За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 32

• 30 940
  • 810
  •   1
Отговори
# 600
  • София
листа от мушкато, здравец, индрише, термометри, парчета сапун и т.н. не се пъхат в д-то на бебето, защото може да перфорирате  червото на детето от подобни глупости... има пробиоптици, масажи, лекарства, свещички и  клизми, ако се стигне чак до такова нещо...

# 601
MarsssikA, Angel_Dust, напълно съм съгласна с вас. Далеч съм от мисълта да употребявам предмети в дупето на детенце! Ще почакам няколко дни да видя как ще се развият нещата.

Velvet_, аз също давам био гая по два пъти на ден, но не бих рискувала с мушкато  Grinning

# 602
листа от мушкато, здравец, индрише, термометри, парчета сапун и т.н. не се пъхат в д-то на бебето, защото може да перфорирате  червото на детето от подобни глупости... има пробиоптици, масажи, лекарства, свещички и  клизми, ако се стигне чак до такова нещо...

Защо пък точно мушкато, здравец ,индрише?

Ейнджъл, така бях свикнала със стария ти аватар, че направо те олицетворявах с Кирстен, но този е много личен и хубав Simple Smile

# 603
  • София
защото точно тези растения "препоръчват" за клизми, заради  боцкащите дръжчици(нали имат едно като мъхче), дразнят и предизвикват изхождане...

а за аватара... рано или късно мога да си я върна Crazy, (чак на мен ни е странно с този) но сега още съм на лятно-морска вълна... въпреки че принципно не обичам да слагам снимки на синът ми много Simple Smile Hug

# 604
защото точно тези растения "препоръчват" за клизми, заради  боцкащите дръжчици(нали имат едно като мъхче), дразнят и предизвикват изхождане...

а за аватара... рано или късно мога да си я върна Crazy, (чак на мен ни е странно с този) но сега още съм на лятно-морска вълна... въпреки че принципно не обичам да слагам снимки на синът ми много Simple Smile Hug

Иха, честно това през ум не би ми минало и във форума даже не съм срещала подобни практики, звучи ми ужасно.
По-добре не експериментирайте с подобни неща върху децата си!

# 605
  • София
е как, ето тук даже в статия на бг мама го има http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=140

# 606
е как, ето тук даже в статия на бг мама го има http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=140
Хъм, даже адашка по ник го е предоставила материала  Grinning
Но и в статията си пише, че е опасен и не се препоръчва.

# 607
Попаднах на интересна информация от в. “Строго сектретно” бр. 203, м.4.2012г.

д-р Михайл Тодоров - https://www.facebook.com/notes/%D0%BD%D1%8F%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D … 0/405170912858865

# 608
На малката й се появиха 2-3 червени петънца - две по лицето и едно на главата. Като пъпчици, ама не са пъпки, а петънца, все едно точка с фулмастер  Thinking Някакви идеи от какво може да са и дали ще се махнат?

# 609
След хранене ли се появиха?

# 610
Не знам, ние се кърмим, а това е почти нон стоп, така че не мога да засека.  Simple Smile

# 611
Не знам, ние се кърмим, а това е почти нон стоп, така че не мога да засека.  Simple Smile
На Стефи така й става ако се драсне с пръстчетата и маникюра.. после стои като червено петно.. И си минава.. Докато не се лепне пак някъде другаде  Crazy
Наблюдавай дали ще изчезнат.

Блонди, чистита и розова придобивка Heart Eyes Да ти е жива и здрава  Hug

# 612
При Гоги също се получаваха, докато го кърмех, но не оставаха постоянно. Нашият педиатър нищо не можа да ми каже за това.

# 613
Мерси, момичета  Hug

Да, драска се чат-пат, ама не знам дали е това. Надявам се да се махнат  Simple Smile

# 614
Може ли да е от жълтеницата?

Общи условия

Активация на акаунт