На море в Гърция - 8

• 158 212
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
О, да, Ефес много ми хареса и на мен.

# 241
Това, което описвате за Гърция, е точно това, което търся - уют, спокойствие, красиви, изолирани плажчета, природа, семейно хотелче. И все пак навсякъде ли е така? Много ми е трудно да се насоча към конкретно място Sad
Лафейки си за Тр, зарязахме кейт, дайте да я "запратим"  на някъде. Тя тръгва от Варна, така че мах допустими км, поне според мен, са до Ситония. Кавала и сие, аз лично съм ги зачеркнала, поради присъствието българско.
За хотелите сте вие, другите - аз ходя на студиа.

# 242
  • София
Evhen, дай студия де, ама чисти, близо до хубав пясъчен плаж, а Simple Smile

# 243
Evhen,
Ситония според мен е ужасно далеч от Варна.
Макри, Фанари, Лагос, Тасос, Керамоти - това ми изглеждат местата на разумно разстояние.

Така като й гледам поста - на око бих казала Тасос.

# 244
Боже, каква красота, чак изтръпнах, като гледах снимките!  Hug
Много ми е приятно да чета в темата, така си удължавам и моята ваканция, четейки за вашите.  Peace
И ние ще тръгваме от Варна за Ситония, но сигурно ще направим поне две преспивания по пътя. А след престоя в Ситония си изпращам гостенчето по самолет от Солун и ще се връщам сама.

# 245
  • В светлината на слънцето
Финални красоти от Тр и от мен. Любим ми е Термесос http://talkaboutturkey.blogspot.com/2010/04/turkeys-very-own-macchu-pichu.html Уникално място просто!  Peace Както и това http://blog.travelpod.com/travel-photo/sambarker/1/1241783280/ol … ach.jpg/tpod.html с горящите огньове на върха на скалата http://picasaweb.google.com/lh/photo/dvR1BbTveYnieK_9PT6D1Q

# 246
Последното е Янарташ, нали?

# 247
  • В светлината на слънцето
Последното е Янарташ, нали?

Да. Peace

# 248
  • София
pontes, ние бяхме на Лефкада в края на миналия септември точно във Василики. Тогава се беше опразнило вече и нямаше много хора, но мен не ме впечатли градчето нито с плаж, нито с атмосфера. В Нидри е по-оживено и туристическо, но там хубав плаж, май няма в близост. Живописните и труднодостъпни плажове са в западната част на острова. Там изобщо не е оживено. Не знам ти какво търсиш. Моята идея да отседнем във Василики беше да вземем ферибота до Кефалоня, но и това не успяхме да направим, защото в края на септември вече не функционираше.

dechy, много ти благодаря. Проблемът е че ние ще сме там в най-голямата навалица. Искаше ми се нещо от западната страна, но с удобен плаж наблизо, оох, продължавам да търся. За Василики - точно така ми се видя и на мен, ще го пропусна най-вероятно.

А по темата за Турция - никога не бих отишла на AI в Турция.

# 249
Цитат
Макри, Фанари, Лагос, Тасос, Керамоти - това ми изглеждат местата на разумно разстояние.
Параходче, би ли споделила нещо повече за този район?
От две години ровичкам из мрежата, че и на нас ни е най-близо, но останах с впечатлението, че не е много тур. ориентиран. Отсядали сме само в Макри на път за Тасос и не останах очарована от хотела. Търсих в нета студиа или къщи но не открих нищо. Ще съм благодарна за всякаква информация.

# 250
Момичета, питах в темата за Тасос, но тя е по слабо активна, затова си повтарям въпроса тук.
Къде на Тасос може да се получи при необходимост медицинска помощ? Ще отседнем в Скала Панагия и предполагам, че най-близкото място за това е в Лименас. Моля , тези от вас , които знаят или които по необходимост са използвали медицинска помощ, да споделят.

# 251
Медицински център има в Принос. Ние бяхме в Скала Панагия и собственика на хотела ни закара в Принос.

# 252
  • sofia
[bomboto, страхотни снимки! Моля те, кажи ми твоето мнение, в коя част на острова е най-добре да се отседне? Предстои ми да резервирам и сечудя. Не исках да е от източната страна, но от западната плажовете са по-труднодостъпни и не знам дали е удобно. От южната страна, където има нещо като заливче, Василики - добре ли е, да не е най-туристическо? Абе сподели, всяка информация е от полза Hug

Това, което бих нааправила аз следващия път живот и здраве е да остедна в самото градче Лефкада - уникално е симпатично. И без друго за плаж всеки ден бродим на различни места. Василики не е много интересно да, но е уютно - на мен ми хареса и много ме е яд, че не успях да снимам сърфистите следобед - нечовешки готина гледка бяха - целия залив със сърфове Laughing Гледам, че идеи за спане там имаше много. Добра локация е за околните Порто Кацики, ЕгрИмни и сие. На мен Нидри не ми хареса - спасява го пристанището и кея, иначе е нищо и половина.

# 253
[bomboto, страхотни снимки! Моля те, кажи ми твоето мнение, в коя част на острова е най-добре да се отседне? Предстои ми да резервирам и сечудя. Не исках да е от източната страна, но от западната плажовете са по-труднодостъпни и не знам дали е удобно. От южната страна, където има нещо като заливче, Василики - добре ли е, да не е най-туристическо? Абе сподели, всяка информация е от полза Hug

Това, което бих нааправила аз следващия път живот и здраве е да остедна в самото градче Лефкада - уникално е симпатично. И без друго за плаж всеки ден бродим на различни места. Василики не е много интересно да, но е уютно - на мен ми хареса и много ме е яд, че не успях да снимам сърфистите следобед - нечовешки готина гледка бяха - целия залив със сърфове Laughing Гледам, че идеи за спане там имаше много. Добра локация е за околните Порто Кацики, ЕгрИмни и сие. На мен Нидри не ми хареса - спасява го пристанището и кея, иначе е нищо и половина.

За кой остров става дума?

Най-любимата ми тема е изпаднала на 2ра страница, всички ли сте в Гърция?  Laughing

# 254
  • В полето, под тепето.
Аз за съжаление не съм там ! Grinning
Става въпрос за остров Лефкада!

Относно Paralia Ofryniou - може ли да ми препоръчате конкретен апартамент , студио.  PraynigСлед като се опарих миналата година, да попитам шумно ли е вечер и през ноща newsm78 Иска ми се нещо близо до плажа, но да не е близо до нощния живот- ако има такъв. Миналата година минахме от там и ми хареса.

Също така на връщане от Ситония минахме през Пиргадикия. Малко преди нея имаше 2 или 3 вилни зони с плаж. Стори ми се много хубаво и спокойно, но не знам как се казват и съответно не мога да намеря нищо в нета за настаняване newsm78
Хотелчето преди Пиргадикия не е лошо, но нещо не ми хареса много плажа пред него.

Общи условия

Активация на акаунт