Ясновидци (врачки) - 11 тема

• 269 827
  • 694
  •   1
Отговори
# 180
Момичета искам отново да споделя,че от 2 месеца си пиша с Емилия като ми дава прогноза за всеки месец какво ще стане и искам да ви кажа,че до сега не ме е излъга нито веднъж. В смисъл,че всичко което ми е казала и така е станало. За това аз се спирам на Таро. Май най-добре там се познават нещата.
Коя беше сега тази звезда? Дай малко подробности, моля те.

# 181
Не мисля, че е звезда. Гледа на карти таро. Писано е за нея доста.

# 182
Не приемам коментара на Прасковка за написаното в предните ми постове е към всички онези от форума,които се интересуват от врачки,гадателки,баячки и магове и затрупаха личната ми поща с молби за телефони на посетени от мен ясновидци през годините ,но не си задават въпроса  наистина ли им е необходимо.Ако някой се оплаква,че е отишъл и не е доволен от казаното,хуква към следващия обявен във форума адрес и се вайка за похарчените пари.Ако не развием критичност, а лековато си играем на тука има тука нема, ще объркаме още повече главите си в моменти на криза на житието,Прасковке.Желанието ми е само да помогна.
Здравейте, Мерче! Щом имате доброто желание да помогнете, тогава моля да дадете телефона на Лили! И аз съм от тези, които Ви писа на лични, но не получих отговор! Всеки знае себе си и отговорен пред себе си! Аз лично нито съм консуматор, нито лакомник, изхранващ егото си, развила съм си в достатъчна степен самокритичността си, анализирам това, анализирам онова, развила съм си в достатъчна степен толерантността, търпението.......психологията не ми е чужда....! Ок, само че имам нужда и от такъв човек, затова съм и в този форум! Така че, с доброто си желание да помогнеш, моля за този телефон! Поздрави от един екстроверт! На всички останали се извинявам за дългичкия си пост! Хайде със здраве!  bouquet

Благодаря, за мнението!

# 183
Не мисля, че е звезда. Гледа на карти таро. Писано е за нея доста.
Аз съм изпуснала значи, намерих я.
Благодаря все пак.

# 184
Здравейте, ще  споделите ли какви транспортни връзки има до село Боян Ботево, нямам личен автомобил

# 185
Автобус до Хасково, оттам- до селото
До Хасково има много автобуси, но за селото не знам по колко са на ден
Виж на автогара Хасково

# 186
Натиснах на "публикувай" ,но забравих да кажа,че Лили е от София и живее на "Разсадника".Може,ако някой е много на "зор" да й дам телефона,но първо трябва да я питам дали е удобно,че тя  е с малко дете.

Аз също съм от тези, които Ви писаха на лични, след като сама предложихте, че можете да дадете телефона на "Лили", но не получих отговор.
Мисля, че щом човек е решил, че има нужда от такава помощ явно е на "зор".
Мисля, че темата на форума е много ясна...==================

Аз също си позволих да помоля за телефона на тази дама и то  само след като тук беше публикувано, че  ако такава молба бъде отправена, ще бъде удовлетворена.За жалост,моята не беше,а със сигурност би било много важно да можем да намерим човек,чиито предсказания реално да се сбъдват впоследствие.Все пак,затова именно сме тук.

[

# 187
Здравейте, ще  споделите ли какви транспортни връзки има до село Боян Ботево, нямам личен автомобил
Malinami, ако се съберете още три девойки - тръгваме с моята кола!  bouquet

# 188
Аз също имам познат който иска да пътува до там.

# 189
Аз също имам познат който иска да пътува до там.
Malinami, приемаме и младежи!  Joy Значи още един, една и сме на път! Моля ви само едничко условие имам - нека да е съботно-неделен ден!   bouquet

# 190
За съжаление нямам такъв човек нито младеж ни девойка. Да аз също съм за събота.

# 191
За съжаление нямам такъв човек нито младеж ни девойка. Да аз също съм за събота.
Опаааа! Събрахме се!
Ще ви изпратя на лични мейла си, на който ще се договорим за подробностите!   bouquet

# 192
Ако има двама желаещи за Стефка /Генерал Тодоров/ от Стара Загора - пишете ми на лични.

# 193
И аз се записвам  Wink

# 194
Момичета да Ви питам за Ники Узунов. Два пъти му пиша по скайп когато е на линия и все не ми отговаря. Някоя от Вас свързвала ли се е с него по скайп до сега. Винаги питам дали е удобно в момента да задам 1 въпрос но няма отговор. Вие как се свързвате. Не ми се пише през сайта искам нещо по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт