Голямата тема за малките масла 4

• 77 205
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
  • София/Горна Оряховица
Аз го слагам на суха, но може и на влажна. Не съм чела дали има някакви разлики между двете.

Според мен (но пак, не съм специалист и може да греша ужасно) - ако е мокра косата, то доста вода ще отиде в косъма и като се сложи отгоре маслото - то не прониква напълно в косъма, защото там вече има вода. А аз лично предпочитам маслото отвсякъде да попие в косата ми  Heart Eyes . А тя в момента е ужасно суха, след баня се мажа с масло от жожоба на мокра коса. Преди 3-4 капки ми бяха доста, сега слагам 7-8 и е пак доста суха косата ми  Confused .

# 721
И аз слагам на суха коса и точно този въпрос ме тормозеше  Blush

# 722
сусамово масло съм ползвала за леко масло против слънчеви изгаряния/4-6 фактор  newsm78/,но не  за печене на плажа  Naughty,а за мазане  на тялото през лятото

# 723
  • Русе
Момичета, Али, кой ще пусне новата тема за да му пусна книжлето? Ако няма доброволец, да се заемам?

# 724
момичета,пристигна ми какаовото масло и сега ми сля да си растопя малко количество в кутийка ,за да ми е поудобно.
чудя се какво масло още да сложа  newsm78

# 725
  • Пловдив
Мислите ли че си струва тази оферта...http://www.dalavera.bg/index/offer/new/1/slug_id/27-lv-za-chisto … data1=&data2=
 Rolling Eyes

# 726
tandonova,спекулацията с аргановото масло е много голяма. Дори и в самото Мароко,където го извличат. Това,какво описание са сложили,нищо не значи-всеки си пише ,каквото му изнася.
Именно ,поради тази причина никога не съм поръчвала арганово от сайт,нито съм купувала от магазин.

# 727
  • София
Момичета, чета Ви редовно, но вече съвсем се забърках кое масло за какво и как се използва. Затова моля за  съвет.
Имам масло от жожоба и сусамово масло на Икаров. Кое и как мога да използвам за подхранване на косата? Мога ли да използвам някое от тях за лице? На 24год. съм, със суха към нормална кожа. Зимата ми е доста суха в областта на бузите, до носа и в областта на т-зоната, между веждите.  Praynig Praynig Praynig
Сусамовото масло много го харесвам за косата си - за суха, къдрава, третирана коса е супер, дори мисля, че й се отразява по-добре от зехтина, който ми е любим. Но е тежко масло, за нормална коса по-добре жожоба и бадемово.

Вчера си намерих масло от копър и днес си намазах бюста със зехтин+копърово масло. Отслабнах рязко (проблеми със жлъчката, постъпих по спешност в болница и ме оперираха) и сега трябват грижи за бюста, който и доста се стопи Sad, но пък и на други места много отслабнах.  Grinning Wink
И всичките ми стрии 'избиха', то явно и преди ги е имало, но кожата е била опъната и сега много си личат. Сега мажа със зехтин+етерични масла за отслабване (не помня какви бяха, от отдавна ми стояха), ще разгледам рецептите от тук, които съм копирала и ще трябва да си забъркам някое кремче.

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 09:59 от Аня♥♥

# 728
Момичета, имам следният въпрос Simple Smile Имала съм до сега само кокосово масло на Икаров и като консистенция беше почти прозрачно и много леко жълто. Поне така си го спомням. Миризмата му нямаше нищо общо с кокос.
Вчера обаче се мазах с кокосово масло от Шри Ланка. Пише на него extra virgin coconut oil и като външен вид, усещане и миризма е напълно различно. Ухае си супер силно на истински кокос, екстремно бяло и лъскаво е. Може ли това на Икаров да е някакво менте или просто да не е 100% чист кокос?

# 729
  • Велико Търново
Аз на Икаров не съм ползвала,но вече три пъти купувам от зоя.бг със същото описание като твоето- extra virgin coconut oil ,абсолютно бяло е на цвят,гъсто,лъскаво,едва при нанасяне се разтапя,мирише ароматно на кокос Heart Eyes Аз,лично,съм предубедена към Икаров Confused

# 730
Момичета, Али, кой ще пусне новата тема за да му пусна книжлето? Ако няма доброволец, да се заемам?

Аз мога да пусна привечер или утре новата тема, ако няма друг желаещ.  Peace

Скрит текст:
Извинявам се, че не ти пратих и моята събрана информация. На друг компютър ми е файла, така че ще гледам при първа възможност - да добавя.  Peace

# 731
Koй знае какво е това на Икаров ooooh!
Сега ползвам ето това http://www.zoya.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0 … -%D0%BC%D0%BB.647

# 732
Може ли това на Икаров да е някакво менте или просто да не е 100% чист кокос?
Да, слагат примеси за да не се развалят маслата, а техните най-бързо са ми гранясвали. Особено кокосовото.  Laughing  Peace
Маслата от Зоя са най-добрия вариант. Или поне търси сертифицирани, има и на други места, дори на щандове на Рефан се намират.

# 733
 Hug
Знаех си аз, че нещо не им е наред. Как може кокосово масло изобщо да не ухае на кокос. А това новото като го отворих ме лъхна една хубава кокосова миризма Heart Eyes
На Икаров всичко, което имах изхвърлих....всичките масла миришеха на старо олио в което са пържени 3 години картофи Sick

# 734
Може МакДоналдс да им ги продават.  Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт