На пазар във Варна - 22

• 72 687
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Зелен дух,red shoe,slavena, благодаря ви!  bouquet

# 481
  • Варна
Карфур отваря в 8.30

# 482
Трябва ми телефона на художника от Варна Мол, който е на третия етаж пред ескалаторите  Simple Smile

# 483
Влизам само да благодаря на момичетата, които ми помогнаха с ориентиране за магазини за гуменки  bouquet

Макар и по сто пъти да съм минавала покрай тях, нито знаех магазина на Цар Освободител, нито този, срещу Орбита/ по-надолу от Орбита/Днес купих и от двата- от първия- обикновени гуменки с връзки, от втория -много симпатични обувчета,тип гуменки от плат, с лепки.

Има още по-красиви неща за момиченца, за момчета е по-семпло като разнообразие, но има.

# 484
  • Варна
Препоръчайте ми препарат, който изпира от белите дрехи петната от изпотяване.
Перилните препарати за бяло не вършат някаква видима работа.
Може би има някой специален, насочен точно за такива петна?

# 485
Препоръчайте ми препарат, който изпира от белите дрехи петната от изпотяване.
Перилните препарати за бяло не вършат някаква видима работа.
Може би има някой специален, насочен точно за такива петна?

Трябва да провериш в ДМ, аз скоро купих един сапун и едно прахче, но все още не съм ги пробвала, така, че не мога да ти кажа, дали съм доволна.

# 486
Момичета, помагайте!
Търся спешно черен официален мъжки панталон на цени до около 30 лв.

bouquet

# 487
За петна от форума ми казаха един сапун Капус за петна. Те са много Капус-и, трябва да пише за петна. Виждала съм го в Карфур и един двойно по-скъп вариант на същия сапун, но в картонена опаковка в Елитис. Засега всичко е изпирало, не вярвам тези петна да се опрат.

# 488
Момичета, помагайте!
Търся спешно черен официален мъжки панталон на цени до около 30 лв.
  bouquet

В магазин Крис гледа ли?

# 489
  • Варна
Реа, Зелен дух, Благодаря  Hug

# 490
  • Щастлива мама на 3 слънца
дами къде във варна правят хубав педикюр на добра цена около центъра/чаталжа/колхозен пазар

# 491
Момичета, къде има избор на шалтета или текстил за шалтета на прилични цени? Ако пък някъде сте виждали прИмоции, разпродажби, изобщо на много ниски цени подобни стоки, споделете, ще съм благодарна!

# 492
  • Варна
И аз търся пердета на разпродажба или големи намаления!

# 493
kami2004, в актуалния каталог на Мосю Бриколаж има намаления на органза, тафта, воал. Ако нещо представлява интерес за теб, ето http://www.mr-bricolage.bg/catalog/?id=99 на 4-5 страници.

# 494
  • Варна
Някой да е ходил тези дни до летището?
Интересува ме разрешен ли е достъпа на посрещачи и изпращачи. Мога ли да паркирам на паркинга?
Четох сайта на летището - нищо конкретно по моите въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт