За мен в случая е важно, че си тръгнах доста спокойна, позитивна, и всъщност ме насочи към неща, който не бях забелязвала преди. Успех на всички

Ако прочетеш постовете ми за Ина - ще видиш, че винаги това съм описвала за нейния стила на "работа "

Точно така е при нея - конкретни факти за в бъдеще не се дават.
Много добре описано минало и настояще, съвети какво да правиш и после си тръгваш с огромна положителна енергия оттам.
На нея й се дава информация до толкова колкото трябва ние да знаем.Затова са и съветите в каква насока да се движим, за да не сгрешим, а не да научим нещо, което на всяка цена искаме да променим.
Много пъти вече съм писала какво може да се очаква от Ина и ако очаквате да ви каже кога ще спечелите шестица от тотото - тя не е вашия човек.
a в същото време и искам много, но страха .. направо съм на ръба да си отменя часа за утре
Именно! Само че разбираш това едва когато си броил въпросните 20 лв, и накрая -НИЩО за бъдещето. А то е най-важната част от посещението при "ясновидеца". Минало и настояще си го знаем. Налучкване на фактите, подпитване, натаманяване на нещата.....това НЕ Е ясновидство.