Здравейте дружина

Не бях влизала скоро(така де два дни) и тази сутрин бях приятно изненадана от нещата за четене и гледане.
Ние сме добре,като изключим два предни,клатещи се зъба и трети поникнал под единият и тормоза,който оказват и върху Алекс и върху мен(ама много ме дразнят ,бе).
Много ми е мрънливо детето и добре,че съм постоянно на работа,та не ми остава много време да му слушам ревовете
Рожденият ден и при нас беше скромен и се ограничи с празника в детската градина и почерпка вечерта с двете му приятелки.Дори роднините не бяха почерпени тази година...криза е.Подарък-колело,което сега не иска да кара ,защото му е високо.
Галето ми е прочела мислите и тъгите за последния ден в детската градина-аз щях да се разрева сутринта,а баща му след обяд на прибиране...на него-хич и не осъзнаваше какво губи.Имаха организирано пижамено парти с преспиване,с много забавления и вилнеене из цялата детска градина,конкурс за мис,танци,песни,футболен мач,печене на кифлички в кухнята на градината,рисуване,увиване като мумии с тоалетна хартия и замеряне на директорката с нея(
Имаха и лагер една седмица наблизо в едно село и там не пожела да отиде(че не можел без нас),а после ме молеше да се обадя и да го заведа.
Пепсън влюбена съм в къщата ви,а и в дъщерите
.Олче,голяма радост е напредъка на Вели и дано ти е олекнало вече на сърчицето.
Мимоза,искам снимки от гостуването-ние само на приказки не вярваме
...увлякох се май,а сигурно и много съм изпуснала

Бъдете здрави,богати и щастливи!
( много ме е страх да не я откраднат или да я оберат).

Давайте до момиче! И браво за ентусиазма да строите къща, струва ми се адски трудна задача това!

което е закачка към съвременността. 
Направо не ми се мисли каква година ни предстои.