На море в Гърция - 8

• 158 278
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
  • София
И аз до сега точно тази оферта за Евия гледах и чак не ми се вярва тази цена. Много, много евтино ми се вижда. 193 лв. за 7 нощувки за 4 човека. Питам се къде е уловката чак.

# 181
  • В светлината на слънцето
тодоричка, не е за четирима тази цена, а за един човек. Но е отбелязано, че максималният капацитет на помещение е 4 души. Обаче пак е нереално евтино. Със сигурност има някаква уловка. Thinking

# 182
  • София
Не, във "Въпроси и отговори" пише, че цената е за цялото помещение, а не е на човек (освен ако нещо не са се объркали). За 4-ма цената е 193лв на седмица.http://grabo.bg/deal/questions/059kuq
То това е съмнително ниската цена, ако беше на човек щеше да си е нормална.

# 183
  • София
Точно тъй като прочетох и аз коментарите във Въпроси и отговори ми се видя твърде евтино, там изрично се казва, че цената е 193 лв. за 7 нощувки за  4-ма

# 184
  • В светлината на слънцето
Стига бе, направо невероятно.  Shocked

# 185
За две двойки ще е тесничко, има снимки на доста места в нета. Аз взех два ваучера, до утре ше умувам, дали да ги плащам. Доколкото съм чела хубавите плажове на Евия са на север от Халкида, а това е под нея.
ПС Защо се чудите на цените, на Лесбос спахме за 18 е/студио, аз се чудя на тези 40-50 та и 60 евра дето се коментират тук в темата.

# 186
  • София
Е, то не е задължително да се ползва от две двойки и пак излиза изгодно. Ние примерно сме двамата с детето (малкото) и ще ни е напълно достатъчно и цената определено ми изнася, само дето нямам толкова отпуска.  И е леко далече. Но ако някой все пак се възползва, ще чакам отзиви с интерес.

# 187
  • Sofia
За Евия - хотела е евтин, НО няма включени транспорт и храна. Ако сам си плащаш храна за 7 дни ще ти излезе храната по-скъпа от хотела. Също транспорта (с кола) няма да е малка сума до там. Питайте също дали има паркинг, защото ако плащате и паркинг ето ви поне по 3-4 Е а може и повече на ден.

# 188
  • София

За остров Евия (Евбея) човек може и да избегне ферибота, има сухоземен път доколкото знам. Не че цените на ферибота са много високи, но все пак за кола и двама възрастни би излязло към 50-ина евро Peace

# 189
  • София
Погледнете какви са цените на този хотел в Евия в booking за началото на септември, за когато важи офертата на Грабо и ги сравнете с предлаганите от тях http://www.booking.com/hotel/gr/eretria-village-club.html?tab=1& … year_month=2012-9 Toва са цени за 1 нощувка. Според мен има нещо гнило...Дано не съм права

# 190
Здравейте, някой може ли да ми препоръча хотел в Кавала, 2 или 3 звезди - да не е много скъп, за двама, няма значение колко е отдалечен от плажа, да е на спокойно място. Къде мога да погледна за хотели или вили освен в booking? Английският ни не е много добър и се чудя дали, като отидем на място, ще успеем да се разберем.
Благодаря  Simple Smile

# 191
Здравейте! Бяхте ми много полезни с информация, затова бих искала и аз да споделя пресни впечатления по посока Закинтос, ако някой се интересува. Изкарахме 11 чудесни дни с посока: Йоанина - района на Килини - Закинтос - Делфи - Волос - Катерини - София. Едно прекрасно приключение и най-синьото море... Ако някой се интересува за информация съм насреща..

Dessbess, би ли дала повече инфо за хотела, в който бяхте на Занте,имаше ли хубав плаж, храна, забавления да деца, виждам, че сте ходили на различни плажове, но все пак разкажи и за самия комплекс.

А иначе и ние сме били преди години в района на Килини, там има разкошни заливи и няколко  много хубави хотела на all incl. със разкошни плажове от типа на Слънчев бряг, но без да бъдат пренаселени, а гледката беше точно към острова

# 192
Мога да допълня инфото  за о.Евия с малко лични впечатления.Посетихме острова   за ден докато почивахме преди няколко години в Камена Вурла, оттам е близо.Първоначално смятахме да обиколим с ферибота от Агиос Константинос,но   не извършваше курсове –вероятно защото беше средата на м.септември/явно и на о.Евия  сезона е по-къс  /.Минахме с колата по моста през  Халкида-ако някой реши да ходи, имайте предвид и този вариант.
Набързо и линк към отзиви,които не са много добри.Другото  момичетата са го казали.

http://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g262045-d260312-Review … ntral_Greece.html

# 193
За първи път се включвам тук но искам да ви попитам става ли за почивка в Гърция началото на август или е много горещо . Харесали сме си хотел Посейдон палас  на Паралия Катерини . Ако някой има отзиви моля да ги сподели че сме в голяма чуденка това лято .

# 194
  • sofia
Моля пътувалите с кола до о.Закинтос да споделят впечатленията си относно пътя през Йоанина. Нещо ме наплашиха, че бил ужасен - около 300 км изкачвания, завои и т.н. Ще пътуваме в събота и се чудя дали да не минем през Лариса?

Нищо му няма на пътя през Йоанина - магистрала,екстра си е - много даже е живописен с около 40-те си тунела. Солун-Йоанина - 2 часа и половина. Може би  иде реч за стария път - той виж си е страшничък, мда.

Общи условия

Активация на акаунт