Ясновидци (врачки) - 11 тема

• 269 654
  • 694
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте момичета. Да се запиша и аз за темичката, много ми харесва и смятам, че е доста полезна. Искам да споделя с вас и моята последна среща с една ясновидка и лечителка от София -казва се Божидара. Разбрах за нея от моя позната, чието детенце тази жена беше излекувала от епилепсия. Свързах се с нея и си уговорихме среща. Срещнах се с една изключително любезна и лъчезарна жена. Още с влизането усетих положителна емоция и душевно спокойствие. Попита ме за името и  рожденната дата, каза че са важни, за да изчисли числото на живота ми. След това без дори да задам един въпрос ми разказа ужасно много неща от миналото ми, както и подробности за здравословното ми състояние и проблеми. По време на срещата ни, ми позвъниха от офиса и още щом затворих телефона, тя вече знаеше за какво са ме търсили и ми каза как ще се разреши проблемът, за който ми звъняха-ТАКА и СТАНА! позна аболютно всичко в миналото ми, което ме бе завело при нея....и аз онемях.Всичко казано беше абсолютно вярно... Няма да ви занимавам повече конкретно с проблемите си, които ме заведоха при нея, само ще ви кажа, че досега с такава жена не се бях срещала. Ако някой иска тел. й, нека ми пише на лични.
Ето за тази Божидара става въпрос, намира се на Пиротска до Халите.
Може би при мен стана обратното този път - аз не я харесах изобщо от телефонния разговор.
Усетих, че и с Анита беше така.Не ги ли харесам от раз гледачките - нищо не могат да ми познаят.
След посещението ми при Божидара това което е писала в цитата горе Борянка ми се струва абсолютна лудост, просто не мога да ви обясня какво значи нищо, ама нищо!

С риск да повторя казаното - винаги има доволни и недоволни! Аз съм от доволните, при мен се получи, доста подробно ми описа неща от миналото, за бъдещето-ще видим. А проблемът, който имах в работата вече намери своето решение, така, че съм склонна да и вярвам и за предсказаните бъдещи събития и определено бих отишла отново.
Чета доста противоречиви постове за Ина и се чудя дали да не я посетя, но пък от друга страна си мисля, че щом съм намерила отговорите на своите въпроси, не е нужно да тръгвам по всички гледачки, за да проверя коя какво ще каже.

# 466
След като попитах на лични Borianka за коя Божидара става въпрос, ето на какво попаднах:

http://vbox7.com/play:e8ae116e

Тази ако е ясновидка... ooooh!. А, извинявам се, тя преди всичко е лечител Naughty

Последната реплика е култова: "Въпроса не е дали ще се познае или няма да се познае" Joy

# 467
  • Перник
Здравейте на всички!Можете ли да споделите за някоя ясновидка от Перник(с изключение на Бойка)?

# 468
Момичета,
 някои да е ходил при Цветанка Рангелова?

# 469
Леле гледам тук станал голям клиукарник какво сте се захванали за Ина оставете жената на спокоиствие какво ви интересува колко деца има къде има къща и така спрете се!

# 470
  • Sofia
Леле гледам тук станал голям клиукарник какво сте се захванали за Ина оставете жената на спокоиствие какво ви интересува колко деца има къде има къща и така спрете се!

Голям КЛИУКАРНИК наистина. Но пък за сметка на това е доста забавно!  Grinning

# 471
  • Sofia
Ок  да добре но просто се дразня 4е пишат пални измишльотини неща,които изобщо не отговарят на истината. Аз не се опитвам да убедя някои дали познава или не но се дразня като гледам какви глупости се пишат за хората.

Ами Меченце, вместо да се дразниш ,не се опитвай "да убедиш" дали познава или не. Това всеки ще реши за себе си. Видимо е каква е твоята роля туки без да го уточняваш. От всеки пост лъха на убеждаване. Също и от скорошната ти регистрация тук.  Grinning

# 472
  • София
Момичета,

При Цветанка Рангелова съм ходила през 2002 или 2003г., не помня точно, но на мен не ми позна. Тя колко ли ми е гледала?! Влизаш, докато сядаш в движение си казваш рождените данни и само чуваш: 2 и 5 е...3и 1 е....на 5-та минута от посещението, цветанка Рангелова казва 1-2 изречения и ти казва да си вървиш със здарве. Ако се опиташ да й зададеш въпрос, тя веднага казва: Аз казах вече! Плащаш си и си излизаш без да си получил отговори на въпросите, за които си дошъл. Не е проблем да се видят гостуванията на Цветанка Рангелова в някое предаване и ще разберете за какво иде реч!
Втори път не съм я посетила и не бих го направила!!!
Но изборът си е ваш! Simple Smile)

# 473
Момичета,

При Цветанка Рангелова съм ходила през 2002 или 2003г., не помня точно, но на мен не ми позна. Тя колко ли ми е гледала?! Влизаш, докато сядаш в движение си казваш рождените данни и само чуваш: 2 и 5 е...3и 1 е....на 5-та минута от посещението, цветанка Рангелова казва 1-2 изречения и ти казва да си вървиш със здарве. Ако се опиташ да й зададеш въпрос, тя веднага казва: Аз казах вече! Плащаш си и си излизаш без да си получил отговори на въпросите, за които си дошъл. Не е проблем да се видят гостуванията на Цветанка Рангелова в някое предаване и ще разберете за какво иде реч!

Благодаря за споделеното мнения!
Ако има и други ходили при нея, нека споделят.
А колко струва посещението при Цветанка?

# 474
След като попитах на лични Borianka за коя Божидара става въпрос, ето на какво попаднах:

http://vbox7.com/play:e8ae116e

Тази ако е ясновидка... ooooh!. А, извинявам се, тя преди всичко е лечител Naughty

Последната реплика е култова: "Въпроса не е дали ще се познае или няма да се познае" Joy
Баш тази госпожа е, само че в момента изглежда доста по възрастна и по - луда.Имах чувството, че е пияна.Във видеото доста адекватно се държи, не можете да си представите колко неадекватна беше  ние като бяхме при нея.
На всичкото отгоре това беше и първата врачка, която тръгна да ми дава касова бележка  Mr. Green Mr. Green  Mr. Green
Ако бях изгледала това видео по рано - щях да си спестя времето и лудостта с която се сблъсках  Rolling Eyes

# 475
  • София
Здравейте на всички!Можете ли да споделите за някоя ясновидка от Перник(с изключение на Бойка)?

Аз съм ходила при Силвия Никифорова. Една позната ме води и ми е казвала, че всичко й познава винаги.

# 476
  • София
Момичета,

Благодаря за споделеното мнения!
Ако има и други ходили при нея, нека споделят.
А колко струва посещението при Цветанка?

Мисля, че дадох 20 или 30 лева, но беше отдавна, нямам спомен точно за таксата.

# 477
Ок  да добре но просто се дразня 4е пишат пални измишльотини неща,които изобщо не отговарят на истината. Аз не се опитвам да убедя някои дали познава или не но се дразня като гледам какви глупости се пишат за хората.

Ами Меченце, вместо да се дразниш ,не се опитвай "да убедиш" дали познава или не. Това всеки ще реши за себе си. Видимо е каква е твоята роля туки без да го уточняваш. От всеки пост лъха на убеждаване. Също и от скорошната ти регистрация тук.  Grinning
Ще ти кажа само едно аз не се опитвам да убеждажам никои в способностите на Ина просто споделям какво е моето мнение за нея вие го приемаите както си искате  !

# 478
  • Sofia

Ще ти кажа само едно аз не се опитвам да убеждажам никои в способностите на Ина просто споделям какво е моето мнение за нея вие го приемаите както си искате  !

Няма нужда нищо да ми казваш, ясно ми е. Аз също споделям мое мнение, както и всички тук. А то е, че от Ина НЕ СЪМ ДОВОЛНА ВЪОБЩЕ  Naughty . Доказателства и повече обяснения защо - в предишните ми постове. Чао.

# 479

Няма нужда нищо да ми казваш, ясно ми е. Аз също споделям мое мнение, както и всички тук. А то е, че от Ина НЕ СЪМ ДОВОЛНА ВЪОБЩЕ  Naughty . Доказателства и повече обяснения защо - в предишните ми постове. Чао.
Всеки има право на мнение.просто не пиши глупости!

Общи условия

Активация на акаунт