В памет на ВЕРА! Тя млада ще остане! Тъй красива! И тъжна есен не ще да я срази!

• 92 721
  • 514
  •   1
Отговори
# 300
Ани,точно преди два дни те сънувах с трето дете-момиче,така че имаш шанс да си гледаш малко дете в двора  Mr. Green.
Здравейте дружина  Hug
Не бях влизала скоро(така де два дни) и тази сутрин бях приятно изненадана от нещата за четене и гледане.
Ние сме добре,като изключим два предни,клатещи се зъба и трети поникнал под единият и тормоза,който оказват и върху Алекс и върху мен(ама много ме дразнят ,бе).
Много ми е мрънливо детето и добре,че съм постоянно на работа,та не ми остава много време да му слушам ревовете  Mr. Green.
Рожденият ден и при нас беше скромен и се ограничи с празника в детската градина и почерпка вечерта с  двете му приятелки.Дори роднините не бяха почерпени тази година...криза е.Подарък-колело,което сега не иска да кара ,защото му е високо.
Галето ми е прочела мислите и тъгите за последния ден в детската градина-аз щях да се разрева сутринта,а баща му след обяд на прибиране...на него-хич и не осъзнаваше какво губи.Имаха организирано пижамено парти  с преспиване,с много забавления и вилнеене из цялата детска градина,конкурс за мис,танци,песни,футболен мач,печене на кифлички в кухнята на градината,рисуване,увиване като мумии с тоалетна хартия и замеряне на директорката с нея( Mr. Green) шведска маса за вечеря и преспиване в детската градина,а на сутринта кафе и баница за родителите.Идеята беше прекрасна,организацията също,целият персонал на градината беше строен и инструктиран да ги забавлява,но наш Александър отказа да спи там(защото видя ,че няколко деца си тръгват) и го прибирахме към 12 часа нощес,а после съжаляваше,че не е останал(и баща му съжаляваше,че му се размина баницата с майките).
Имаха и лагер една седмица наблизо в едно село и там не пожела да отиде(че не можел без нас),а после ме молеше да се обадя и да го заведа.
Пепсън влюбена съм в къщата ви,а и в дъщерите  Simple Smile.
Олче,голяма радост е напредъка на Вели и дано ти е олекнало вече на сърчицето.
Мимоза,искам снимки от гостуването-ние само на приказки не вярваме  Mr. Green
...увлякох се май,а сигурно и много съм изпуснала newsm78
Бъдете здрави,богати и щастливи!

# 301
EEEE, браво на вас! Колко много сте изписали, напълни ми се душата Simple Smile

Пепсън, ако планираме екскурзия до Белгия, непременно ще ти пиша да се видим, то ей го къде е Simple Smile
Килиан вече завършва първи клас и чете доста гладко, но не може все още да чете дълги текстове.

Олче, много се радвам за напредъка на Вели! Браво на момчето! Стискам палци да потръгне добре училището!

Галя, Мариска е страшно красива и толкова пораснала. Ние сме планували България от около 08.07. за три седмици. Ще обиколим малко първо Родопите, после на морето, от там през варненско към Велико Търново, Габрово и после пак Пловдив. Ще идваме с колата и се надявам пътя да мине без проблем и в БГ също да няма проблем с колата  Praynig ( много ме е страх да не я откраднат или да я оберат).

Мимозка, чакам снимки от срещата Simple Smile Поздравления на Митко за медалите! При нас срамота - при две лодки Георги още не се е научил да се справя с управлението.

Нашият рожден ден мина скромно. Заведох 6 приятелчета да играят мини голф. Беше забавно, бяха доста диви и като се прибрах бях скапана.

# 302
  • Пловдив
Пепи, чакаме ви с нетърпение! Рождените дни като гледам сте ги изпразнували подобаващо, представям си колко щастливи са били момичетата, че сами са украсявали тортите! Много са порастнали и двете пак да кажа, нищо, че скоро ги видях тук  Hug

Галче, тук учениците са с униформи от първи клас - на всяко училище е различна. В нашето за момиченцата има тъмносиня дънкова пола с оранжеви асиметрични копчета, дънково сако пак с такива копчета и оранжеви блузи. Също продават само емблеми и мога да ги слагам на други блузи или якета. Трябва с 2 елемента да е на училище от изброените - не е нужно да е с пълно снаряжение всеки ден  Mr. Green

Кате, обади се като сте тук да се видим, Ирка сигурно също ще са тук лятото и може да си направим една голяяяяяяма среща като едно време  Heart Eyes

Велиска, очарована съм от идеята във вашата градина - браво на администрацията им! Сигурно е било много вълнуващо!
Ние още не сме се разделили с градината - Кали още ходи, поне докато отиде на морето при баба си и дядо си. А днес официално и Бел е записана, така че хич няма да ни липсва  Laughing

Олче, много се радвам за напредъка на Вели - стискам палци в училище да се справя отлично и все по-малко да се притесняваш.
При нас нали също имаше големи притеснения с Бела и нейното НЕговорене - лека полека вече казва някои неща, за повечето е нужен превод  Mr. Green, но пак е нещо... Все още обаче е много назад от връстниците си и все пак обмислям да я водя по-сериозно на логопед...

