За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 32

• 30 944
  • 810
  •   1
Отговори
# 615
Не.  Simple Smile А и тя няма.

Казаха ми, че са от хормони от кърмата  Simple Smile

Пак питане до майките на момиченца - почиства ли се вътре между устничките? Питах в боницата - единият педиатър каза не, другият каза - да, може  Crazy Последно?  newsm78

# 616
  • Велико Търново
Пак питане до майките на момиченца - почиства ли се вътре между устничките? Питах в боницата - единият педиатър каза не, другият каза - да, може  Crazy Последно?  newsm78

Аз почиствах с преварена вода и тампон, когато имаше нужда.

# 617
Блонди, първо честито. Да е здрава и весела малката принцеса Simple Smile
Аз леко почиствам ако има ако, с памуче (много ползвах карета памук) и вода. Но не съм се престаравала много. И тук ми казаха, че не се чистело много Simple Smile

# 618
Не.  Simple Smile А и тя няма.

Казаха ми, че са от хормони от кърмата  Simple Smile

На мен ми казаха с памуче с мазничко...
Аз почиствах с клечка за уши в зехтин.. Ама в началото не може да се изчисти съвсем - по-нататъка се оправят (като порастне малко дудата  Crazy).
И бършеш дупето само отгоре надолу.

# 619
Здравейте, детето ми отказва да яде пюрета, нито зеленчукови, нито плодови, слагам им малко от неговото мляко и пак не иска, нито сокове ка, шите със зор ги яде, само бисквити с мяко от време на време, иска си само млякото  newsm78 не знам какво да правя

# 620
  • Mediterraneo
Ами остави го само на мляко. В тези жеги на кого му се яде нормално!

# 621
  • София
мда, по-добр не насилвай, мож да пробваш истински плод на парчнца, настърган, на ивички нарязан и т.н., мож да е по-приятно и сочно за детето и да го приеме.

# 622
Здравейте, детето ми отказва да яде пюрета, нито зеленчукови, нито плодови, слагам им малко от неговото мляко и пак не иска, нито сокове ка, шите със зор ги яде, само бисквити с мяко от време на време, иска си само млякото  newsm78 не знам какво да правя
Детето е достатъчно малко да яде само мляко Simple Smile Изобщо не го тормози..

# 623
  • Нейде из лудите гори...
мда, по-добр не насилвай, мож да пробваш истински плод на парчнца, настърган, на ивички нарязан и т.н., мож да е по-приятно и сочно за детето и да го приеме.
  Peace
Пробвай с нарязани плодове/зеленчуци на ивички и остави детето да ги изучава, да играе дори с тях, в един момент ще ги опита и ще започне да се запознава така с вкусовете. Пюретата абсолютно не са задължителни  Naughty Погледни тук : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=636870.0

# 624
Акото не влиза навътре, тя си ака упорито на гърба и чак между плешките  Grinning, та не ровичкам отпред. Иначе се вижда нещо беличко, прилича като смегмата, дето имат момчетата (ако така изглежда изобщо, че Криско никога не е имал).  Thinking

# 625
  • София
може да е от крем за подсичане това бялото, ако ползваш.

# 626
Хаха и Моника така акаше. Всеки път сменяхме всичко : от-до Simple Smile
Да, имат момиченцата малко бяло, не знам как се нарича, то по принцип леко се чисти  Peace

# 627
Акото не влиза навътре, тя си ака упорито на гърба и чак между плешките  Grinning, та не ровичкам отпред. Иначе се вижда нещо беличко, прилича като смегмата, дето имат момчетата (ако така изглежда изобщо, че Криско никога не е имал).  Thinking
Секрет си има, нормално е - пази  Peace
Не го чисти целия. Много много не дей да ровичкаш  Mr. Green ( и на мен ми беше странно в началото, ама се свиква).
Мисля към 2рия месец се самоизчисти тоз секрет - сега няма нищо.

# 628
И секрета първите дни след раждането може да се дължи от майчините хормони  Peace

# 629
Имате ли информация за ваксините, които се слагат на 2 годинки - за Хепатит А и Менингит? Много се говори, че ваксините, които се внасят в България са или с много странични ефекти или много евтини, или забранени по белите страни. Аз искам да ги направим, но ме притеснява качеството. След реваксина на Пентаксим, Гоги беше много зле и когато се поинтересувах ми казаха, че реваксината се правела с друга подобна на Пентаксим и за това децата я прекарват така тежко. Просто Здравната каса нямала пари и предпочела някакъв по-евтин вариант. Сега попаднах на информация, че Церварикс е забранена в много страни и нанася много увреди на организма. Изобщо косата ми настръхва..........!

Общи условия

Активация на акаунт