За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 32

• 30 975
  • 810
  •   1
Отговори
# 210
  • Несебър
И при мен винаги в едната гърда се е произвеждало повече мляко отколкото в другата.Да попитам-лампите,които са против комари и мухи могат ли да се използват в помещение където има дете?

# 211
  • София
да, какво точно да пречи?

# 212
  • Несебър
Ами и аз не знам Simple Smile предполагах,че няма да има проблем,но не бях сигурна.

# 213
Момичета, дайте координати на някой добър детски уролог от Пирогов, че Момчилов е отпуска до края на месеца, за Пеев знаете ли нещо, с направление, ако може.

А за силно подсичане на бебе на година и осем месеца, някакъв крем имаше бейби тан, нещо ефикасно, от което сте били доволни.

# 214
  • София
за какъв проблем? Д-р Бранков няма ли да ви свърши работа?

# 215
А къде работи, с направление става ли?

# 216
  • София
завеждащ е на детската хирургия в пирогов,  пише тук във форума  - д-р Оги има и частен кабинет.
със сигурност мн деца за фимозни проблеми са минали през него, понеже е от малкото в българия, които не дърпат за щяло и нещяло и не оголват насилствено мъжки  пишки....
http://www.pedsurg.net/nachalo.htm

това е в частният кабинет тел частния кабинет 851 00 99 там предполагам ще еплатен преглед, може да се обадиш и питаш, може пък да работят и с направления...

# 217
Бранков е детски хирург, а не уролог. Има значение. д-р Такова от Токуда също е добър уролог и работи с направление. Обаждаш се на регистратура и запазваш час. Прегледа е след 13 ч., защото преди обед извършва прави операция.

# 218
  • София
аз за това питах и за какъв точно проблем иде реч Wink

# 219
  • FRANCE
Здравейте, на гости сме при баба в Бг и ви моля за съвет от  кои бебешки пелени за еднократна употреба сте доволни. Купих на Памперс но много протичат плюс зачервено дупе (може би е съвпадение). Пробвах на Пуфис също но не са и удобни, по-дебели са.

Благодаря ви

# 220
  • София
иди си купи по няколко бройки от вид и пробвай... ние нямахме проблем с памперс, памперс премиум кеър ги хвалят, че били мн хубави(това са белите пакети http://www.pampers.bg/bg_BG/proddetail/baby-products/premium-car … /id/9/sectionid/3 ), може да пробваш и хъгис, либеро, на ДМ бейбилов...

пуфис са гадни със сигурност, оранжевите памперс също, чикото също не са хубост... но все пак зависи и от детето, как ще му понесе материя, кройка и т.н.

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 15:22 от Angel_Dust

# 221
Ейнджъл, Либрес не са ли дамски превръзки?

Либеро бих препоръчала на Мадам, или Бейбилов - от дрогерии ДМ. Все хубави пелени без лосион, от който явно бебето се подсича.

# 222
Бях ви писала за пожълтелия език на дъщеря ми , от микробиологията която остави микробиоложката да понеделник , най-после се видяха кандиди Whistling Давам Дактарин и така.сега се чудя да сменям ли четката й за зъби , ползвана е една седмица чисто нова си е , но дали после няма да си върнем кандидите newsm78

# 223
  • София
хахахаха Sourcherry - ам , слънчасала съм, какво да се прави Simple Smile да, либеро ест Simple Smile

# 224
Шоколад, абсолютно задължително е четката за зъби да се смени, иначе гъбите отново са налице.
След грип и други тежки вирусни инфекции, четката отново трябва да се смени.

Общи условия

Активация на акаунт