Голямата тема за малките масла 4

• 77 273
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Mamagemelar   Shocked  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 646
  • София/Горна Оряховица
е,не четете внимателно  Laughing -вече споделих ,каква му е най-подходящата употреба на кайсиевото масло-като лубрикант  Mr. Green

Е само като такова не го бях ползвала  hahaha .

Спомням си, че и по кожичките на ноктите го мазах  ooooh! . Какво ли не, само и само да го измажа. Ужасно несполучлива покупка.

Marry Djane, ако косата ти се спогажда с маслените финиши, може да го добавиш към балсама си за коса. Просто да е някъде  Mr. Green . Сега чак ме хваща яд, че си нямам едно покрай мен, да видя как ще се държи в балсам за коса  Laughing .

# 647
е,не четете внимателно  Laughing -вече споделих ,каква му е най-подходящата употреба на кайсиевото масло-като лубрикант  Mr. Green

Е само като такова не го бях ползвала  hahaha .

Спомням си, че и по кожичките на ноктите го мазах  ooooh! . Какво ли не, само и само да го измажа. Ужасно несполучлива покупка.

Marry Djane, ако косата ти се спогажда с маслените финиши, може да го добавиш към балсама си за коса. Просто да е някъде  Mr. Green . Сега чак ме хваща яд, че си нямам едно покрай мен, да видя как ще се държи в балсам за коса  Laughing .

не се ядосвай , аз ще ти кажа , сега да не хукнеш да го купуваш  Laughing  Laughing  Laughing

# 648
  • Русе
Купих си вит. Е. И нали си е масло, в кое и колко да сложа  newsm78 Питах чичко Гугъл но да питам и тук. Имаше някъде из темите коментари ама...точно сега не мога да го открия  Tired

# 649
  • София
Някой от вас би ли споделил, ако е ползвал маслото на Етерика против акне? Видях го случайно в една аптека и го купих. Ползвала съм доста масла, но в периода, който си правех маслена баня на лицето и си мажех косата, та се притеснявам да не ми запуши порите:

# 650
Кожата ми е в ужасно състояние напоследък. Мрън! Сдобих се с шипково, арганово и масло от вечерна иглика, всички закупени от Зоя. Нищо, че и моето шипково не е свършило.  Laughing Много ми харесва  Heart Eyes

# 651
Кожата ми е в ужасно състояние напоследък. Мрън! Сдобих се с шипково, арганово и масло от вечерна иглика, всички закупени от Зоя. Нищо, че и моето шипково не е свършило.  Laughing Много ми харесва  Heart Eyes
Ally, моля като добиеш впечатления от вечерната иглика да споделиш, че съм й хвърлила око  Blush А от зоя масла на коя марка взимаш?   bouquet

# 652
Нямаш грижи, но няма да е скоро. Все пак обичам да съм сигурна в думите си, и ще ми отнеме време да добия представа за влиянието на маслото върху кожата ми.
Аз научих за комбинацията от вечерна иглика и масло от вит. Е, като много добра за околоочния контур. Второто няма да ползвам, защото дори не съм сигурна, че ще го намеря в аптеките. За сега съм с шипката на околоочния, та ще му дам още време на него. Много съм доволна!
Нека се има предвид, че съм на 22, но съм разположена към бръчки, особено в тази зона, защото кожата ми е изключително суха. От както ползвам шипката забелязвам бавно, но славно подобрение, и не искам да я спирам сега.
Ти за какво искаш да ползваш вечерната иглика?
Марките са Акамути, Алтея и утре ще ти кажа Аргана. Разфасовките са големи, и не е лоша идея да ги делиш с приятелка например, защото излизат изгодно. Моето шипково на Wellness Product го взех 10мл за 10лв, а това в Зоя е 31лв за 100мл.  Peace

# 653
И аз имам това на Welness, но тези в зоя са по-изгодни. Понеже приемам и вътрешно масло вечерна иглика, не се съмнявам в ползите му, ще ми бъде интересно действието му  Peace Предварително благодаря   bouquet

# 654
Не знаех, че може да се приема и вътрешно. Каква е целта и какви ползи си открила за себе си? А ти за какво използваш шипката?  Hug

# 655
Шипката ползвам за цялото лице вечер- ако се ползва през деня- задължително със слънцезащитен крем  Peace
За вечерната иглика:
Скрит текст:
Богат източник на Омега-6 незаменими мастни киселини - линолеинова и гама-линолеинова /GLA/.
Подходящ за прием при:
         - предменструален синдром /ПМС/
         - менопауза
         - екзема
         - акне
         - алергии
         - кисти на яйчниците
         - репродуктивни проблеми
         - ревматоиден артрит
         - множествена склероза
Подпомага функцията на сърцето и кръвоносните съдове.
Подобрява функцията на мозъка.
Облекчава предменструалния синдром и климакса.
Подобрява артериалното налягане.
Редуцира кожните проблеми.
Регулира нивото на кръвната захар.
Благоприятно повлиява депресивния синдром.
Вечерната иглика е красиво диво растение със слънчеви цветове, от чиито семена по специална технология се извлича хранително масло - уникално поради факта, че то е едно от малкото масла, който съдържат голямо количество гама-линоленова киселина /GLA/, богат източник на Омега-6 ненаситени мастни киселини, които са от жизнено важно значение за здравето. Тези есенциални мастни киселини са необходими за формирането на важни простагландини, които регулират и поддържат жизненоважни функции в тялото.
Днес маслото от вечерна иглика се използва особено ефективно за облекчаване на неприятните симптоми на ПМС-физически и физиологически му аспект.  Използването на масло от вечерна иглика допълнително спомага за намаляване на тежестта в корема, главоболието, чувствителността и болката в гърдите, увеличаването на теглото, болката в гърба, повдигането, диарията или констипацията, уринарните проблеми, различните проблеми с кожата, като изсушаване, акне или лабиален херпес, симптоми, изключително характерни за дните, предшестващи менструалния цикъл.
Освен това маслото от вечерна иглика се използва с изключителна ефективност за облекчаване симптомите на редица кожни заболявания като екзема, атопичен дерматит и акне.

bouquet

# 656
  • У дома
   bouquet

# 657
P.S За вътрешно ползване си има масълце на капсули, специално за целта  Hug

# 658
  • Русе
Снощи забърках 10 мл. бадемово масло с една перличка вит. Е ( от нея излязоха 5 капки), и ползвах коктейла место нощен крем.
Дами, толкова сияеща кожа на лицето си не съм имала никога  4470 Невероятен тен ми докара това чудо. Само стоя пред огледалото и пърхам с мигли  Mr. Green
Сега ще си поръчам шипково и ще го добавя в коктейла.

# 659
Момичета,свърши ми Аргановото масло и сега съм на масло от гроздови семки (за лицето говоря).Много съм доволна.Откакто спрях всички купешки кремове и се мажа само с масла кожата ми е страхотна! Маслото от гроздови семки може ли да се ползва за коса и как по-точно(по скалпа,връхчетата)?

Общи условия

Активация на акаунт