Ясновидци (врачки) - 11 тема

• 269 611
  • 694
  •   1
Отговори
# 510
Момичета,
Спешно ми трябва тел. на Себа от Шешменово?
Благодаря!

# 511
Melissa77, постовете ти са много полезни за темата, но помисли, дали е положително за теб да ходиш толкова често при гледачки? Все пак при всяко гледане, става намеса в твоите полета.
Избери се една-две, дори 3 и се консултирай с тях, от които си най-доволна.
Ясновидците не си говорят по между си Heart Eyes, а черпят информация от едно и също място, Акашовите хроники, за това и ти казват едно и също.

# 512
  • София-в сърцата на моите деца
Аз пък си мисля,че това е болестно състояние вече PeaceПрекалените неща и Богу не са драги ooooh!

# 513
Здравейте момичета. Hякой има ли gsm на Невена от София? за последно знам че приема на Ботев?

Hug

# 514
Melissa77, постовете ти са много полезни за темата, но помисли, дали е положително за теб да ходиш толкова често при гледачки? Все пак при всяко гледане, става намеса в твоите полета.
Избери се една-две, дори 3 и се консултирай с тях, от които си най-доволна.
Ясновидците не си говорят по между си Heart Eyes, а черпят информация от едно и също място, Акашовите хроники, за това и ти казват едно и също.

Аничка, просто ми е много интересно сега, такъв ми е момента, аз съм на моменти, имаше седмици в които не излизах от Продавалника, имаше седмици в които не излизах от кината, после не спирах пък да чета книги.Просто правя определени неща, които повтарям в някакъв период доакто ми писнат.Зодия Близанци съм и всичко бързо ми омръзва след време  Rolling Eyes
Те моите дружки ме бъзикат сега , че съм в сезона на гледачките, след като мина периода на Продавалника  Mr. Green
А и да речем , че сега ги изследвам, за да знам за в бъдеще коя да избера, ако наистина имам проблем.
Защото, момичета признавам си - аз проблеми нямам в момента  Blush
А и то май няма други интересни засега, освен ако не се включите да ми препоръчате някоя  Mr. Green
Хубава неделя,момичета  Hug

# 515
Да, знам ви Близнаците, да ви е интересно, търсите емоцията.
Но наистина си помисли, дали е хубаво за теб, да ходиш толкова често, това са различни, хора, енергии, всеки ти бърка в полето.....особено, ако нямаш сериозен проблем.
На мен, 2 ясновидки преди време, ми казаха, да не ходя често и при много техни колеги, да си избера някой, и само при нужда. Странното е, че аз ходя, но при определени хора, които си харесвам, държа да харесам човека.
Написах ти, като съвет, ти си решаваш Wink

# 516
Да, знам ви Близнаците, да ви е интересно, търсите емоцията.
Но наистина си помисли, дали е хубаво за теб, да ходиш толкова често, това са различни, хора, енергии, всеки ти бърка в полето.....особено, ако нямаш сериозен проблем.
На мен, 2 ясновидки преди време, ми казаха, да не ходя често и при много техни колеги, да си избера някой, и само при нужда. Странното е, че аз ходя, но при определени хора, които си харесвам, държа да харесам човека.
Написах ти, като съвет, ти си решаваш Wink

Да, малко ми е скучно и осъзнавам, че трябва да се спра.Наистина всичко започна заради моята приятелка на която всички й казват, че няма да е с този мъж, но тя се тръшка че ще е с него, а всяка гледачка й казва :не, не и не. На мен обаче взе да ми става интересно и така се омотах.
За сега няма нови звезди за които съм чела тук и да съм останала с впечатление и желание да ги посетя, освен тази Хайрие от Боян Ботево, но нещо не ме влече натам да чакам цял ден щом е без час newsm78 , както и при тази Ангелина от Люлин.
 Ани, би ли ми обяснила за тези - Акашовите хроники  Blush ако искаш може и на Лични, както прецениш  Heart Eyes

# 517
Момичета,
Спешно ми трябва тел. на Себа от Шешменово?
Благодаря!

Момичета, никои ли няма тел. на Себа?

# 518
Здравейте,искам да попитам някой има ли информация за ясновидка Нина от Варна (Владиславово 20-ти блок)? Преди 10 години ходих при нея и всички неща ,които ми каза тогава се сбъднаха,затова желая отново да я посетя

# 519
Извинявай, но ми стана смешно как си прекръстила селото от Шемшево на Шешменово Joy

И не е трудно сама да си намериш номера, взместо да чакаш някой който го знае да ти прочете поста и да ти отговори. И без да се връщаш назад в темите и да четеш, гугъл работи бързо - 0899270606.

# 520
  • София-в сърцата на моите деца
Извинявай, но ми стана смешно как си прекръстила селото от Шемшево на Шешменово Joy

И не е трудно сама да си намериш номера, взместо да чакаш някой който го знае да ти прочете поста и да ти отговори. И без да се връщаш назад в темите и да четеш, гугъл работи бързо - 0899270606.
Същото важи и за Акашовите хроники -питаш чичко Гугъл и той ти отговаря,ама чукча е писател-не е читател Laughing

# 521

Благодаря за номера. Търси назат в темите, но не успях да го намеря. А точно как се казва селото няма идея!

# 522
Оше един номер на Себа от Шемшево 0886399234.

# 523
Оше един номер на Себа от Шемшево 0886399234.

Благодаря!

# 524
Melissa една зодия сме значи с теб и аз съм същата - бързо ми омръзват нещата. На мен в момента ми трябва спешно някоя читава гледачка, че нещата мнооого се закучиха около мен даже си мисля че някой нещо ми завидя, та нищо не върви по план и според желанията ми.

Общи условия

Активация на акаунт