отношението към бременните и хорската злоба

• 13 526
  • 207
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Честно, не бих се сдържала да и шибна една през муцуната.....
Не понасям простаци...И бия.... Mr. Green

Забрави този случай... Скоро ще си най-щастливата жена....

Последна редакция: сб, 23 юни 2012, 11:47 от GENTIL

# 16
  • София
Просто си попаднала на проста и злобна жена. Не смятам, че отношението към бременните е лошо. Поне аз не съм срещнала такова Peace
Щом си гледаш и разхождаш кучето по всички правила, не виждам проблем.

# 17
  • Бургас
Не си трови живота и не си хаби нервите заради злобни и прости създания...  Hug
Леко раждане  Hug

# 18
Аз може би ще съм единствената, ама да си кажа  Blush За мен има едно простичко правило в живота - а именно, че той е огледало. Каквото поставиш отпред, това ще получиш. Съответно ако си усмихнат, ведър, спокоен, такива хора и отношение ще срещаш. Не съм забелязала да има изключение от това правило.
Не казвам и не намеквам нищо за авторката. За мен лично пускането на тема за този махленско-просташки спор е повече от абсурдно. Какъв е смисълът? Дружно да оплюем жената? Аз не знам какво точно е станало и как е станало, за да се изказвам каква простачка и идиотка е другата.
Не я защитавам. Може да ми се случи нещо подобно, не отричам. Това, което аз бих направила е просто да се обърна и да се усмихна или да си продължа. А не да се връщам и да стават грозни сцени. Но хора всякакви  Peace

# 19
Много ви благодаря момичета:) Много се успокоих и вече днес почти не мисля за това.Ужасно много се радвам на подкрепата и това много ме тонизира! наистина:) Слава богу, хубавите хора сме повече от "грозните" и това ме кара да се усмихвам:)

# 20
На Блонди искам да кажа нещо:
Мисля, че имам право да пусна каквато тема искам, защото смятам , че Бг мама не е само да си кажем проблемите- къде ни боли, как протичат бременностите, кой лекар си препоръчваме и кога и как ще раждаме и тн.За мен тази история не е абсурдна, а и не съм писала че съм спорила с някого.Не помня да съм споделяла "махленско-просташка" история.Явно не си ме разбрала добре и май наистина си единствената.Всеки от нас е с различна психика, а и тази психика ужасно много се променя през бременността.След като много време се опитвах да имам бебе и накрая имам и скоро ще го родя, след като съм направила доста жертви за него, след като съм щастлива, гледам си кучето и живея в мир със всички, нямаше как да не споделя тази случка.Толкова ме е заболяло и така съм се разстроила, че си направих регистрация тук, защото просто съм искала да споделя с други майки и с други бременни гледащи кучета най-вече.Както сама каза: "хора различни".Това, че ако теб те нападат , кълнат детето ти и те обиждат защото разхождаш куче и ти просто ще им се усмихнеш-ок.Аз не съм такава, нито го смятам за правилно.Според мен може би се афектирах доста да-но и умишлено ме предизвикаха.
Освен това аз минавам почти всеки ден през тази градинка и ще продължа да го правя понякога, няма да минавам на другия тротоар само защото някой  просто има някакви своя диагноза с която се мъчи/както каза една жена по- горе/.
Аз съм човек, който по принцип винаги е усмихнат, даже и когато му е зле, винаги съм в добро настроение за другите, обичам хората и мисля, че и те ме обичат и винаги подхождам с добро.Но на такава открита и нападателна лошотия, поради причина, че гледам животно и то в момент в който никак не ми е леко не мога да не отвърна поне с думи.
Я си представи, че ми беше станало нещо не дай си боже/понеже аз съм с постоянни болки и контракции отвреме навреме/ - да и се усмихна още веднъж на жената ли?
По принцип не съм оплювала никого, а споделих с огорчение една история, която предадох абсолютно точно и честно и мисля, че точните хора ме разбраха и ме подкрепиха за което съм много благодарна:)
Важното е, че съм добре и всичко ще бъде наред.
И...Блонди: ако си сметнала темата за абсурдна..не разбирам защо въобще се включваш за да си губиш време;)
Да попитам/ само от любопитство/имаш ли куче?

# 21
  • София
Това не е хорската злоба към бременните, а една  не съвсем с всичкият си жена...и да е имало злоба, повече е било към кучето вероятно  не към теб...поне в началото...(и честно казано все повече разбирам хората, които не харесват  кучетата и ще ме прощавате, но не всички кучета нападат защото са предизвикани с поведение).
От там насетне, след твоето обръщане и отговор нещата да, са точно махленско-просташка история и от двете страни....
Истината обаче е, че в една  нормална държава би следвало да подадеш сигнал  в полицията и ти да съдиш това куку, което си е позволило и да те удари освен всичко... но у нас - нъцки...

Не извинявам с нищо жената, кучето до колкото разбирам е било на каишка и си си го разхождала  съвсем спокойно... просто не е трябвало  изобщо да си го слагаш на сърце или след първият ти отговор да си продължиш пътя и да бъдеш над тези неща, а не да седнеш да се разправяш с нея...

Hug лека бременност до края ти желая и живо и здраво бебе...  не се вторачвай в случката толкова..минало-бешело...тя да си му мисли как да живее със себе си и нрава си...ти си гледай твоят живот Peace

# 22
На Блонди искам да кажа нещо:
Мисля, че имам право да пусна каквато тема искам, защото смятам , че Бг мама не е само да си кажем проблемите- къде ни боли, как протичат бременностите, кой лекар си препоръчваме и кога и как ще раждаме и тн.За мен тази история не е абсурдна, а и не съм писала че съм спорила с някого.Не помня да съм споделяла "махленско-просташка" история.Явно не си ме разбрала добре и май наистина си единствената.Всеки от нас е с различна психика, а и тази психика ужасно много се променя през бременността.След като много време се опитвах да имам бебе и накрая имам и скоро ще го родя, след като съм направила доста жертви за него, след като съм щастлива, гледам си кучето и живея в мир със всички, нямаше как да не споделя тази случка.Толкова ме е заболяло и така съм се разстроила, че си направих регистрация тук, защото просто съм искала да споделя с други майки и с други бременни гледащи кучета най-вече.Както сама каза: "хора различни".Това, че ако теб те нападат , кълнат детето ти и те обиждат защото разхождаш куче и ти просто ще им се усмихнеш-ок.Аз не съм такава, нито го смятам за правилно.Според мен може би се афектирах доста да-но и умишлено ме предизвикаха.
Аз съм човек, който по принцип винаги е усмихнат, даже и когато му е зле, винаги съм в добро настроение за другите, обичам хората и мисля, че и те ме обичат и винаги подхождам с добро.Но на такава открита и нападателна лошотия, поради причина, че гледам животно и то в момент в който никак не ми е леко не мога да не отвърна поне с думи.
Я си представи, че ми беше станало нещо не дай си боже/понеже аз съм с постоянни болки и контракции отвреме навреме/ - да и се усмихна още веднъж на жената ли?
По принцип не съм оплювала никого, а споделих с огорчение една история, която предадох абсолютно точно и честно и мисля, че точните хора ме разбраха и ме подкрепиха за което съм много благодарна:)
Важното е, че съм добре и всичко ще бъде наред.
И...Блонди: ако си сметнала темата за абсурдна..не разбирам защо въобще се включваш за да си губиш време;)

Ох, откъде ли да започна  Hug Първо да ти кажа, да не приемаш написаното от мен лично към теб, нито обвинително. Просто моето мнение е, че си вложила и продължаваш да влагаш страшно много енергия в тази истроия, която вреди само и единствено на теб, на никого другиго!
Теми, разбира се, можеш да пускаш, не съм казвала обратното, само споделих, че за мен е безсмислено. Това не е равно, че не можеш  Peace
Това, че съм единствената (засега) която споделя подобно мнение, не означава, че като цяло съм единствена. Иначе щеше да имаш вече поне 20-30 страници с отговори, познавам системата  Simple Smile

След като много време се опитвах да имам бебе и накрая имам и скоро ще го родя, след като съм направила доста жертви за него, след като съм щастлива, гледам си кучето и живея в мир със всички, нямаше как да не споделя тази случка.

Според мен заради изброеното си прекалено чувствителна и очакваш малко повече от света и околните. Не го казвам с лошо, повярвай ми  Hug
А човек, който живее в мир със себе си, никога не би се обърнал, върнал и изпаднал в грозни диалози, затова ти ми повярвай  Hug

Но на такава открита и нападателна лошотия, поради причина, че гледам животно и то в момент в който никак не ми е леко не мога да не отвърна поне с думи.

И като отвърна с думи стана ли ти по-леко? Не, афектира се още повече. Толкова, че да се регистрираш в нов форум и да го излееш пред непознати. Пак казвам - натоварената и афектираната от цялата история си само ти.
Ако ти беше станало нещо, недай Боже, жената нямаше да е виновна. Не я защитавам, пак го казвам. Просто се държа към реалността.

Имам куче. Винаги съм имала - котки, кучета (коли, ротвайлер), риби, охлюви, папагал Жако. Сега имам ето тази сладка Чери и като цяло обожавам животните  Heart Eyes

# 23
На къде отива света! На тази ако беше пред мен щях да я завъртя такъв....
Не им обръщай внимание, нали бебо е добре-това е най-важното! И тя ще легне 2 метра под земята.
Наистина хората са озлобели или просто опростяват толкова бързо, че нямам време да им свикна. Камвам се в автобуса бременна в 7 мия (корема ми никак не е скромен  Laughing) и никой, ама никой не ми напави място. Само едно момиче на около 14 години (браво на родителите му) Гледаха ме и мъже, и жени, и бесни бабички. Да са живи и здрави!
Така че скъпа, кажи им Ма.....им погали бебо, усмихни се и карай напред. И не забравяй, че и те ходят до тоалетна и са смъртни  Hug

# 24
Аз може би ще съм единствената, ама да си кажа  Blush За мен има едно простичко правило в живота - а именно, че той е огледало. Каквото поставиш отпред, това ще получиш. Съответно ако си усмихнат, ведър, спокоен, такива хора и отношение ще срещаш. Не съм забелязала да има изключение от това правило.
Не казвам и не намеквам нищо за авторката. За мен лично пускането на тема за този махленско-просташки спор е повече от абсурдно. Какъв е смисълът? Дружно да оплюем жената? Аз не знам какво точно е станало и как е станало, за да се изказвам каква простачка и идиотка е другата.
Не я защитавам. Може да ми се случи нещо подобно, не отричам. Това, което аз бих направила е просто да се обърна и да се усмихна или да си продължа. А не да се връщам и да стават грозни сцени. Но хора всякакви  Peace
Party
Много точно казано!
Не бих си позволила да играя по свирката на някоя,на която и е толкова акъла,че да ми прави такива подмятания.Бих се усмихнала и продължила.
Още по-малко ще оставя съпруга си да отиде да прави глупости,за които ще съжаляваме и дамата  после,само защото съм клекнала на акъла на еди-кой -си.
И не очаквам по-специално отношение о хората,защото съм бременна.

С цялото ми уважение,но си е точно махлянковщина Peace

# 25
Пожелавам на авторката повече позитивни мисли и да не се впряга за глупости. Предполагам колко ти е криво, но най-добре да се опиташ забравиш за случката. Гледай си бременността и кучето, невъзпитани и нагли хора винаги ще има, от теб зависи дали ще се връзваш на глупостите им, или не.

# 26
  • София

Както и да е, вече е минало отдавна....Ще е грозен спомен, който с течение на времето ще стане смешен.... Wink

# 27
БабЛина, разбирам защо репликата на жената те е жегнала. Разбирам и защо не си се стърпяла да отвърнеш. Но сега поне си знаеш урока: от препирня с такива хора можеш само да загубиш.

Защо не се разхождаш със слушалки в ушите и МР3 плейър? Така ще ти е далеч по-приятно  Sunglasses

# 28
  • София
В деветия месец, отивайки на запис на тонове, зимно време, един пенсионер щеше да ме пречука, опитвайки се да ме събори на леда /нарочно/, и ми заяви, че съм ходела като кокошка, и като съм бременна да си стоя у дома. Махленско или не, нахраних човека като за световно...жена му беше с него и се държеше като попарена...достигнах до извода, че човекът просто си е зъл и проклет, и отношението му не е такова само към бременните кокошки. Месеци по-късно случайно станах свидетел на кавга на същия дядка със случаен минувач и се зачудих кога ли някой ще го накара да си седне на дупето. Не всеки би се съобразил с възрастта му и би отговорил само вербално.

Мисълта ми е, че сред нас ходят доста хора откровени луди, други са завистливи, а на трети просто целият свят им е крив, и търсят някой по-слаб от тях в момента, за да си го изкарат.

# 29
Да, и според мен спорът е бил махленско-просташки.
BabLina, според мен си пуснала темата за да се успокоиш от отговорите на другите, че си постъпила правилно като си отвърнала на жената. Аз бих подминала такъв човек, какво има да се обясняваш на някой луд или простак, камо ли пък да се стига до скандал и физическа саморазправа, че и на мъжа си да разказваш и той да ходи да се разправя, и всичко това, толкова нерви, заради някаква злобна женица, която, до колкото разбирам, дори и не познаваш. Давай го по-спокойно, че  бебчетата в коремите ни и те усещат негативните емоции. Wink

Общи условия

Активация на акаунт