Лидл ::16::

• 108 460
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
  • велико търново
   Кожо   .Благодаря много съм ви благодарна и за снимките  и за коментара,хареса ми много .Остава да обедя милото ,че ни е много необходима за постоянно разпилените играчки по земята и как ще са прибрани точно там  Laughingbouquet  Simple Smile

# 241
  • София
Взех от рокличките. Peace Като видях на място кутията на органайзера за детски играчки, се отказах. Етажерката е съвсем мъничка, съответно кутиите надали ще поберат нещо повече от дребни играчки. На снимката изглеждаше по-голяма.

Купих си силиконова незалепваща подложка за месене и печене. Изглежда ми много практична- разграфена е по сантиметри и диаметри. Струва 10 лева. Peace

# 242
Специално в нашия Лидл роклите вече са свършили или поне разбрах, че са останали само големи размери, всички купували джапанки и рокли от нехранителните стоки

# 243
  • София-Младост
.

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 15:03 от Ала-Бала

# 244
  • о`майна лунна нощ е
Специално в нашия Лидл роклите вече са свършили или поне разбрах, че са останали само големи размери, всички купували джапанки и рокли от нехранителните стоки

Под "нашия" кой от пловдивските Лидъли визираш?

# 245
  • Пловдив
Ние бяхме около 13 часа в магазина в Тракия. И аз взех от рокличките. От сините - размер 86-92. Стоят идеално, дълги са й под коляното, ще й стават и догодина. Доволна съм. И аз погледнах органайзера, ама нещо купичките не ми допаднаха.
Загледах уреда за донъти. Някой да е чул отзиви за него?     newsm78

# 246
Аз пък нещо съм слънчасала, защото се изтърсих  в 8,30 да купувам на мъжО карирани бермуди, ама те били на 5 юли  Mr. Green
Нищо, аз не съжалявам, защото си взех сандали и съм мноого доволна  Party .....А милото, като ги видя, нали  чакаше нещо за него и рече: Ааа, ми ще си ги нося  hahaha

# 247
Визирам този на бул.Пещерско шосе

# 248
  • Варна
И аз се сдобих с роклички и уреда за донъти, пускали са го и преди, четох назад по темите хубави отзиви. Не съм го пробвала още.

# 249
  • София
Взех от роклите-сини. Разликата между по-големите размери е само в дължината. 1 час ги мерих и взех по-големите накрая. Целия ми зор беше заради тази с цветята, другата не ми харесва много, жалко, че нямааше как да взема една от другите, много хубав прасковен цвят бяха.

# 250
  • Стара Загора
Ние също не пропуснахме детските роклички, взехме от розовите, въпреки че на мен ми харесаха повече сините, ама заради малката, че само в розовичкото са й очичките. Вече са изпрани, съхнат, избрана е роклята за дестка градина утре Simple Smile Освен това уважихме крема сиренето, натурално, с диня е перфектно, ммммм (който обича диня със сирене, да пробва задължително!). Фъстъчено масло този път купихме от финото, при предишната промоция опитахме от това с парченца фъстъци. Финото ми се нрави повече на мен. Общо-взето отихме само за спортните очила за мъжа ми, но направихме сметчица от трийсетина лева  Whistling

# 251
Ние също не пропуснахме детските роклички, взехме от розовите, въпреки че на мен ми харесаха повече сините, ама заради малката, че само в розовичкото са й очичките. Вече са изпрани, съхнат, избрана е роклята за дестка градина утре Simple Smile Освен това уважихме крема сиренето, натурално, с диня е перфектно, ммммм (който обича диня със сирене, да пробва задължително!). Фъстъчено масло този път купихме от финото, при предишната промоция опитахме от това с парченца фъстъци. Финото ми се нрави повече на мен. Общо-взето отихме само за спортните очила за мъжа ми, но направихме сметчица от трийсетина лева  Whistling

Aз също взех от спортните очила на мъжа ми . Готини са за 8 лева .Обаче се чудя за какво са белите стъкла newsm78

# 252
Фъстъченото масло сладко ли е?

# 253
  • Пловдив
И ние позагледахме очилата, ама не взехме, почудихме се и ги оставихме.
Бреей, сега ме е яд за уреда за поничките. Дали не трябваше да го взема...   newsm78    Моля за пресни отзиви при ползване   Peace

# 254
  • Бургас
Фъстъченото масло сладко ли е?
Не би трябвало Rolling Eyes Моето е скатано сега и не мога да му погледна съдържанието  Embarassed

Иначе като лудите на вечеря набивах хрупкав пържен лук с лъжица и ръбах краставица hahaha Ама е много готин този хрупкав лук, като се има предвид че лук проядох наскоро Rolling Eyes Взех си и лучени кръгчета, ама те ще отлежават. Шоколадовият сос, дето става на твърда глазура е вкусен чат-пат и ще става за идейни украси и върху студени плодови салати, освен за сладолед. Имам и шейк, но не съм го опитала още.
Хареса ми и памучния клин и ще пратя милото за още поне 2, че само с такива неща ходя напоследък у дома. Друго.... исках от хубавите плодови млека - големите с парченца плодове - ама нъцки - дали са ги спряли вече като продукт или просто съм "уцелила" момента да се сетя за тях newsm78

Общи условия

Активация на акаунт