Азиатска козметика и грим

• 79 011
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • София
a някой ползвал ли е този продукт  Rolling Eyes
Аз, не става. Никакъв ефект. Ползвала съм го само веднъж, имах го като мостра към ББ крем.

# 76
a.l.e.n.a пратиха ми няколко безплатно с едни бб кремове,но не съм ги ползвала,днес или утре ще сложа специално заради теб и ще ти пиша  bouquet

# 77
  • София
Отдавна съм хвърлила око на Ланеж. Simple Smile)
Доста години наред ползвах Шисейдо- познавам каталога им много добре, ползвала съм поне 50-60 % от продуктите, а другите познавам от мостри. Също известно време ползвах японската KOSE-  марка от ранга на световните Канебо и Шисейдо, в топ 5 на японските компании и в топ 30 на световните такива, основана през 1940те. Ползвала съм избистрящата им маска п/в петна, околоочен крем (Sekkisei) , дневен крем Junkisui, нощен и съм много доволна-текстурите им нямат аналог, никога не съм имала проблеми с ронене на крем, което ми се е случвало с някои "европейски". Друга сходна марка  е Menard , само мостра съм провала и нямам ясен спомен, но съм запомнила, че цените са им солени. Мои приятелки в Германия са "полудели" по ANNAYAKE- парфюми, кремове, всичко. Аз лично не вярвам, че има  козметика, съобразена само с азиатската кожа- аз не знам да има витамин С за европейки и витамин С за азиатки. Обърнете внимание на списъка със съставки и ще се убедите,че няма няма кой знае каква разлика. Разликата е в цветовете и модните тенденции, тесктурите (но тук говорим за индивидуални нужди). Но е факт, че е по-престижно за тях да си купят френска козметика. Моя позната посети Япония преди време и каза, че там Диор е тотален хит и няма значение, дали е хубаво или лошо-щом е Диор ... Peace

# 78
  • София
Моя позната посети Япония преди време и каза, че там Диор е тотален хит и няма значение, дали е хубаво или лошо-щом е Диор ... Peace

Много точно myranovel в Корея ситуацията е същата. Азиатските продукти не отстъпват от европейските или американските, просто е по-престижно да си вземеш такиви, независимо дали са ефективни.

# 79
a някой ползвал ли е този продукт  Rolling Eyes

Ще ви следя, много интересна тема  Hug И за да не е гол запис - ползвала съм такъв тип лепенка за нос и съм страшно доволна! Лепенката се казва Бамбуков въглен, ето я

Интересно ми е каква е цената на горната?

# 80
  • София
Както тук е по-престижно да се мажеш с Лореал, вместо с Българска Роза  Laughing Това е нормален всенароден синдром.

Аз се включвам за да похваля базата за грим на Baviphat - All in one collagen. Споменавала съм я в други теми, но и тук да си кажа - най-добрата база за моята суха кожа. Изглажда бръчиците много добре и удължава живота на ФДТ-а многократно.
За мазна кожа обаче не става. Изпитано е вече.

# 81
  • в 1001-та нощ
Благодаря много на всички, които се включиха по моя въпрос  Blush

И при мен дойде, като безплатна мостра към ББ крем тестери, но в ибей - може да се види за цени  Peace

Бихте ли споделили как ги ползвахте и дали има нещо специфично   bouquet

Благодаря, Дами  Peace Heart Eyes  bouquet

# 82
Следвала съм указанието  Hug Използва се върху мокра кожа (най-добре след баня), моята имаше едно прозрачно фолио - отлепяш го и си я залепяш на носа. След 10-15 минути я отлепяш внимателно и ефекта е поразителен!

# 83
  • в 1001-та нощ
Благодаря, и аз ще пробвам утре  Peace

# 84
Чудесна тема  bouquet

Ще ви следя с интерес Naughty Засега съм се насочила към Лимоновата маска,надявам се да има желания ефект и при мен Peace

Разгледах продуктите на Шисейдо,но честно казано са ми прескъпи за експеримент Crossing Arms

В общи линии търся продукт,който да има доказан избелващ ефект и да свива пори.В тази връзка най-вероятно ще пробвам и "чушката" Wink
Ако някой може да предложи и друго нещо ефективно за такъв тип проблеми,ще се радвам Peace

# 85
Ползвам азиатска козметика от няколко години и съм много доволна, но редувам с такава, предназначена и за европейска кожа.
От ла неж съм изключително доволна, а от Шишейдо само някои неща.

# 86
  • Благоевград
Здравейте, и аз доста се запалих по азиатската козметика, но за сега съм се запасила с 4х5 мл. комплект ББ кремове на Скин 79. От този сет харесвам най-много розовия ББ крем. Като цвят и плътност ми допада доста. Но все още издирвам идеалния бб крем, голямо чудене какво да взема. Но май се е видяло, че ще стрелям на посоки, пък на каквото попадна. Разглеждам един руски сайт, който е посветен на корейската козметика. Давам ви линк: http://kosmetista.ru/tag/%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0 … 0%BA%D0%B0/page1/
Има отзиви за много продукти с подробни снимки. Ако някой се затруднява с превода, мога да помагам. Аз сега имам спешна нужда от почистващо средство и за сега се спрях на това: http://kosmetista.ru/blog/otzivi/25674.html
Ще разгледам още малко и ще поръчам. Хубав ден ви желая. Страхотна тема

# 87
elikain хубаво ме подреди JoyСега с този руски сайт си харесах още неща BlushЗа момичета ,които не могат да се въздържат от поръчки не препоръчвам влизането JoyШегувам се,много интересен сайт,хубавото са снимките,благодаря ти  bouquet

# 88
a.l.e.n.a задачата е изпълнена  bouquetОсвен,че са създадени за мазохисти,лентите вършат работа JoyНе подозирах какви неща се крият зад кожата ми #CrazyПолзвала съм ленти на няколко марки,но тези са най-болезнени и най-ефикасни-тези корейци ги признах Peace

# 89
Корейската лепенка черна ли е на цвят? Чак пък болезнено... Тази, която аз ползвах се отлепя трудничко, а после известно време щипе леко. Но пък такова чудо извади...
tamar, а ползвала ли си от лепенките на ТианДе? Дали са сравними с тази корейската?

Общи условия

Активация на акаунт