Ани, давайте наистина едно трето като свършите къщата и готово  Hug Не съжалявай, не са чак толкова големи - пак ще се радват много на двора.

Ето за запълване на темата да ви покажа малко снимки на девойките  Blush
http://zmeikovica.snimka.bg/children/2013.759965

# 303
А така, Велиска, сега пък и трето! Аз второто едва избутах! Ако е момиче виж няма да го върна!  Mr. Green  Ама не ми се вярва! Освен ако не сменя майстора!  Wink

# 304
  • Русе
   Здравейте, момичета!
   Много ми беше приятно да чета и гледам снимки на красиви, порастнали деца! Heart Eyes
   Браво на Велизар и мама Олче за постигнатия успех! Смело напред към първи клас! Hug
   Ние също записахме децата по училища и градини. Дари ще учи в немска езикова гимназия, вече сме поръчали униформата. Ема ще бъде в детската градина на кака си, при същите учителки, така че ще ги виждаме още:)
   На първата родителска среща в училище ни дадоха списъка с необходимите материали, но чак на есен ще разберем разпределението по класове и коя ще бъде нашата учителка. В нашето училище ще има 7 първи класа! Най-сложен ми се вижда избора на раница. Ще се радвам да пишете и покажете какво сте избрали на децата. На мен са ми на сърце ученическите чанти на Херлиц, но не знам дали не е по-разумно нещо от среден ценови клас, от рода на раниците Габол.

# 305
Здравейте, много се радвам че толкова много хора се разписаха!
Страхотни сте!

Велиса, това което описа е било много готино и много новаторско според мен. За съжаление те не могат да осъзнаят какво губят, но при едни такива по неестествени събития може и да го запомнят поне.
Ани яко те подкукуросват момичетата - така че и аз да се включа!  Joy Давайте до момиче! И браво за ентусиазма да строите къща, струва ми се адски трудна задача това!
Катя то не останало да тръгването ви насам - пожелавам ви прекрасна и спокойна почивка! Качвай снимки!
Мимоза, ще се радвам ако споделиш с нас снимки от гостуването ви при Ирка! Браво на Митко за успехите!
Мимето на Мариса раницата ще е Херлиц подарък от баба и вуйчо и вуйна вече са я купили и ще я донесат другия месец като си идват. И аз бях в чудене дали да е толкова красива и скъпа, че да не хване крачета, но щом е подарък няма да я върна, а и наистина са невероятни и като дизайн и като избор на десена. Успех в избора и на теб! И поздравления за избора на уч-ще и аз исках с немски, но понеже нямам нито пари, нито връзки, живот и здраве ще я пробвам след 4 клас.
Танче, къде сте? Ваня знам че чете - драсни и ти някой ред, моля!
Хайде на всички успешна седмица и се надявам да не спирате да се разписвате!

# 306
Аз,в резюме само да се разпиша:при нас,униформи-няма,та поне тоя разход ми е спестен.Раници за първи клас на Сами,купувахме по негов избор с картинки/уж,качествени/,но още първия срок отидоха две......и от тогава е с една,дето Змейковица му купи от СпортДирект-а/на Пума,не е ученическа,но е много здрава и удобна.....и носи на цапане,ритане,влачене/ и още няколко подобни,купувани от чужбинско/лелите,да са живи и здрави/.Та,Ивайло ще кара по същата процедура.....е,ако ревне за картинка,ще купим нещо тематично поне за първия учебен ден.Иначе,да споделя,че на нашата родителска среща,г-жата каза да не ги учим нищо..предпочитала тя да си ги научи,отколкото да ѝ ги пратим с наложени вредни навици.....или без интерес към ученето.

# 307
И аз да кажа за раницата на Килиан: тази марка е . Не знам дали я има в България, но е доста здрава. Георги изкара до 4 ти клас с такава раница и после я подарих на едно детенце, добре запазена.

# 308
Галя, за втори път ме подканяш да пиша, та да взема да се обадя, че още съм жива и мърдам...

При нас нещата са както винаги - шантава работа Simple Smile
Десет дена без спир си правм семейните вечерни разходки по жълтите павета в центъра на София  със знамена на рамене. Днес, обаче пропуснахме. Гражданската ми съвест много се бонтуваше, но пък къщата ми на нищо не прилича за 10 дена - нямам време да сготвя, да оправя, щото разходките са трудоемко нещо и като се приберем в 22 часа, докато ги оправя за лягане и то дошло време за ставане. Пък сутрин водя младежа на курсове по английски, че от 2 години ми надува главата да го запиша на английски. Доволен е, да не кажа чак щастив. Като отида да го взимам на обяд ме скастри, че е само половин ден, а не цял ден... Честно да си призная не съм очаквала от него кой знае какво в тази посока, обаче вчера направо ми "счупи главата" като го чух как чете на английски... бързо, гладко, ясно. Опулих се жестоко! Отдавна знаех, че нещо там се гъне да чете на английски ама вчера като взе да ми чете едни упражнения все едно си четеше на български... пък и разбира какво чете да му се не види!
Може би го подценявам, та ще взема да го запиша и на японски  Mr. Green

