На пазар във Варна - 22

• 72 067
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Момичета виждали ли сте да се продават лепенки "ПАРКИРАЛ СИ КАТО ИДИОТ"  Mr. Green

https://www.facebook.com/katoidiot#!/katoidiot/app_4949752878

# 331
  • Варна
Къде продават хубави детски очила за плуване?
В магазина на басейн Приморски има голям избор, можеш да пробваш на място с детето.

# 332
  • Варна
Ако някой знае и други магазини с подобен стил, да пише, ще се радвам ако има още.

Какъв стил дрехи продават там?

# 333
  • Варна
Александра, мерси, тръгваме натам Simple Smile

# 334
Някъде в момента да има промоция на играта Скуап?

# 335
Ако някой знае и други магазини с подобен стил, да пише, ще се радвам ако има още.
Какъв стил дрехи продават там?
Това е стилът - както се казва магазина - Бохем Шик. Аз така и го открих този магазин през гугъла като търсих дрехи от този стил - малко хипи, малко ретро, малко шик. Общо взето закачливи и артистични дрехи и аксесоари според мен на адекватни цени.
Има ли някакъв телефон, на който мога да звъня, нещо като гореща линия към общината ли или и аз не знам къде, ако дейности по сграда или запусната сграда застрашава живота на хората? Днес едни хора от висок етаж чупеха с чук стъкла от тераса, които падаха по тротоара. Аз заобиколих и притичах, но минават велосипедисти и други хора, които не се оглеждат, не знаех на кого да звънна да се реагира на момента. Скоро пък от една сграда се отчупи и падна парче от навес на метър от мен. За такива ситуации към кого да се обърна? Ако трябва да пиша писмо, докато се задейства процедурата, то вече ще е късно.

# 336
Момичета виждали ли сте да се продават лепенки "ПАРКИРАЛ СИ КАТО ИДИОТ"  Mr. Green

https://www.facebook.com/katoidiot#!/katoidiot/app_4949752878

Точно това търсех.   bouquet
Благодаря момичета.  Hug

# 337
  • Варна
Къде мога да видя програмата на сцена Раковина в Морската? Нали всяка вечер има по нещо?  newsm78

# 338
  • Варна
Къде мога да видя програмата на сцена Раковина в Морската? Нали всяка вечер има по нещо?  newsm78
Заповядай тук !

# 339
  • Варна
Заповядай тук !

Само там не се сетих да търся! Благодаря!  Hug

# 340
  • Варна
Има ли някакъв телефон, на който мога да звъня, нещо като гореща линия към общината ли или и аз не знам къде, ако дейности по сграда или запусната сграда застрашава живота на хората? Днес едни хора от висок етаж чупеха с чук стъкла от тераса, които падаха по тротоара. Аз заобиколих и притичах, но минават велосипедисти и други хора, които не се оглеждат, не знаех на кого да звънна да се реагира на момента. Скоро пък от една сграда се отчупи и падна парче от навес на метър от мен. За такива ситуации към кого да се обърна? Ако трябва да пиша писмо, докато се задейства процедурата, то вече ще е късно.

За тел.112 се сещам в момента. Ако те не са компетентни, ще те насочат към кой да се обърнеш.
Скрит текст:
Преди време бяхме звъннали на 112, заради една заклещена котка, а после те ни препратиха към Гражданска защита

# 341
Зелен дух, би ли написала точния адрес на магазин Бохем шик. Това, което си написала за него много ме заинтригува. Предварително благодаря!

# 342
  • Варна
Тази година не съм ходила на Слънчев ден. Да ми кажете как стоят нещата с паркирането до плажа?

# 343
Откъде мога да си купя захар на едро? Трябват ми 20 кила поне Simple Smile

# 344
  • ride my bike...
http://ilchovski-94.com/test/contact
питай тук.
Или в някоя от веригите хранителни магазини.
Скоро си купих от СВА. Беше малко под 2 лв кг.

Общи условия

Активация на акаунт