Голямата тема за малките масла 4

• 77 277
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Ха,точно масло от риган съм си поръчала! Всеки момент трябва  да пристигне,ще давам и аз отзиви .

# 631
  • Пловдив
Благодаря на всички за съветите  bouquet

А от къде поръча маслото от риган Rolling Eyes

# 632
От iherb. Заслужава си да се поръчват масла от там- органик са,студено пресовани и излизат по-евтино, отколкото от Бг сайтовете.Ако не си поръчвала досега от там ,пиши ми на лични да ти обясня.Давам и код за отстъпка.

# 633
Здравейте, дами! Аз ползвам бадемово масло на Икаров, слагам го в домашни маски за укрепване на коса и от две седмици си мажа миглите преди лягане. Чета,че много от вас ползват тези масла    вместо козметика за лице, но аз съм чувала, че бадемовото масло предизвиква окосмяване на лицето и направо съм ужасена!  doh Моля, споделете някакво наблюдение. На вас как ви действа?  bouquet

# 634
Бадемовото масло НЕ предизвиква окосмяване по лицето  Peace

# 635
  • София/Горна Оряховица
И като крем съм го мазала, в продължение на почти месец - грам косъм не ми е порастнал. Спокойно, няма как да ви порастнат косми по челото, слепоочията и брадата  Laughing .

# 636
косми растат там където ги има при стимулация с масла,където ги няма по начало,няма как да пораснат,освен ако не взимате анаболи  #Crazy  Laughing  Laughing

# 637
  • София/Горна Оряховица
На мен и по веждите ми не пораснаха повече  Crossing Arms . А там поне исках  Laughing .

# 638
На мен с рициново ми се бяха посгъстили веждите преди. Не беше нещо УаУ, но имаше ефект.

# 639
Тъй като не успях да намеря кокосово масло си взех морковено като в състава има още бадемово и сусамово . Въпросът ми е мога ли да го мажа и по миглите , 2 месеца си мазах лицето и миглите с кокосово масло и ми повлия много добре, но за морковеното не намерих много инфо .

# 640
 Аз за морковеното съм чувала много добри отзиви  Peace
Така и не мога все още  да намеря приложение на кайсиевото си масло , накрая ше го измажа на косата като маска  Laughing Вие как мислите 

# 641
Marry Djane, защо не? Кайсиевото масло е едно от най-близките по състав до тези в човешката кожа. Може и лицето да си мажеш,тялото,косата, универсално е. Сега чета,че е добро против бръчки и подходящо за суха и чувствителна кожа.

# 642
  • София/Горна Оряховица
Фрейа, то така пише, ама няма особен ефект.
Marry Djane, и за коса няма да видиш особен ефект  Laughing . Аз си го бях запазила в хладилника преди време - половин опаковка се мажех, чакайки да видя някакъв ефект, установих че няма. Запазих го в хладилника и го ползвах, когато свалях много тежък грим - например дебела очна линия, напластена спирала и т.н. Първо размазвам хубаво с него, после махах с вода, накрая и мицеларен разтвор  Laughing .

# 643
Bоryana  и аз не виждам ефект  Mr. Green много не сполучлива покупка  Mr. Green

# 644
е,не четете внимателно  Laughing -вече споделих ,каква му е най-подходящата употреба на кайсиевото масло-като лубрикант  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт