Ясновидци (врачки) - 11 тема

• 269 622
  • 694
  •   1
Отговори
# 495
аз започвам да мисля че мечето и китката здравец са едно и също лице  ooooh!

Писането с 4-ки винаги ме е дразнело ...  Tired

# 496
  • Sofia

Peace Като че има нещо вярно!  Simple Smile Подкрепям! Дразни  и то страшно много, но излиза, че само те могат да се дразнят от другите, а другите тях трябва да търпят. Е, НЕ СТАВА, ДАМИ!

# 497
Прекалявате вече всички! Мислите ли,че някой има нужда от подобни изявления,които се повтарят по100 пъти!
Бих попитала -  групата,която щеше да ходи на 20.07 при Стефка от Ген. Тодоров - ходили ли са и ако може да споделят мнение?!?

# 498
Прекалявате вече всички! Мислите ли,че някой има нужда от подобни изявления,които се повтарят по100 пъти!
Бих попитала -  групата,която щеше да ходи на 20.07 при Стефка от Ген. Тодоров - ходили ли са и ако може да споделят мнение?!?

Аз не съм от групата, но ходих при Стефка лично.И съм много доволна и от нея!
По телефона ми се стори доста странна, но при самата среща беше супер усмихната и любезна.
Позна всичко, даде съвети, но като факти какво и точно ще ми се случи - каза че зависи от мен!
Познава и за здраве.
Каза ми точно къде мъжа ми има шевове по главата, че като спи скърца със зъби и от какво е.
За моето здравословно състояние също ми каза точни неща.
Като се замисля - пак бих отишла при нея  Peace

# 499
Само искам да кажа 4е не искам никой да дразня не сам обидила никой с нищо за разлика от други хора казах само някой истини не сам искала да убеждавам никои в нищо мислете си каквото искате  аз спирам до тук пак вие пишете каквото ви харесва.

# 500
  • Sofia
Само искам да кажа 4е не искам никой да дразня не сам обидила никой с нищо за разлика от други хора казах само някой истини не сам искала да убеждавам никои в нищо мислете си каквото искате  аз спирам до тук пак вие пишете каквото ви харесва.
Добра идея, само с молба да слагаш точки отвреме-навреме,че трудно се чете, също и да махнеш 4-ките, както и да ползваш буквата Ъ, в думи като "пък" и "съм".
Нямам нищо против теб иначе, наистина.  Hug

# 501
Мисля 4е не е нужно да ми казваш как да пиша това е мой проблем не твой.

# 502
Мисля 4е не е нужно да ми казваш как да пиша това е мой проблем не твой.
Проблем е за нас, които се опитваме да разберем кога почва и свършва едно твое изречение.

# 503
Мисля 4е не ви е никакъв проблем защото навсякъде вси4ко си е написано много ясно и то4но.

# 504
  • София

И не само това! Аз пък си мисля, че мечето е от семсйтсвото на Ина и е тук с цел единствено и само реклама!!! Тя непрекъснато парадира с това, че знае много неща за Ина и семейството й и е готова да отговаря на всички наши въпроси за гледачката. Опитва се едва ли не, да ни диктува какво мнение да изкажем за въпросната гледачка. А на мен това не ми харесва!!!

Как мислите вие, не е ли странно това?!

Хубава вечер на всички!

# 505
  • София-в сърцата на моите деца
Меченце,слушай повече хората.. NaughtyНикой не е длъжен да  ти чете неграмотните постове...,защото си вади негативен извод за човека..Простотия,простатит и простуда с нищо не се лекуват Peace

# 506
  Виждам че пишете за Стефка и аз да си кажа. Миналата година ми гледа по скайпа, позна доста неща - такива които мисля и си знаех само аз, белези и др, остави ме без думи. Каза нещо което за да стане трябваше чудо или джакпот (признавам за това не и повярвах). Факт е че към днешна дата то има реален шанс да се случи - просто аз реших друго.

# 507
Ще ме обявите за луда, знам! Blush
Но аз спирка нямам определено  Mr. Green
Днес с моята приятелка решихме колко ни е скучно към 19 часа, нито ни се ходеше по кафета, нито ни свърташе на едно място и познайте  Mr. Green решихме да ходим на гледачка  Joy
Големия въпрос - при коя този път и то коя ще ни вземе в толкова часа  newsm78
Мислехме за Стефка, но аз реших че е далече за по това време и отворих темата не знам на коя страница и ми се наби леля Искра, преди време бях чела за нея.
Имаше и недоволни от нея, но викам - ще рискуваме.
Обадих се, тя вика утре - аз викам Не може утре, спешно е  Embarassed Разбира се, изобщо не беше спешно, просто няква мания ни е обзела явно с мойта дружка.
И леля Искра вика, вие къде сте,викам в София, няма и час път, и тя вика ;айде заповядайте, в нас съм, няма да излизам.
Така се изстреляхме, че забравих да погледна къде е точно Бистрица, имах спомен само че е до Дупница.
С малко питане се оправихме де и стигнахме малко след 8 часа
Аз винаги първа - стана ми лошо, като разбрах, че кафе трябва да пия, аз грам кафе не пия изобщо.
И почна леля ни Искра да говори - така и така, така и така.При мен едно и също, нищо ново не чух, но и нищо погрешно не чух newsm78
Да ви кажа ли за прословутото обаждане какво ми каза  Mr. Green - утре вечер, най - късно в понеделник  ooooh!
Вече започнах да си мисля, че всички гледачки комуникират помежду си.Няма как всички до една да ми казват едно и също  #Crazy
И като почна и на приятелката ми да говори съвсем същото, което другите й казаха - вече съвсем зяпнах.
Леля Искра е много лъчезарна и бъбрива жена, малко се отплесваше от време на време да си говори за нейни неща, но аз след преживяното с Божидара преди няколко дни изобщо не допуснах този път да слушам чуждите истории.
Жената се държеше все едно се познаваме от години, супер много се отпуснахме, а мен като ме тресна кафето съвсем ми стана забавно  Blush
Много добре си изкарахме, все едно на гости ходихме, не на гледачка  Crazy
Доволни сме, макар, че по различна информация от всичката събрана досега не получихме.
 Hug

# 508
А какво се сетих сега, на глас се смея, не знам дали е от кафето на леля Искра или вече тотално полудявам, но като бях в четвъртък при Ина, тя ми каза, че събота ще ходя извън София на кафе  ooooh!
Изобщо не й обърнах внимание, защото нямах никакви планове за пътуване извън София, а пък както казах кафе изобщо не пия.
Не стига, че излезнах от София, ами и кафе пих  #Crazy

# 509
Хайде да не се обиждаме мислете каквото си искате!!!

Общи условия

Активация на акаунт