На пазар във Варна - 22

• 72 669
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
И аз да си повторя въпроса, дано някой знае.
Къде мога да намеря продукти на Holle (бебешки пюрета, каши и сухари) във Варна?
Също ме интересуват марките Lactana и Organics. Дали изобщо се предлагат някъде в града такива бебешки храни?

И от трите изброени съм виждала в магазин Сладури:
http://sladurite.com/category/124/organix.html
http://sladurite.com/category/93/kashi.html
http://sladurite.com/search.php?phrase=holle&x=0&y=0
Laktana продават и в "Бебе Борса", на по-добри цени.

Holle съм виждала и в Биомаркет Балев. Цена не мога да кажа  Rolling Eyes

Пюрета Holle съм купувала сайта My Organic Market - при поръчка над 50 лв. доставката е безплатна. Пюретата са около 3 лв. Продукти на Lactana има във всички бебе борси, адаптирано мляко съм виждала и в Кауфланд.

# 541
Търся вила около Варна за 2 нощувки, ако може около 100лв на нощ. Някой ако има нещо предвид...

# 542
Благодаря за питането за плажа,но да попитам и още нещо.Какви интересни неща могат да се видят около Варна?Сещам се за двореца в  Балчик,вечер на Златни и дотам.

Да допълня и Евксиноград. Стига да е отворено за туристически посещения Thinking

# 543
Здравейте,дами:))))))
Виждали ли сте скоро намаления на Сваровски? Имам впредвид магазините за сребърна бижутерия(като тези в МОЛ-овете например) - там около празниците винаги има намаления,но сега спешно ми се налага да купя нещо и не съм сигурна къде да се насоча.
Благодаря ви предварително!

# 544
  • София
Здравейте,дами:))))))
Виждали ли сте скоро намаления на Сваровски? Имам впредвид магазините за сребърна бижутерия(като тези в МОЛ-овете например) - там около празниците винаги има намаления,но сега спешно ми се налага да купя нещо и не съм сигурна къде да се насоча.
Благодаря ви предварително!

на "Ген.Колев с/у ОББ има м-н за бижутерия с надпис "Сваровски", но май не са много истински (съдейки по цените)  newsm78 И в Пикадили парк има м-н  Peace

п.с. тези на "Ген. Колев" били унгарски  newsm78

Последна редакция: ср, 01 авг 2012, 15:23 от missence

# 545
Благодаря missence!
Ген. Колев ,в коя част е това: по към центъра или към окръжна,че не се сещам кое ОББ визираш?

# 546
*Ekaterina* , аз се сещам за:
Аладжа манастир, Чудните скали, до Балчик е и нос Калиакра, Побити камъни.
Заведения интересни Калимански хан, Вълшебните извори, Барите.
Май в момента има реплика на Панагюрското съкровище в Археологическия музей.

# 547
  • София
Благодаря missence!
Ген. Колев ,в коя част е това: по към центъра или към окръжна,че не се сещам кое ОББ визираш?

към ОБ, точно с/у Биомаркет Балев (бившата книжарница "П. Пенев").

# 548
Мерси на всички, които ми отговориха!  Hug

В оригинал е, заедно с други тракийски предмети. Експозицията ще бъде тук до септември.

# 549
Мерси на всички, които ми отговориха!  Hug

В оригинал е, заедно с други тракийски предмети. Експозицията ще бъде тук до септември.
Даже още по-добре Simple Smile

Холе не съм виждала във Варна, върти ми се нещо за дрогерии Лили май имаше или бяха на Милупа?(не съм сигурна)

# 550
  • Варна
Момичета, дали има някъде оказион където ще купят диван, с фотьоли  и табуретки? Купуваме си нови, а тези са доста запазени и няма какво да ги правим  newsm78

# 551
Момичета, дали има някъде оказион където ще купят диван, с фотьоли  и табуретки? Купуваме си нови, а тези са доста запазени и няма какво да ги правим  newsm78
Не знам за оказион, но Продавалника или Позвънете е добро решение. Снимаш и пускаш  Peace

# 552
Момичета, да знаете от къде мога да си купя фон дьо тен на Ревлон. Преди си го купувах от дрогерия Лили на Чаталджа, но вече не го продават там. Ако се сещате нещо около Червения или Чаталджа, че моя вече свършва...

# 553
Ревлон имаше до преди няколко месеца със сигурност на Чаталджа в порфюмерия Belle- намира се до закуските браво- те са две парфюмерии една до друга, не се сещам в коя точно ги бях гледала  newsm78 Мога тези дни да погледна дали все още ги предлагат, за да не те подвеждам.

# 554
Момичета, да знаете от къде мога да си купя фон дьо тен на Ревлон. Преди си го купувах от дрогерия Лили на Чаталджа, но вече не го продават там. Ако се сещате нещо около Червения или Чаталджа, че моя вече свършва...

В един от магазините на Чаталджа мисля, че наскоро гледах Ревлон. Със сигурно има в Елитис в частта с по-скъпите марки.

Общи условия

Активация на акаунт