За дребното да ви пиша ли, да не ви ли пиша.... луда ме прави с една дума! На 2 годинки отказа следобедния сън - налага ми се да я търпя целодневно, без прекъсване.  Laughing В момента го играе скинарка, щото като видя, че постригвам брат й с машинката и рече: "и аз искам!", викам й: "готово, душко, немаш грижи!"  Mr. Green, а тя е супер доволна от голата си глава, само си я пипа и вика: "почистихме косичката" и се хили... Поредното доказателство, че в нашето семейство едно нормално същество не се завъди, брей!

Викам повече да не се натрапвам с присъствието си тук и да бегам да простирам.... че още разходки по жълтите павета ме чакат, парламентът и той ме зове в сряда. Въобще претрупана се оказа лятната ми програма!

Хубава вечер, дами!

# 309
Много се радвам на раздвижването в темата и на хубавите новини.
Олче, стискам палци всичко да е наред и Вели да се чувства много добре в първи клас.
Много е хубаво, че познаваш учителката му.
Криси и Ема са втора седмица в Плевен. Доста се забавляват.
Макс остана, за да се яви на изпит. И засега ще е при нас.
Криси е записан в училището на Макси, като ще учи руски език.
Препоръчаха учителката на този клас и реших, че все ще се справи с руския.
И аз се чудя каква раница да му вземем. Ние ще го водим и взимаме от училище. През деня са само в една стая. Така, че си мисля да му взема някаква раница с картинки, за да се радва.

# 310
  • София
Гале, чета аз, 1 път на 10тина дни...на мен тука не може да се разчита  Laughing

Аз излизам отпуска след седмица и съвсем ще зачезна =)

Миа е на лятно училище при нас и се държим заети и доволни, че скуката през лятото е пагубен спътник!  Whistling

За училище, записахме се в 143то (Суха река) , всичко е ново там за нас, харесахме си класната от първата среща, наесен ще видим.

Лек ден, аз след малко зачезвам към фитнеса =)

# 311
Хайде и аз с част от снимките ..едно от първите места ,които посетихме е Леголенд .Има снимки от парка,въртележката с паяка,подводницата, където има живи риби и ги виодаш от прозорчето..,а Жули държи някаква морска или не знам каква звезда..После е света в миниатюри от Лего и накрая реката на викингите..На децата беше много интересно,макар че атракциине са като за деца до 10-12 г максимум,а някои и по-бебешки ...

http://mimkamimi.snimka.bg/europe/london-2013.764870.31009151

като разгледате тези ,ще кача и останалите..  Peace

Последна редакция: вт, 16 юли 2013, 18:40 от mimozata

# 312
Страхотни снимки! Някои ги бях засякла във ФБ, но тези миниатюри от лего ме впечатлиха!

# 313
Да Ани пускам някои във Фейсбук, обаче са доста и не ми се занимава чак толкова.Затова заради вас в снимката .Миниатюрите са наистина впечатляващи корабчетата се движат ,крановете работят и т.н много интересно,има река около която има герои от приказките в цял ръст направени от лего...А принца от "Спящата красавица" е с мобилен телефон на ухото  Party което е закачка към съвременността.

# 314
Здравейте, момичета!

по загубих се напоследък, но това е защото от около седем месеца нямаме компютър в къщи и караме само на сматрфони, а писането на дълги текстове от там не ми се нрави.

Ралица, ще учи в 125 СОУ в Младост - немска паралелка. Униформа поне за сега там няма. Учителката и също ми хареса, а и намерих положителни мнения за нея в нета, но ще видим дали и с Ралица ще се харесат, което е по важното.
А нашата девойка продължава да е все така неуморима и как ще седи мирно и тихо в час е нещо което не ми го побира главата.
На нас също ни казаха да не се занимаваме с децата през лятото, да ги оставим да се наиграят за последно. Също така щяло да има входен тест на базата на които да се определи по индивидуален подход към всяко дете.  newsm78 Ще го видим това чудо.
Раницата е Херлитц, и е вече купена. Тя си избра модела.
Купихме и GSM за колосалната сума от 1 лв. Вече  1 месец го има и е голяма радост. Бабите биват проверявани какво правят всекидневно.  Grinning

Аз се чудя със занималните как ще се справя, защото от доста хора знам, че там си е изпусната работа. А в първи клас си трябва работа с детето. На половин работен ден ли ще трябва да минавам? Ще го видим.
 А и после те завършват първи клас Май месец и до Септември кой ще я гледа.  ooooh! Направо не ми се мисли каква година ни предстои.
 А цените на летните занимални и "лагери" са си прилични.

Ох Стефан ми извади душата, да го водя на басейна и ще ви оставям, че той още не се е научил да плува и трябва да се наблюдава.

Лек ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт