На пазар във Варна - 22

• 72 691
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Препоръчайте ми препарат, който изпира от белите дрехи петната от изпотяване.
Перилните препарати за бяло не вършат някаква видима работа.
Може би има някой специален, насочен точно за такива петна?
Препоръчвам горещо един прах от немския магазин Борн под ВИНС / срещу Тифани и Стоунс/, на Шлекер е и е в картонена опаковка, струва около 5лв. Дрехите стават като нови / за бяло говорим/  Peace

# 496
Спешно ми трябва да принтирам едни неща. Работещ в неделя копирен център?

# 497
  • Варна
Препоръчайте ми препарат, който изпира от белите дрехи петната от изпотяване.
Перилните препарати за бяло не вършат някаква видима работа.
Може би има някой специален, насочен точно за такива петна?
Препоръчвам горещо един прах от немския магазин Борн под ВИНС / срещу Тифани и Стоунс/, на Шлекер е и е в картонена опаковка, струва около 5лв. Дрехите стават като нови / за бяло говорим/  Peace

Ооо, много благодаря !
Идеално, защото бях харесала ленен бял панталон за детето, но се отказах, защото нямаше да мога да го поддържам, но щом го препоръчваш, ще рискувам.

# 498
  • Щастлива мама на 3 слънца
как мога да отида с рейс в ДЖЪМБО  аа немрих  автобус - номера: 14, 41 ,а близоко ли е спирката до магазина

# 499
  • Варна
как мога да отида с рейс в ДЖЪМБО  аа немрих  автобус - номера: 14, 41 ,а близоко ли е спирката до магазина

Не е много далече, слез на спирката, която е най-близо до Кауфланд Владиславово и се спусни надолу - след Кауфланд е Джъмбо.

# 500
  • Щастлива мама на 3 слънца

Не е много далече, слез на спирката, която е най-близо до Кауфланд Владиславово и се спусни надолу - след Кауфланд е Джъмбо.

това колко минутки път е 4е съм с малката да си преценя дали да се хвана от Виница да идвам

# 501
Ами най-много за 5 минути си в магазина, според мен.
Мисля тролеи №82 и 88 също стигат до там.

# 502
Pea, къде се намира магазин Крис?
Достъпът на летището не е ограничен вече. Има само на влизане проверки. Можеш да паркираш там.
И още една питанка: Трябва ми рамка за карикатура с ориентировъчни размери 30/40 см. Сещам се за Джъмбо. Къде мога още да проверя?

Последна редакция: нд, 29 юли 2012, 19:50 от bibsy

# 503
  • ride my bike...
Аз купувала картини от складовете до гарата и съм ги им ползвала рамките
нещо такова
http://suvenir.bg/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D1 … 120/item/5914/30/

# 504
  • Варна
bibsy Благодаря !

# 505
може ли в района на Чаталджа, Левски да ми препоръчате агроаптека, търся си препарат против мравки   newsm78 не мога да ги изгоня тия гадинки

# 506
може ли в района на Чаталджа, Левски да ми препоръчате агроаптека, търся си препарат против мравки   newsm78 не мога да ги изгоня тия гадинки

дива77, не мога да ти помогна с адрес на агроаптека, но ако все пак откриеш такава питай за един препарат на BASF - Фендона. Не е скъп, една ампула струва към 2-3 лв. и се разрежда във вода. Трепе хлебарки и мравки наред, много съм доволна от това чудо  Peace

# 507

Оф и при нас за първа година се разхождат в коридора гадовете. Имам куче и не знам как ще успея да ги изтребя  ooooh!

Pea, къде се намира магазин Крис?

Ето сайта http://kris-bg.com/ имат няколко магазини из Варна  Peace

# 508
  • Deutschland/HE
Агроаптека има на ул. Марин Дринов, в едни бели бараки преди кръстовището с ул. Чаталджа е, аз оттам съм купувала Фендона. На базар Левски също има агроаптека.

# 509
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Фендона си е точно при наличието и на домашни любимци...аз имам котка и е изпитано средство.Аз си пръскам терасата за да не развъдя бълхи, кърлежи и т.н. а на малкия звер му няма нищо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт