Лято здравей , Варненче на плажа ще лудей !:)

• 55 653
  • 672
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
И още въпрос, много напечено! За РД на детето трябва да сложа на тортата принцеса, но не знам откъде да я поръчам, а е за вторник другата седмица. Питах, търси,х но все ми казват, че трябва торта да си поръчам и тогава, а аз искам тортата да си я направя както друга година, само захарните фигурки да поръчам, в частност - Пепеляшка  Rolling Eyes В сладкарница Маргарита не правят такива, има само малки фигурки... Не знам вече, да взимам фондан и да опитвам аз, ама ... #Crazy
Виж при тези, нали се водят за сладкарски материали, може да се навият:
http://www.sladkarski-materiali.com/    Peace

# 496
Варненски мами здравейте!:)) Ще ви разсея малко от мислите за плажовете, морето и питиетата с едно много добро предложение за работа.
Работата се подвизава под длъжността 'Асистент на изпълнителния Директор" .
Като изискване много добър Excel (за хора с обич към формулите и графичните диаграми), английски език (да не се притеснявате от свободен разговор) и опит с водене на документация.
Заплащането е над средното за Варна.

За всеки който не е на плажа и прояви интерес, можете да ми пратите ЛС тук или на e-mail varna@teamtime.bg

# 497
  • Варна
chapla, в сладкарница Амбелино и в магазина на Крамер продават захарни фигурки за украса на торта. Но не знам дали точно Пепеляшка имат.

# 498
FLyFLu дано да ''повлечеш крак'' и в темата да се съобщава такава и друга полезна информация.
Позволих си да споделя поста и в специализираната тема за търсене на работа.

# 499
В Gatto намерих част от това, което търсих. Ще проверя и в Амбелино и Крамер, благодаря, antonia

# 500
Здравейте мами ,приемате ли нови попълнения?Казвам се Катя от Трошево ,имам момиченце на 8 години и момченце на 1 месец.Ще ми бъде приятно да общувам с вас! Hug Hug Hug

# 501
  • Варна
Здравей katy_a ! Да ви се похваля днес записах малката принцеса на ДГ Горска приказка в Аспарухово/някой има ли впечетления от нея,незная защо за там няма желаещи да си запишат децата/. Много ще ми е трудно,понеже живеем в Левски,а дано от септември си намеря и работа и тогава незная направо как ще го правя това пътуване. Мисля да се преместим в Аспарухово,но там се намират много трудно жилища под наем. Ако някой може да ми помогне с намирането на жилище под наем нека да ми пише.

Последна редакция: чт, 18 юли 2013, 15:46 от Естера

# 502
Айде и аз в тази тема.Имам си две момчета на месец и тринадесет дена и сме от кв.Аспарухово.Ще се радвам ако има желаещи за разходки в парка и не само.

# 503
Моля ви ако някой има информация за двата цирка, които са в момента във Варна да сподели!
Чудя се на кой от двата да си заведа децата!

# 504
Здравейте мами!
От един месец се чудя как да се справя с този проблем и преди малко се сетих за този форум  Grinning
Та идвам си от Испания за 5 седмици с момченце на 1 годинка. Понеже ще пътувам сама идеята да влача колички и всякакви такива съоражения е просто мисията невъзможна.
Търсих количка и столче за хранене втора ръка, но без особен успех.

Та... дали има някоя мама, която вече не се нуждае от количка или столче за хранене? Или някакви играчки, колички и всякакви подобни неща, от които бих могла да имам полза.
Готова съм да заплатя за тях или да ги заема/наема за 5 седмици ( после си се връщам в Испания и няма да имам нужда от нищо, което съм придобила )

Силно се надявам да имам успех тук с нещичко Heart

Благодаря ви предварително за вниманието.

bouquet  bouquet  bouquet

# 505
  • Варна
Здравейте, майчета  Hug Приемате ли нови попълнения  Flutter
На 25 април се роди моето слънце Теодор и скоро правим 3 месеца, така че си търсим постоянно компания за разходки около колхозния, из морската, абе навсякъде. Ще се радвам ако имате желание за разходки с бебоците или вече с порасналите малчугани  Peace

Последна редакция: чт, 18 юли 2013, 20:39 от Despina91

# 506
FLyFLu дано да ''повлечеш крак'' и в темата да се съобщава такава и друга полезна информация.
Позволих си да споделя поста и в специализираната тема за търсене на работа.
Би ли пуснала препратка към тази тема. Благодаря предварително!

# 507
# 508
  • Варна
И аз да питам за отзиви за цирка до МЦ Младост -Колизеум? Аз защо ги видях, че са три? Освен споменатия Орион (пише, че е на стадион Локомотив) и до Кауфланд-Възраждане (не се сещам името)...

# 509

Общи условия

Активация на акаунт