Голямата тема за малките масла 4

• 77 243
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
  • в Кошера
Моля посъветвайте ме, какво да мажа за подхранване на мигли- марка, вид масло? Освен това, бихте ли споделили как точно го нанасяте.   bouquet

Обикновено рициново масло, продават го във всяка аптека - 2-3 лв. е.  Peace Аз нанасям преди лягане, с пръст, в основата на миглите и накрая по дължините. Мажа и веждите. Но си трябва постоянство. Peace

# 676
Моля посъветвайте ме, какво да мажа за подхранване на мигли- марка, вид масло? Освен това, бихте ли споделили как точно го нанасяте.   bouquet

Обикновено рициново масло, продават го във всяка аптека - 2-3 лв. е.  Peace Аз нанасям преди лягане, с пръст, в основата на миглите и накрая по дължините. Мажа и веждите. Но си трябва постоянство. Peace

Много благодаря, ще пробвам, за постоянство имам воля   bouquet

# 677
Моля посъветвайте ме, какво да мажа за подхранване на мигли- марка, вид масло? Освен това, бихте ли споделили как точно го нанасяте.   bouquet

Здравейте... присъединявам се към вас... търсих тема за ароматерапия и етерични масла... тази май е най-близка ...

За мигли - няколко капки масло от жожоба в спиралата или капка масло на върха на показалеца, втривам във веждите и миглите. Малко смъди но пък има видим ефект според/при мен.

# 678
  • Велико Търново
Аз съм пробвала с рициново и бадемово масло за миглите Peace Нанасяла съм с клечка за уши,или четка от използвана спирала.Тъкмо мислех днес да задам същия въпрос,тъй като Мавала-та ми е на свършване Wink Чудех се дали и други масла могат да се ползват за същата цел Thinking

# 679
Аз ползвах 2 месеца кокосово масло вместо крем като мазах и миглите . Много съм доволна и в момента имам толкова гъсти и дълги мигли каквито не съм имала никога Simple Smile По принуда сега си взех някакво морковено с някакъв процент бадемово в него и се мажа вечер (лицето и миглите) . Коментар за морковеното нямам ,защото се мажа от седмица ,но поне нямам щети Simple Smile ще го мажа още 2 седмици докато ми донесат кокосово масло от бг

# 680
  • София
Акамути имат и сайт, от който може да се поръча - доставят до БГ, ползвала съм ги  Peace

# 681
момичета какво ще ми препоръчате за груби и  напукани ръце.Кожата ми е много суха на ръцете и става някак грапава,груба.С какво да си мажа ръцете ,нещо което да използвам като крем,защото нямам време да си правя маски.
Въпреки,че преди един месец си направих маска от затоплен зехтин ,сложих ръкавици с намерението да спя цяла нощ с тях,но след 2 часа неиздържах и ги махнах,въпреки това ръцете ми бяха меки и нежни.

# 682
  • София
момичета какво ще ми препоръчате за груби и  напукани ръце.Кожата ми е много суха на ръцете и става някак грапава,груба.С какво да си мажа ръцете ,нещо което да използвам като крем,защото нямам време да си правя маски.
Въпреки,че преди един месец си направих маска от затоплен зехтин ,сложих ръкавици с намерението да спя цяла нощ с тях,но след 2 часа неиздържах и ги махнах,въпреки това ръцете ми бяха меки и нежни.
Пробвай с масло от карите или кокосово  Peace Те попиват добре, може и без ръкавици  Simple Smile Иле продължавай със зехтина, доре и само 2 часа да го изтърпиш, пак ще има ефект  Hug

# 683
  • София
Какаово масло също става - попива бързо  Peace

# 684
Момичета,можете ли да ми предложите някое масло за сваляне на грима,а също и нещо подходящо за засилване растежана косата,освен бадемовото масло ?
Благодаря предварително  Hug

# 685
  • София
За грим - жожоба+розова вода - почиства и водоустойчив.

# 686
За грим - жожоба+розова вода - почиства и водоустойчив.
Благодаря   bouquet

# 687
малката лисичка, за растеж ползвай синапено или рициново.Синапеното е по-лесно за разнясяне,но може лееко да ти пари на главата ,което, пък, е много добре ,мирише на горчица . Рициновото е по-гъсто,но пак става за втриване.
Можеш да ги ползваш чисти, не в маски.
Дъщеря ми в момента се мажи със синапено, наистина расте бързо на дължина.

# 688
  • Русе
Или стимуланта на Икаров.

А ще има ли някакви кофти последици за очите ако с него си мажа миглите  newsm78 Днес докато си клепах главата се чудех  newsm78

# 689
Ели_дечкин, по принцип може, стига някое от етеричните от състава му да не предизвика парене и зачервяване. По-добре мажи миглите /веждите с рициново. Аз ги мажа с него вечер ,даже и под очите ,вместо околоочен. Но ползвам студено пресовано ,не от аптеката.Ето го моето:

http://www.iherb.com/Home-Health-Castor-Oil-16-fl-oz-473-ml/6457

Общи условия

Активация на акаунт