На пазар във Варна - 22

• 72 110
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Знаете ли от къде да купя годжи бери плод?Откъде да намеря и много голяма бяла декоратива свещ?

За годжи бери - всички магазини "Здраве за вас", споменатият "Хатори", био магазин "Балев био".
Свещи съм виждала в Карфур.

# 76
  • Варна
Здравейте Варненки  Simple Smile. Мое приятелско  норвежко семейство 6те по4иват в Албена и искат да ходят на 6оппинг в Варна. Въпросното семейство 6те пътува със 5 деца. Дайте идеи за подходя6то място за 6оппинг с 5 деца. Не познавам Варна и не бих могла да ги насо4а. То ве4е и моя град не познажам, ама това е за друга тема. Благодаря Ви предварително.

Ами с 5 броя деца само в моловете ги виждам.
www.mallvarna.com
www.grandmall-varna.com
Тези двата стават, другите на ги препоръчвам. А има един нов сега, но не съм ходила - MUMS § МЕ
/или нещо от сорта/ не съм сигурна даже как се казва  Blush нека момичетата да се включат.

MUMS § МЕ - за децата може и да става, но има само няколко магазина Mam's and Me Center Viva

# 77
От къде мога да си купя дълга дръжка ( за носене през рамо) за бяла чанта?

# 78
Не, няма го. Обаче наскоро, в МОЛ Варна, открих  един  магазин за дамска мода, мисля че се казваше "Bote" или нещо подобно. Много от моделите бяха като тези на Блага Благоева, само десена се различаваше. Споделих с продавачката и тя не отрече, каза само, че "имало нещо такова".
Жалко, исках да си купя лятна рокля. Благодаря ти много,  k a t r i n! Ще отида в това магазинче, което си посочила.

# 79
  • Deutschland/HE
Здравейте!
Някой знае ли къде са преместени магазините "Блага Благоева"? Съществуват ли още?

На бул. Владислав Варненчик няма ли го?

Не, няма го. Обаче наскоро, в МОЛ Варна, открих  един  магазин за дамска мода, мисля че се казваше "Bote" или нещо подобно. Много от моделите бяха като тези на Блага Благоева, само десена се различаваше. Споделих с продавачката и тя не отрече, каза само, че "имало нещо такова".

има магазин на Блага Благоева на бул. Владислав - преместен малко по нагоре от стария. До него има магазин и на Стела Белчева.

# 80
Знаете ли колко струва входа за басейн Младост и включва ли нещо?

# 81
  • Варна
3 лв за възрастни,  ползва се и баня. Друго не включва.

# 82
  • Варна
Здравейте!
Къде мога да намеря прожектор костенурка във Варна?
Ето такава..http://www.kaya-originalnipodaraci.com/produkt-detail.php?idproduct=14
за подарък ми трябва Praynig

# 83
Моля, кажете къде във Варна има триколки Smart Trike? Някой скоро купувал ли е триколка, от къде? Мнения, отзиви.
Благодаря!

# 84
Светещи костенурки съм виждала в детските магазини Хиполенд, Метро, но е било отдавна, за Хиполенд специално може да провериш по телефона.
Хубави летни рокли видях вчера в магазин Будоар в Гранд Мол на първи етаж над този с Уайкики се намира има и по-големи номера, цените са според зависи имаше от 50 до 150 лева.

# 85
  • Варна
Ето тук има ваучер за костенурка http://bg.kolektiva.net/varna/detska-nostna-lampa.html

# 86
  • Варна
А тук има няколко ваучера за Smart trike, като напишеш в търсачката триколка излизат, да не задръствам тук темата.

# 87
Момичета,къде има билкови аптеки или дрогерии?Но да е там на мястото си!
Че тези дни се поразходих хубавичко за да отида во м-н "Дино" на ул."Пискюлиев"!!!
И се оказа,че отдавана вече е друг магазин!Само табелката отгоре си стои!

# 88
Моля, кажете къде във Варна има триколки Smart Trike? Някой скоро купувал ли е триколка, от къде? Мнения, отзиви.
Благодаря!
В Той таун гледах че има.
А да попитам майките на момиченца - летни ежедневни роклички за около годинка къде да отида да разгледам? До 10-15 лв, че ще ми трябват две Simple Smile

# 89

Общи условия

Активация на акаунт