На пазар във Варна - 22

• 72 615
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Deutschland/HE
благодаря за отговоритв за банските-намерих.Ако мога и да попитам знаете ли кой номер автобус може да се хване от ХЕЙ до басейна на приморски,но да спира максимално близо до него,да няма много ходене тъй като ще водя възрастни хора.

само за номер 20 се сещам да спира точно пред басейна и да минава сравнително близо до ХЕИ /спирката срещу Проектанска/РЗОК/. 10-ката спира до гарата и от там е доста път до басейна.

# 616
Момичета,някой може ли да ми препоръча майстор за пренареждане на дюшеме?
Имам един познат за редене на паркет,но предполагам ,4е и ще пренареди.
За мен има златни ръце.От един нов паркет и уж поставен перфектно ,на 4 година ми го направи като от списание.Не го пренареди.Запълни фугите с нещо си и го лакира с мат лак.
Стана уникален.Телефон мога да ти дам на ЛС,но ве4ерта

# 617
  • ride my bike...
Vali ,
ако цикли и лакира паркет и аз искам тел. номер.
Предварително благодаря.

# 618
Здравейте!

Трябва ми изпитана фирма, която да почиства с рейнбол или подобна машина. Нужно ми е изтупване и пране на диван и матраци. Ще съм благодарна, ако ме насочите на изпитана такава.
И аз се присъединявам към питането

# 619
  • ВАРНА
МОмичета,къде има хубави сребърни бижута на добри цени,отдавна не съм купувала а търся за подарък,по Моловете сякаш са малко напудрени цените  newsm78

Да се самоцитирам,ако някой все пак се сети нещо....

и да препоръчате фризьорски салон където работят с Колестон - професионалната боя на Вела доколкото разбрах  newsm78

# 620
  • ride my bike...
Сребро купувам от едно магазинче на Чаталджа.
Под новото кръстовище. Пада се срешу една банка . Мисля, че е ОББ.

# 621
  • ВАРНА
Сребро купувам от едно магазинче на Чаталджа.
Под новото кръстовище. Пада се срешу една банка . Мисля, че е ОББ.

В това магазинче случайно да има и много неща Сваровски?На Генерал Колев се пада,нали?

# 622
  • Варна
Момичета, СПЕШНО ми трябва майстор за бойлера. Според мен е изгорял нагревателя и се чудя за ремонт ли е, или направо нов да вземаме? Ще бъда благодарна да ми дадете насоки!  bouquet  bouquet

# 623
За бойлера: 0888/817812, 0888/559621 - сервиз "Кондор" -ремонт по домовете.

# 624
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Момичета, аз търся магазин за дървени бижута, за подарък за една колежка, която много харесва такива.Някакви идеи?

# 625
  • ride my bike...
morgana07 - същото е. Simple Smile

# 626
  • ...на безопасно
Момичета, аз търся магазин за дървени бижута, за подарък за една колежка, която много харесва такива.Някакви идеи?
   Аз веднага ти препоръчвам от Изложението на занаятите имаше хубави обици от кожа. Не е дърво, но много наподобяваше и бяха страхотни! Ще си купя непременно.

# 627
  • Варна
Къде мога да поръчам вкусна детска торта и за колко време ще я приготвят?

# 628
В "Крамер". Вече няколко години не им изневерявам  Mr. Green

# 629
  • ВАРНА
Къде мога да поръчам вкусна детска торта и за колко време ще я приготвят?

Аз последния път поръчах в Амбелино - страшно доволна - доуточнявахме много детайли,питах,хората бяха много любезни и търпеливи,мисля че поне 2 дни предварително е хубаво да се направи поръчката,но най-добре питай в цеха - под Окръжна болница се намира,една от пресечките на Ген.Колев.Крамер са ми доста надути като цени (лично мнение)  Peace

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 09:57 от morgana07

Общи условия

Активация на акаунт