За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 32

• 30 960
  • 810
  •   1
Отговори
# 180
  • в огледалото на живота
Пансерол гел за зъбки колко често може да се използва?
Когато и колкото е необходимо с леки масажни движения в количество колкото грахово зърно.
Мазала съм до 5 пъти дневно,но нямаше голям ефект.

# 181
# 182
Моля ви, препоръчайте ми наистина добър термометър за чело, както и насока от къде да го купя.

# 183
Здравейте.
Имам бебе на 2 месеца и 6 дни и съм отчаяна. Когато беше на 10 дни се появи диария, след всяко хранене или по време на хранене , акаше. Педиатърът ни разпита и каза,че говорим най-вероятно за лактозна непоносимост. Минахме на безлактозно мляко АЛ 110 и така до предната събота. Последната седмица много плачеше, почти денонощно, дори след хранене не се успокояваше. Писна ми и на своя глава смених АМ с Лактана ХА формула + капки колийф на всяко хранене. Нещата бяха добре 5 дни. После се появиха много газове със силна миризма, акаше си нормално - всяка сутрин по 1  или 2 пъти, с жълта нормална консистенция. На 6-ия ден обаче пак се започна силната диария с лека слуз. Отново минах на АЛ 110 и сега отново не спи дори след хранене и постоянно реве, но пък няма диария.  Tired
Просто вече не знам какво да правя, нямаме детски гастроентеролог в града, знам, че трябва да е водя, но дали ще ни помогнат? Някой сблъсквал ли се е с подобен случай?

# 184
  • Mediterraneo
Моля ви, препоръчайте ми наистина добър термометър за чело, както и насока от къде да го купя.

Не мисля, че има добър термометър за чело изобщо.

# 185

Преди 5 дни мъжа отишъл и купил термометър за чело без да ми каже. Ето този боклук http://www.technopolis.bg/b2c/details/835989/P11130703/Termometar-BEURER-FT60. Умирам от яд. Един път не показва едно и също при измерване. През  20 секунди да мериш, все различно отчита. Да не говорим, че живачния показва 36.6 примерно, този отчита 37.5 Shocked. Не искат да ни го сменят, не искат и да ни връщат парите. Ще си имаме прахосъбирачка на ветрината  Tired. Не си взимайте термометър за чело никога.

# 186
На последната консултация ми казаха да слагам синът си вече да седи. Но как и по колко, педиатъра не обясни. Като го взема да седне в мен е добре, но като изправя облегалката на детската количка стои леко прегърбен, рамената му не са изпънати, а превити напред. Как да започна да го поставям за да свикне/научи да седи  newsm78

# 187
  • Mediterraneo

Преди 5 дни мъжа отишъл и купил термометър за чело без да ми каже. Ето този боклук http://www.technopolis.bg/b2c/details/835989/P11130703/Termometar-BEURER-FT60. Умирам от яд. Един път не показва едно и също при измерване. През  20 секунди да мериш, все различно отчита. Да не говорим, че живачния показва 36.6 примерно, този отчита 37.5 Shocked. Не искат да ни го сменят, не искат и да ни връщат парите. Ще си имаме прахосъбирачка на ветрината  Tired. Не си взимайте термометър за чело никога.

Ооо, не може да не искат да ви върнат парите! Имаше някакъв срок, в който трябва да го направят без никакви обяснения. Ама дали беше 7 или 14 дни, не помня. А и за тези пари никога нямаше да ги оставя на мира!

# 188
  • София
имаш право в срок на рекламация, ако има проблем със стоката, при което трябва да го поправят или заменят, но не може да искаш да ти връщат парите без обяснения и без да е повреден и да не подлежи на поправка или замяна....

# 189
имаш право да го върнеш ,отиваш търсиш управителят и казваш,че мери температурата всеки път различно и го връщаш,имаш право да го върнеш дори и да му няма нищо Simple Smile

# 190
  • София
няма право да го върне, ако му няма нищо, може само да претендира за рекламация, ако  търговеца я приеме, то трябва 1 да поправи стоката в рамките на 30 дни или да предложи замяна или да върне  парите, ако не може да я отремонтира да предложи замяна или да върне парите...

(по принцип ако ти предложат ремонт това се води, че ти уважават рекламацията и нямаш право да кажеш, да ама аз парите си искам не да ми го поправяте Wink)

За целта ест трябва да има  касова бележка, гаранция и т.н.

В случая ако им отказват каквото и да било могат да се обърнат към КЗП...

# 191
Здравейте.Пуснахме на малката микробиология след лечение на стафилококи в гърлото.В петък не бяха готови , но тъй като имаме телефона на микробиоложката и мъжо и звънна.каза ,че нямала вече стафилокок , както и гъбички , но езичето и е едно наслоено жълтиникаво newsm78 беше 20 дни на АБ.Тя оставила посявката до понеделник ,защото се съмнявала дали има нещо друго , но мъжо забравил какво споменала.
Искам да ви питам , на какво може да се дължи това наслоено езиче , малката е на 2г и 2месеца , често си хапва бонибони и винаги и боядисват езика...но  не е яла от 1-2 дни , а той е още жълт , дали може да е следствие на дългия прием АБ

# 192
Най-вероятно налепите са предвид дългото приемане на АБ. Ще се изчисти, може пробиотик да дадеш профилактично, поне около месец да пие.

# 193
Езичето и е ето такова подобно

http://svejo.net/attachments/stories-photos/0107/4417/medium_lar … ya.jpg?1334941038
От микробиологията жената каза , че не давало резултат на гъбички , но първо тя взе натривка от гърлото второ знам  ,че понякога трудно се диагностицират кандиди Thinking Мерси Чери утре ще отидем на лекар.
Иначе тя пие пробиотик през цялото време ,даже млякото и е с пробиотици

# 194
При моят син обложено имаше на езика след 14-дневен прием на АБ Аугментин ES. Отмина си във времето, просто езика се почиства, тялото също.

Общи условия

Активация на акаунт