всеки решава за себе си!

И за слепия вече е ясно, че не само много често ходиш при Ина, а САМО ПРИ НЕЯ ХОДИШ!  Grinning. Нямаш нито един пост с мнение за друга ясновидка, нищо повече освен Ина не споменаваш във форума. Откакто си се регистрирала до сега ЯРОСНА ЗАЩИТА И УБЕЖДАВАНЕ. Вече става очевадно, не мислиш ли? Явно толкова си се сраснала с нея,че без нея не можеш и крачка да направиш. Жалко ако е така. Не си ти тази,която ще каже "кое е истина" и кое не за Ина.

# 483
Стига сте се дракали, поне се научете като цитирате постове да триете предишните, за да не се наслагват така.

# 484
Аз също харесвам и вярвам на Ина, но наистина взе да става прекалено вече  ooooh!
A това, че й вярвам не означава, че не мога да се допитам и до други , за да си сверя часовника
Маргарита вчера ми потвърди почти всичко казано от Ина.
Само че, me4eee ако продължаваш така -ще се превърне в анти реклама за Ина.
Темата почна да се разводнява, пак ви моля момичета, дайте да говорим по същество!
  bouquet

# 485
  • Sofia

GrinningPeace 
Щом има РЕКЛАМА /да си го кажем най -накрая, че това е ЧИСТА ПРОБА реклама от /, ще има в един момент и АНТИ реклама .

# 486

И за слепия вече е ясно, че не само много често ходиш при Ина, а САМО ПРИ НЕЯ ХОДИШ!  Grinning. Нямаш нито един пост с мнение за друга ясновидка, нищо повече освен Ина не споменаваш във форума. Откакто си се регистрирала до сега ЯРОСНА ЗАЩИТА И УБЕЖДАВАНЕ. Вече става очевадно, не мислиш ли? Явно толкова си се сраснала с нея,че без нея не можеш и крачка да направиш. Жалко ако е така. Не си ти тази,която ще каже "кое е истина" и кое не за Ина.
Да така е аз ходя само при Ина защото парво при нея отидох реших 4е тя е 4овека и не сам ходила на друго място. Аз не се опитвам да убеждавам никои дали познава или не всеки  си има право на мнение и избор.Дали е жалко това го решавам аз и аз не мисля така. Мисля 4е никои не го интересува семеиството на Ина мога само да ви кажа 4е има ПРЕКРАСНО СЕМЕИСТВО!!! ако нещо друго ви интересува питаите ще ви задоволя лиубопитството.

# 487
Ето, преди малко на Лично получих първата обратна връзка, че Маргарита нищо не е познала.
Помолих дамата да го сподели тук в темата, за да не стане така, че се опитвам да пробутвам Маргарита само щото на мен ми е познала.
Затова се пишат тези неща тук, за да може всеки да си направи избора към кой да се обърне.

Peace

# 488

[/quote]Да така е аз ходя само при Ина защото парво при нея отидох реших 4е тя е 4овека и не сам ходила на друго място. Аз не се опитвам да убеждавам никои дали познава или не всеки  си има право на мнение и избор.Дали е жалко това го решавам аз и аз не мисля така. Мисля 4е никои не го интересува семеиството на Ина мога само да ви кажа 4е има ПРЕКРАСНО СЕМЕИСТВО!!! ако нещо друго ви интересува питаите ще ви задоволя лиубопитството.
[/quote]

Моля те, спри поне да маркираш всички цитати, че съвсем ми става зле на очите  Rolling Eyes

# 489
Аз също харесвам и вярвам на Ина, но наистина взе да става прекалено вече  ooooh!
A това, че й вярвам не означава, че не мога да се допитам и до други , за да си сверя часовника
Маргарита вчера ми потвърди почти всичко казано от Ина.
Темата почна да се разводнява, пак ви моля момичета, дайте да говорим по същество!
  bouquet
Melissa77 виж какво мила пек повтарям аз не се опитвам да улеждавам никои в способностите на Ина просто се подразних от това което се пише за семеиството и защото мисля 4е тук не е мястото за подобни разисквания и мисля 4е никои не го интересува колко дъщери има тя какъв е съпругът и т.н.подразних се от това 4е вси4ко което се изписа не отговаря на истината.

# 490
  • Sofia
Много се дразниш,Меченце,много! А пък колко неграмотно пишеш  ooooh! "ще му задоволя лиубопитството"  Grinning. Жалко за Ина щом приема такива като теб, но все пак някой трябва да й построи къщата със средства.

# 491
Еии Lack спри се с твойте измислици омръзна ми да ти 4ета заяждането!!!!

# 492
  • Sofia
Еии Lack спри се с твойте измислици омръзна ми да ти 4ета заяждането!!!!

Китче, не смятам да се съобразявам с теб! Регистрирана си твърде скоро /от 2 дни/, дала си твърде малко мнения /само 3/, нали не смяташ,  че ме е грижа какво ти е омръзнало?

# 493
Ами май прекалявате не са длъжни вси4ки само вас  да 4етат.

# 494
  • Sofia
Ами май прекалявате не са длъжни вси4ки само вас  да 4етат.

О нима?! Сега на съвети и предупреждения ли обръщаме форума?

Общи условия

Активация на акаунт